Poznáte produkty NuSkin a pomohli vám?
Ahojte mate skúsenosti s touto firmou a produktami? Pomohli Vám na úpravu zdravotného stavu? Mne to núkali, tlačili do mňa, brala som to mesiac ale necítila som nič...
@evaslavo ona len písala, že pre mňa stojí 19e. Ja som len uvidela, že cena pre distribútora je 21,5e. Nie 19e. Neviem či sa rozumieme. 🙂
preco mam pocit, ze sa tu zbehli predajcovia MLM?
@pavucikvet ano mate dobry pocit 🙂 diskutuje sa tu o produktoch, ale aj o moznosti, kde sa daju zakupit.
@alexx8 tak ja ty predavas za 18€ a píšes,ze normalna cena je 29€😉
@soffinka22 ježiši, ale myslím tým cena, ktorú vidí zákazník. Cenu, ktorú nezaregistrovaný človek nájde na stránke nuskinu. Aby si to mohol porovnať. 🙏
@alexx8 no mna to odradilo. Zakladatelka sa pytala na skusenosti. Avsak 90% skusenosti je priamo od predajcov. Pre mna nedoveryhodne. A tym, ze ide o MLM zbytocne predrazene.
@alexx8 načo predávaš lip plumping za 19€ , kes nasa cena je 21,50€ ? Načo tlačite dole ceny pod nasu nákupnú? Dokedy budes vedieť tak fungovať? Ako jasné, kazdého osobna vec, ale teraz kebyze ti napíše niekto, že chce 100 ks za 19€, tak na každom prerobiš 2,50€, neviem ci by ti tych 250€ nechýbalo. Sami si pokašlete svoj vlastný biznis baby
@pavucikvet to je uplne v poriadku. Je to Vas nazor.
@soffinka22 a ty prečo zmazávaš príspevky, ktoré píšeš. Pokiaľ si dobre pamätám, vyššie v príspevku si písala, že predávaš pod nákupnú cenu ...nie? a teraz mi tu toto píšeš? nemusíš sa o mňa báť, fungujem v pohode.
@pavucikvet vsetci distributori, ktori zacali pracovat pre nuskin vyskusali produkty a presne preto sa stali distributormi, lebo zistili ake su kvalitne a ze vidiet zmeny. Teda co ja poznam a mam v strukture baby, tak vsetky do toho isli kvoli tomu.Tak ak si myslite, ze doverihodnejsi je zakaznik, ktory si kupi 1 produkt, ktory ktovie ci pravidelne pouziva, tak treba inak napisat otazku. Lebo distributori tie produkty pouzivaju a vieme povedat ze ako ucinkuju
@alexx8 to bola len ironicka reakcia na tvoje ceny. Ale kazdý nech si buduje svoj obchod ako chce. Predavaj pod svoje nákupné ceny, ak ťa to baví aj tak, potom super.
@martika38 máte správu 🙂
@evaslavo ahoj, píšem do správy 🙂
Ahojte, mala by som záujem o kúpu Lumi Spa s gélom, bahennú masku a mydlo na akné. Ponúknite🙏
Ja užívam a celá rodina Just a Nahrin, Švajčiarska kvalita, nedám na to dopustiť,
11 rokov to užívame, a teraz som sa stala aj poradcom, nakolko ma to zaujíma, ako sa to vyrába, a kopec iných zaujímavých informácií, ktoré by som sa inak ako na školení nedozvedela.
@jmjm4 mate spravy 🙂
Ahojte kočky, ak si chcete nakupovať vecičky za nákupné ceny, kľudne mi napíšte správu. Urobím vám VIP členstvo, k ničomu vás to nezaväzuje, ale viete sebe spolu s kamoškami nakupovať za naše distributorske ceny. Nemusíte sa nikomu pýtať o cenu, prihlasis sa, pozrieš si sama a objednáš si rovno domov. Robím s tým už vyše roka, kľudne kuk aj moju skupinu na FB USA beauty products for every woman... Akékoľvek info ohľadne produktov kľudne mi píšte, sama ich užívam dlhodobo, ako aj galvanic, LumiSpa atď.
Pýtajte sa čokoľvek, nehryziem a rada poradím 😍
A na Lumi s gélom Topkova cena + darček 😍
@ewelyne máte správu 🙂
@lenkazpresova a ak by som mala záujem o VIP členstvo je tam nejaká podmienka ohľadom nákupu, respektivne je nutné si niekoľko krát ročne niečo objednať? Ďakujem za odpoveď
samozrejme nezáväzné VIP členstvo ponúkam aj ja. Nie sú tam žiadne podmienky. Tovar si objednávate sami. Ale ak máte nejaké otázky ohľadom produktov, alebo potrebujete poradiť, kľudne sa ma môžete pýtať. 🙂 som na fb aj na insta pod nickom @as_beauty_products.
@evaslavo na insta sa musí vyhladať podľa môjho niku a na fb je tuto link https://www.facebook.com/groups/1072216666253397/?epa=SEARCH_BOX

@alexx8 veď písala že ich predáva nižšie než sú ceny pre distribútorov.......... Takže 19€ je menej ako 21,50€😁 😁 😁