Pozor na edici Atlas! Nenechte se nachytat!
Mile maminky, chtela bych vas upozornit na edici Atlas. Zamestnanci teto firmy zatelefonuji na Vas mobil ( nevim odkud meli me cislo) a ponukaji Vam krasnou hraci deku, hraci karty atd. pro male deti. Samozrejme, ze vam to poslou zadarmo, ale pozor, pak vam budou posilat domu uz balicky, za ktere musite zaplatit. Nelze je vratit, sidlo firmy je ve Svycarsku. Takto okradaji matky na materske. Mam s nima spatnou zkusenost uz z pred 2 lety, tak proto pisu, aby jse se nenechaly nachytat tak, jako ja. Pak budete muset platit stale vic a vic, budou Vam vyhrozovat advokatem atd. Uz to nechci zazit a nechci, aby se vam to stalo taky. Ja jsem se pak uz nedala, pomohla mi diskuse na netu.
práve som im povedala, že nech mi zavolajú zajtra, že si o nich prečítam na internete 😉 a ako tak čítam, už ma "nedostanú" 😀
ahoj, já bych potřebovala též zrušit objednávku, má nám teprve přijít uvítací balík. Prý by to mělo jít e-mailem na téhle stránce http://sewebtools.com/www/atlas.webcancel.com ale bohužel nemůžu najít kde se nastavuje čeština a nebo alespoň angličtina. Prý dole na stránce by to mělo jít přenstavit. Máme čas ještě do 19. srpna to zrušit tak snad pak nic chodit nebude.
A to se mi to zdálo jako docela dobrá nabídka když volali, prý jen za 138 - 60 karet a spousta dalších věcí, platba až potom nikoli předem. Tak jsem si zrovna řikala že to snad podvod nebude a helemese ono to je v tom že furt posílají něco a ke všemu sídlí ve švýcarsku
jo tak jsem konečně tu stránku v češtině našla a zrušila to zadáním toho identifikačního čísla. Uff tak snad je to vyřízené a nic nepříjde. Nedostala jsem žádné potvrzení o zrušení
@mamutka Ahoj, prosím ťa je to síce staršia diskusia, ale u mňa aktuálna teraz. Chcem sa spýtať ako to dopadlo s tou Atlas edicion u teba? Ja som uvítací balíček z pošty neprebrala, lebo som si zistila o čo ide a obyčajnou poštou do schránky mi v priebehu roka poslali veľké obálky s obrázkami. Nič som neplatila, nič nerušila, nič som neposielala naspäť. Teraz sa mi vyhrážajú súdom. Chcem sa teda spýtať ako to dopadlo u teba.
@bobrik_tt Ahoj, síce staršia diskusia, ale Atlas edicion u mňa aktuálny teraz tak sa spýtam: Uvítací balíček som z pošty neprebrala, a inak mi prišli len obálky s obrázkami do schránky. Nič som nepodpisovala, nič neplatila, nič neposielala naspäť-akurát ten uvítací balíček posielala naspäť pošta. Teraz sa mi vyhrážajú súdom. Takže prestane ich to baviť ak budem hrať naďalej mrtveho brouka?
@mihaja ahoj, zavolaj im, spucuj ich ze co to ma znamenat, ze si okrem uvodnej zasielky ktoru si im vratila a dopisu kde sa ti vyhrazaju sudom od nich nic nedostala. Nech sa ti laskavo nevyhrazaju a nech ta uz viac neotravuju a vymazu tvoje osobne udaje z ich databazy. Treba na nich zostra. Snad to zaberie aj u teba.
@mihaja ahoj, ja som o ich nevyziadane zaielky do schranky nestala a kedze na tej adrese bol bezne problem s dorucovanim, ani som nic nedostala. Ale oni tvrdili ine.
Az mi casom prisiel list od exekutora. Exekut. som napisala, ze som nic neziadala, ani nedostavala, ze ak posielaju vraj hodnotny tovar v obycajnej poste a znizne to, je to ich problem. Exekutov si vyziadal, nech mu to poslem ako cestne prehlasenie, nasledne sa mi podakoval a ospravedlnil za obtazovanie, dodal, ze to povazuje za uzavrete. Ja verim, ze ti blazni uz daju pokoj.
Aj moj manzel dnes vyzdvihol na poste balik od tejto firmy.
Telefonicky kontakt na mna ziskali asi z porodnice alebo nejakeho eshopu s detskymi potrebami. Volali mi, predpokladam, ze si rozhovor nahravali, islo o cesky hovoriacu osobu, a ponukali nezavazny balicek s karickami pre deti za 2,5 eura. Bolo to asi niekedy v septembri. Povedala som im, aby mi napisali mail a na zaklade neho sa ja rozhodnem, ci budem alebo nebudem at zaujem, a nech mi nic neposielau na adresu, ktoru mali, nakolko tam momentalne nebyvam. Meno firmy, ktora telefonovala, som si nepamatala. Ziaden mail mi od nich doteraz neprisiel. Teraz v januari sme mali v schranke oznam o nejakej zasielke od firmy atlas. Manzel to prevzal, nic nepodpisoval. Na poste si vsimol vela takychto balikov. Zasielku firma poslala bez toho, aby som im dala na to suhlas. Hned dnes som im napisala mail, aby ma neobtazovali, po mnou nechcenu zasielku zaslali kuriera, pretoze ja nemienim nic platit, aby som sa k niecomu zaviazala, ani zasielku zasielat do svajciarska, ci belgicka. Takztiez som ich ziadala o pisomne potvrdenie, ze mi nic dalsie nebudu posielat, o ospravedlnenie, ze si dovolili ma obtazovat o okamzite vymazanie z ich databazy.takze neviem, ako to dopadne.
