Poznáte osobne známu osobnosť mimo influencerov?
Poznáte niekto nejakú známu osobnosť? Nemyslím tým, influencera alebo účastníka reality show. Ale z radov spevákov, hercov, výtvarníkov, umelcov, politikov, novinárov, moderátorov, zabávačov apd?
Zmenil sa váš vzťah po tom, čo začal byť verejne známy?
Ovplyvnilo vás to nejako?
@petulda333 nemyslim, ze by mal zaujem😃
@mandzula jooj nie toho som myslela...takndruhy po nom....r.f.
Poznám dvoch lokálnych politikov, kandidovali v posledných či predposledný z voľbach na primátora. S jedným som sedela v lavici a strašne sa mi páčil. Druhý bol môj šéf a strašne som sa mu páčila ja (oboje neviedlo k žiadnemu výsledku). A teda Ivetu Radičovu poznám už skoro pol storočia (je kamarátka mojej sestry). Ale nakoľko už dlho na sk nežijem, je mozne, že poznám niekoho, o kom netuším, že je v politike.
@balerina2025 100x lepsia tema ako neznasam svokru a muz sa zmenil😝
@jenn7 len cim nas maju obohatit a ano co si spomenula take uz fakt necitam 🙈
@jenn7 len cim nas maju obohatit a ano co si spomenula take uz fakt necitam 🙈
@balerina2025 nemusia obohatit,staci odlahsit a aj sa zasmiat
Vela, pracujem v divadle, ale nemyslim ze je co zavidiet 😆
@petulda333 to ano zase.
@petulda333 *odlahcit
Poznam dvoch, ako by som to. Dajme tomu zabavacov, i ked ich povodna profesia je ina. Poznala som ich v zaciatkoch, ked boli este povedzme to viac pri zemi. Neskor s prichodom slavy prislo to, ze chcem viac, mozem viac. Prisli mlade milenky, dnes uz partnerky/manzelky, nove deti, prestahovanie sa... vztahy su ine, viac formalne.
Ja som kedysi chvíľu chodila s jedným šporťákom z TV, v skutočnosti vyzeral dobre (lepšie ako v telke), ale ako človek nič moc
@anonym_autor Viki Rákova mi bola spolužiačka a nikdy žiadny bližší vzťah nebol a nič sa nezmenilo
@anonym_autor vztah sa zmenil, ale nie kvoli tomu, ze je znamy. Ale ze je protivny. Zato kamaratka sa s nim nestretava prave kvoli tomu ze je neslavne znamy 😀
ja teda osobne nepoznám nikoho takého,ak nerátam,že na strednú som chodila s bubeníkom z jednej kapely,taká lokálna skupina,ale celkom známa pre staršie ročníky
@cecilia29 Keď bol jej spolužiak, tak asi by mal mať vek 40+.
@laurinka27 snáď to nebude Blaha 😅
@cecilia29 Keď bol jej spolužiak, tak asi by mal mať vek 40+.
@laurinka27 keď ja nepozerám tie profily, čiže netuším kto ma ako rokov . Ale keď horšie ako Šutaj ...hm. .ja nemám rada Šimecku, za mňa by kľudne spadol do tej špecifikácie, aj keď PS tu na MK vedie.
@zitaje uznavam, ze hadov mame v pomere k poctu obyvatelov dost, no v tej politike je to pomerne uzky okruh, takze uz nebudem odpovedat, lebo este vylucim par mien a bude to prezradene a moja povest na MK bude nacisto v prdeli😃
Nemusíš odpovedať a prezrádzať sa, ale ja tipujem Kaliňáka 😂 Ostatní su podľa mňa truhlíci oproti nemu, a ten zvyšok čo tu padli tipy neboli fešáci asi ani ako študenti.
@mandzula možno to je kapitán ( a’la Andrej Danko) ? 😅
@anonym_autor Karín haydu. A je uplne ina v súkromí ako sa prezentuje na verejnosti, resp.aky mediálny obraz je o nej vytvárany. Ale chápem, že musi byt in.
A bratova spolužiačka bola alagicova.
Ja mam uja politika. V CR. Odkedy vstupil do politiky, velmi sa zmenil. Nehovoriac o tom,ze jeho prozapadne otientovane nazory sa otocili na provychodne. Vzdy sa s mojim otcom hadali, co moj otec bol vzdy za komunizmus a ujo proti. Nikdy by som neverila, ze za peniaze a potencialnu moc sa z inteligentneho rozhladeneho chlapa stane klamar, zavadzac a oblbovac ludi.
ja som chodila s Erikom Arestom chvilu do skoly /VS/, potom zo skoly odisiel pre hudobu karieru. Inak to bol velmi vesely a vtipny chlapec, tie jeho hlašky...
a obliekal sa tak uletene na tu dobu, pamatam na jeho siroke žlte nohavice.
Upravím pojem "slávny" na mediálne známy. Moja vzdialenejsia rodina je osoba, ktorá je priamo v politike, poznáme sa, ale od kedy sa dostal do politiky, tak mne sa znechutil. Bratranec je mediálne známy, vždy mi liezol na nervy a teraz duplom viac, pár spisovateľov poznám, v mladosti som v zákulisí spoznala množstvo mediálne známych ľudí, ale nikdy som kvôli tomu z mosta nešla skákať, nič to pre mňa neznamenalo a neznamená a do dnes sa mediálne známejším vyhýbam, ale po pravde dnes je extrémne jednoduché stať sa mediálne známou osobou.
@anonym_autor Áno, viaceré verejné známe osoby. Nie, v podstate sa naše vzťahy nezmenili. Ale napr jeden známy spevák sa chová úplne inak, ked sa stretneme na verejnosti a úplne inak keď mimo zraku mnohých ľudí. Naopak, jeden človek naozaj vysoko postavený, je v skutočnosti veľmi veľmi príjemný a obyčajný človek a taký i zostal.
@anonym_autor poznám aj som mala s dvomi vzťah kedysi
@anonym_autor nečítala som koménty ale áno poznám veľa mediálne známych ľudí osobne niektorých iba povrchne a niektorých radím medzi svojich priateľov... Ale čo týmto sleduješ?
@anonym_autor Karín haydu. A je uplne ina v súkromí ako sa prezentuje na verejnosti, resp.aky mediálny obraz je o nej vytvárany. Ale chápem, že musi byt in.
A bratova spolužiačka bola alagicova.
@anonym_1f3e50 Aká je v súkromí?

@zitaje uznavam, ze som musela byt padnuta na hlavu, ale zase az tak nie😳😃
@mandzula 😀 toto ma baví, mám nový tip: Riško?