Pozor na edici Atlas! Nenechte se nachytat!
Mile maminky, chtela bych vas upozornit na edici Atlas. Zamestnanci teto firmy zatelefonuji na Vas mobil ( nevim odkud meli me cislo) a ponukaji Vam krasnou hraci deku, hraci karty atd. pro male deti. Samozrejme, ze vam to poslou zadarmo, ale pozor, pak vam budou posilat domu uz balicky, za ktere musite zaplatit. Nelze je vratit, sidlo firmy je ve Svycarsku. Takto okradaji matky na materske. Mam s nima spatnou zkusenost uz z pred 2 lety, tak proto pisu, aby jse se nenechaly nachytat tak, jako ja. Pak budete muset platit stale vic a vic, budou Vam vyhrozovat advokatem atd. Uz to nechci zazit a nechci, aby se vam to stalo taky. Ja jsem se pak uz nedala, pomohla mi diskuse na netu.
Ahojte, tak ja som to zrušila pred dvoma mesiacmi a nič mi nedošlo. To už mi mali začať chodiť tri zasielky mesačne, tak som to odmietla telefonicky zrušila a bol pokoj. Vtelefóne som jej povedala, že dúfam, že mi to natrvalo zrušia a nebudem mať s tým problémy, lebo viac nemám záujem a mám všetko vyplatené. Povedali, že samozrejme, že už mi nič nedojde, že nebudu otravovať. Zatial to dodržali.
Doslo uz niektorej z Vas kvoli neuhradeniu faktur upovedomenie o vykonani exekucie? dik
@didi35 No já jsem všechno zaplatila, ale na druhou stranu, vždycky když mně pošťačka předávala balíček, tak sem nikdy nic nepodepsala, posílali to obyčejně. Takže ti nikdo nikdy nedokáže žes nějaký zboží dostala. Myslím že kdyby se s nima někdo soudil, tak to vždycky vyhraje... Proto myslím že ani ta exekuce nemá šanci.
Ahojte prisim vas moze mi niekto povedat na aky email mam poslat spravu aby mi zrusili tie karticky?Dakujem vam
No a najvacsia sranda,.ze aj ja som jedna z nich..mne volali,objednala som,lebo ved fabricky a karticky za 2,5eura..no nechi to😀 A potom som uz od nich nic nechcela a ani mi nic neprislo..az teraz asi po pol roku,ze druha upomienka...a mam zaplatit 55 eur..no toto co je? Ani neviem,co mam robit...? Ci tam zavolat,alebo to odignorovat... ale tiez mam strach,ze sa budu vyhrazat sudmi,alebo exekuciou... mna porazi,kolko podvodnikov je na tomto svete! ☹
Ahojte,tiez mam skusenost s nimi.ja som si objednala mapy a k tomu mi ako inak zadarmo dali skicar!!!a potom chodili nove a nove karticky...co som uz nechcela.tak som ich neotvorila a pekne zaniesla na postu nech to vratia spat!ked mi prisli dve upomienky na raz,zavolala som tam a oznamili mi,zevraj nemam vyplateny jeden balicek z dvoch co som chcela-samozrejme,ze som to vyplatene mala.tak som im povedala,ze im poslem prefotene ustrisky so sekov,ze to mam vyplatene.tak sa aj stalo a od vtedy chvala bohu nic!!!!
Holky, já jsem taky v koncích, poctivě jsem platila každou zásilku kterou jsem objevila ve schránce, ale chodilo to jak noty na buben, jednou za měsíc, pak dvakrát za měsíc a pak třeba dva měsíce nic.... najednou přišla upomínka že mám nezaplacené kartičky. Já vím že máme hnusné sousedy, takové ty socky a že nám asi rabují schránku když je přecpaná letákama tak se dá vše dobře vytáhnout.... neprodlužovala jsem ani předplatné časopisů..... taky se ztrácely. ale ted mi chodí upomínky od Atlasu a já už nevím co s tím, několikrát jsem to rušila na zákaznické lince a psala že prostě upomínku neuhradím protože jsem nic neobdržela ale oni se ani k ničemu nevyjádřili a dál posílají upomínky......
@misickaf No ať si posílají upomínky jak chcou, když ti nic nepřišlo, tak jim přece nebudeš nic platit. Hlavně je to především jejich problém že to neposílají doporučeně. Doporučeně by ti to pošta předala oproti podpisu. Takhle ti nikdo nikdy nedokáže žes něco převzala.... A když se to někde ztratilo, tak to určitě není tvůj problém. Věřím že je to nepřijemné číst pořád nějaký upomínky, ale pokud by ti hrozili soudem, exekucí atd, tak to by nemělyišanci uspět. A kdyby ještě něco bylo, pošli jim doporučený dopis, kde bude jasně napsáno že ti nic nedošlo atd a že na tvé dopisy nebo mejly nebyla z jejich strany žádná odezva. Ať to máš všechno pojištěný že z tvé strany byla snaha všechno řešit. Ale jak tady píšu, stejně nemají na ničem tvůj podpis žes něco převzala, takže ti nic nemůžou.
ahojte, tak sa pridavam do klubu nahnevaných na danú firmu 😠 dnes som nasla v schranke obalku s tymi kartickami a samozrejme so sekom. som im pisala mail, ze to chcem zrusit, tak som zvedava co mi odpovedia. neviete, na aku adresu by som im mohla spat poslat neotvorený balícek?