Nechapem, ako je mozne, ze takto firma takto nehorazne obtazuje mamicky aspon podla tohto fora, uz od roku 2010 a nic sa jej nestalo. Vzhladom k tomu, ze manzel videl dalsie velke mnozstvo balikov na poste, predpokladam, ze pojde o velke mnozstvo dalsich pripadov po celom Slovensku a bolo by dobre varovat dalsie nevinne obete.
Dnes mi napisali, ze dalsie zasielanie balikov rusia, tak uvidim.
@jana6313 prosim ta na aky mail si im pisala,dakujem
Ahojte! Aj mne prišiel v januári baliček, ktorý som písomne neprebrala a poslali ho na pošte naspäť na adresu. No ale dnes mi prišla obálka ktorá bola v schránke a deti mi ju otvorili a samozrejme aj natrhli , až ked som si prečítala že mám zaplatiť 7,60 Eura , tak som išla firme písať ,pretože som si nič záväzne neobjednávala .Napísala som im mail že nechcem, aby mi posielali obálky a obťažovali ma. V maily mi odpísali že im mám neporušenú originál obálku odoslať na adresu a že mi rušia členstvo, že členstvo nemajú ani môj podpis . Takže som zvedava čo mi odpíšu zajtra a či mi dajú pokoj s ich kartičkami. Keďže nemajú moje písomné prebratie obálky , im nič posielať nebudem .
Zdravim Vas, aj ja mam problem s touto firmou...ja som si prevzala len prvy balik ostatne som nechcela...som im pisala ze uz ich viac nechcem a stale chodia...
@chesterka23 ja som naisala mail,kde mi pani odpisala ze uz mi to posielat nebudu a aj to tak je,mas od nich nejaku spatnu vazbu?
minuly tyzden mi poslali upomienku ze im mam uhradit tu sumu 7,60 Eur a ak nie poslu na mna exekutora. Somsa nasrala a im zavolala ta pani ceska , ktora so mnou komunikovala povedala ze si to preveria u Slovenskej posty, ale ajj ja som sa informovala , ze ked ty vratis balik , ktory ti pride obycajne a nie doporucene mozes zatajit ze si ho prebrala a oni nemaju ziadny doklad ze bol doruceny. Nakoniec som sa im mailom vyhrozila ze ich podla paragrafu 53 ods.8 obc.zak. udam na najblissom policajnom oddeleni za otazovanie a prisiel mi mail ze ukoncuju moje clenstvo a nemam voci nim ziadne zavazky. Treba na nich tvrdo lebo je to kolotoca tak lahko sa nedaju odbit a cim viac balkov poslu tak budu chciet od vas peniazze a idu ozaj tvrdo. Som zvedava ci ozaj daju pokoj.
No dnes mi napisali ze mi rusia clenstvo...co som rada...asi to urobili pretoze som im do toho zrusovacieho mailu napisala ze som akoze v zlej fin. situacii...co nie som,ale to zabralo lebo zistili ze odo mna ziadne peniaze nevytrieskaju....no uvidim ci mi to prestanu posielat...
Ja som dostala ten prvy balik s kartickami a ako prislo tak som volala ,ze take uz nechcem nech neposielaju a neposlali,je tomu uz rok.
ahojte pomozte mi ja us som im 2x vratila naspet a furt mi to posielaju anie ze doporucene ale hned do schranky mi to davaju tak to zabalim a posielam na adresu tu na SK a tento mesiac mi zas dosiel aj som tam volala a nikto to nebral akurat co som mala zato volanie tam zaplatit svoj pausal 60eur namiesto petnast a aj email som tam pisala ze si nezelam aby mi to chodilo a chcem to zrusit a furt to chodi ja us to nechcem platit to raci malemu kupim niake hracky a veci za to .a dakujem za radu
@valilienka2 . Valika ahoj, prosim ta na aky mail si im písala, lebo ja som to skúšala a ten mail mi nechce prejsť. Písala som na :zákaznícke.oddelenie@ editionsatlas.ch , služba.zakaznikom@editionsatlas.ch
@jana6313 .ahoj prosim, na aky mail si im písala. Mne tie maily neprešli. Napr. zakaznicke.oddelenie@editionsatlas.ch
@lubina22 presne na tuto a doslo to aj mi odpisali
@lubina22 nechce mi ten mail vloziť,ty ich máš s diakritikou,daj to bez toho a prejdu ti
@valilienka2 .🙂, jasne, ze som to písala bez diakritiky, len teraz som písala na tablete , a tam tie písmenka niekedy skáču ako sa im zachce. Dnes mi odpísali, ale nejakú blbosť, ze im mam poslať smerovanie cislo, aby ma mohli kontaktovať.
JA som us tri krat to zaplatila dosli mi karticka a tri som im naspet vratila a vcera mi dosiel papier z edition atlas ze mam uhradit sumu 45 a neviem zaco a nemam v plane to ani vyplatit

Ahojte.
Tak manzelka to tiez objednala, ale ze iba ten prvy balik, dalsie nechcela, tak to doslo aj sme to rozbalily, ale az potom sme sa o nich co to docitaly. Mame im zaplatit tie 2.50 ci nie? Co vy nato?
Dik. 🙂