Pozor na nákup z bazárika od dollynkaa

uzanka16
13. nov 2020

Chcela by som upozorniť všetky mamičky, ktoré kupujú z bazarika vecičky, od tejto mamičky s nickom dollynkaa nič nekupujte, lebo neuvidíte ani peniaze ani tovar. Už dlhšie roky kupujem tu z bazarika vecičky a vždy bola super skúsenosť, tak som prestala čítať recenzie pred nákupom a zrazu bim. Zaplatené, tovar neprišiel a mamička nereaguje už 10.den na správy. Myslela som si ze možno pozabudla, ale napadlo ma otvoriť recenziu a tam negatív až až, nepošle tovar, neozýva sa atď.atd. Keď sa nájdu takéto mamičky, podľa mňa by mali byť z modrého koníka vylucene ak tam pribúda veľa negatívnych recenzií. Tak len toľko, dúfam, že niekomu pomoze, aby sa nedala nejaká mamička oklamať ako ja. Pekný deň.

rusalinka
13. nov 2020

Ahoj, namiesto tohoto tu ju skús radšej nahlásiť tu: https://www.modrykonik.sk/faq/faq/#h-mam-problem-s-predajcom-kupujucim

uzanka16
autor
13. nov 2020

@rusalinka ďakujem nevedela som o tejto skupine

fokuska
13. nov 2020

@uzanka16 Bohuzial, to ze mas dobre skusenosti par rokov, to neznamena, ze kazda predavajuca je taka. Preto su tam tie hodnotenia. Ine by bolo keby si roky nakupovala od tej istej, tak uz jej recenzie nekontrolujes, lebo mas dobre skusenosti.
Ale kupit nieco od niekoho prvykrat a nepozriet si hodnotenia, ktore tam prave na to su... doplatila si aj na svoju chybu. Nehovorim, ze to co robi je ok, len ze si mala na tnaieri naservirovanu moznost ako sa tomu vyhnut.

asia83
13. nov 2020

@uzanka16 Recenzie prečo nečítate? Na základe jej recenzií by som od nej nekúpila nič.