Ahojky, tak já mám naopak dobrou zkušenost...nekontaktovali telefonicky...ale našla jsem upoutávku v nějakém časopise...nejdřív jsem odebírala kartičky....úvodní zasilka je vždycky za směšnou cenu nebo za poštovné - je to takové lákadlo, něco jako ukázkové číslo....a pak ty další už jsou za tu "správnou" cenu (po celou dobu odběru byla pak už cena stejná)....Ale souhlasím s tím,že je to nehorázně drahé...kartičky jsem si nechala posílat jednou za tři měsíce...a pak jsem narazila na zvířátka...a zrušila jsem kartičky, protože oboje se nedalo...proběhlo to bez problému...vždycky jsem to řešila telefonicky...Zvířátka jsem si také nechala posílat jednou za tři měsíce....a někdy jsem to i tak nezvládla zaplatit, tak mi přišla upomínka - první upomínka je pořád ta stejná cena, až ta další je dražší....a když jsem zvládla zaplatit,tak poslali teprve další....to jsme se taky domluvili telefonicky....Já mám spíš naopak problém s tím,že už mi nic neposlali...tak se tam chystám zavolat...🙂
ahojte, pred nedavnom som mailom zrusila zasielanie karticiek na co mi aj odpovedali, ze to akceptuju, no a hadajte, co dnes nenajdem v schranke.... zeby kraticky 😠
Mě volali sami a ještě mi paní v telefonu řekla,že můžu kdykoliv zrušit přes telefon nebo emailem.Po první dodávce sem to zrušila a na zákaznické lince mě ani nepřemlouvali.
Ahojte, som v šoku..dala som sa nachytať už aj ja. Prosím, napíšte mi mailovú adresu, kde ste to rušili. Mne prišiel zaťial iba list, že mi do pár dní príde uvítací balík a že to môžem zrušiť na ich internetovej stránke, ale ta vobec nefunguje, nedá sa tam prihlásiť. Prosím poradte mailovu adresu, prip.aj tel.c
Vopred veeeľlké diky
Ahojte...ja som zaplatila prvych 7 eur...potom som to zrusila a prisli dalisie dva balicky....nezpalatila som ich ani neposlala spat...nemaju ziadny dokaz ze mi prisli...a ja som ich ani neziadala...uz mi prisla asi 5ta upomienka v kazdej sa vyhrazaju advokatom...mozu mi tak nafukat niekam 😀 🙄
cafte...aj ja som jedna čo naletela ☹ krava... si to vyčítam...ked mi volali, tak som sa ich spýtala, že za aký čas vyzbieram tie kartičky a ujo na druhej strane mi povedal, že 7-8 zasielok... neskor už teda za 7 evry... skoro ma porazilo ked mi prisli karticky za 20 evry po niekolkych za 7 evry... tuším som niektore predchadzajuce karticky ani nezaplatila...dnes som rušila objednávanie po telefone...tak mi pani povedala, že to čo dostanem teraz, tak už to nemam prevziat...som jej povedala, ako ju nemam prevziat ked som to čo mi dávno prisli mala rovno v schránke (akože som chcela ututlat, že mi nejaké kartičky prisli)...a ona, že ju mam vrátit na poštu ako nevyžiadanu zasielku... a este som im napisala aj mail: žiadost o zrusenie, s tým, že nech mi poslu odpoved ako doklad o zrušeni pre mna...
baby...podla vas mam zaplatit tie zasielky čo mi prisli pred zrušením, alebo sa mam na to vydlabat a zahrat, že mne nič neprislo, lebo to aj tak neposielaju doporučene.... poradíte?
@zfidorka DAKUJEM!
Ahojte, ja som poslala mail hneď na: zakaznicke.oddelenie@editionsatlas.ch, na druhy den mi odpisali,ze ma vyraduju z evidencie, no o dva dni som zavolala pre istotu na to tel.c. uvedene v liste a tam som povedala,ze by som sa chcela odhlasit a pani /ta ceska,co mi predtym vyvolavala/ ma uistila,ze v mailom zo dna....ma uz vyradili z evidencie. Odvtedy presli uz nejake tyzdne a nic neprislo. Tak odporucam mailovu adresu a nasledy - uistovaci telefonat.
Ahojte.Tak ja som si tiež objednala ten uvítací balíček s kartičkami.Prišiel mi asi pred 4 dňami a po prečítaní tejto diskusie som sa rozhodla radšej to hneď na začiatku stopnúť. Tak som napísala mail že nech mi ďalšie neposielajú a potom som tam radšej ešte zavolala a povedali mi že je to zrušené. Ja som si už raz tak dávnejšie objednávala holiaci strojček so žiletkami za nejakú smiešnu cenu z FlexiFront a po prvej zásielke som hneď zrušila zasielanie ďalších žiletiek a nebol problém tak dúfam že ani teraz nebude.

no tak teraz ma oblial pot, dnes mi prisiel ten uvitaci balicek a zajtra sa ho chystam vyplatit tych 2, 50E . Ale hned som pisala mail so ziadostou o zrusenie dalsich zasielok, trebalo tam dat aj to zakaznicke cislo? Co ste napisala do e-mailv. a co mam robit ked mi poslu dasii balik, ktory uz samozrejme nechcem?