Pre akú hlúposť ste sa rozplakali?
Mozno divna tema ale zaujimalo by ma ci len ja som taka na hlavu ozaj 😂 mne sa dnes rozbila salka (ktoru som dostala a velmi som si ju sanovala) prvy raz som si do nej spravila caj hned roztrieskala. Pol hodinu som nevedela prestať plakat 🤦 ale.podotykam ze pre mna to.malo hlbsi vyznam. Muz samozrejme ma.ma za uplne blazna ako mozem plakat pre taku kravinu a aj ja sa citim trapne. Podotykam ze mam cez 30 a dve deti 🙈
Naposledy som plakala hystericky lebo sa mi sníval živý sen, že priateľ ma podvadza a má dieťa s inou... Mali sme tichu domácnosť celý deň. Pms milujem.😀
Ja niekedy myslím na blbosti ale že úplne fikcie si predstavujem , napríklad ako mi niekto niečo zle povedal a hneď mi tečú slzy fakt si pripadam ako blbá potom ešte že ma nikto nevidí😂😂
Minule som revala, lebo som si uvedomila, že môj syn sa raz ožení a bude mať svoju rodinu, na mňa nebude mať toľko času (má 8 mesiacov).
Nesmiem premýšľať o našich psoch, že už majú svoj vek a každú chvíľu to príde, to je u nás tabu téma.
Minule som pozerala všetky smutné videá na YouTube o psoch, lebo som mala niečo v oku a potrebovala som to vyplaviť, takže to bol naschvál vyvolaný plač.
A bežne plačem od smiechu na videach, keď si skrollujem Instagram v noci o 3 pod paplónom, kým muž a malý spia vedľa mňa. A samozrejme, keď si vymyslím vtip a snažím sa ho niekomu povedať, proste revem od smiechu.
Napríklad jeden pred asi 4 rokmi, muž sa doteraz zo mňa smeje, že som pri tom od smiechu plakala a to je najtrápnejší nevtipný vtip:
stretnú sa dedoles ponožky a jedná sa pýta druhej "vy ste para?" A oni odpovedia "nie, my sme voda".
nezvykne ma čokoľvek rozplakal ale na jednu vec nezabudnem nikdy. dostala som v ten deň ms.
na ta3 dávali reportáž z letiska ako mešká nejaký let a dovolenkári uviazli niekoľko hodín na letisku.
bolo tam také asi 5 ročne dievčatko a do kamery povedalo ze a my teraz budeme mat o deň kratšiu dovolenku. A ja pred telkou 😭😭😭
Cim som starsia, tym menej placem, ale toho roku som prvy krat letela, rovno moj prvy let na druhy koniec sveta s manzelom, co tiez este nikdy nikde nebol, sami dvaja. Preplakala som od strachu cele rolovanie po drahe a vzlet, lebo som sa v podstate utesovala, ze sa stratime uz na letisku a nepojdeme nikam :D
Ja plačem pri každom filme, pri dákej dojemnejšej scéne, hlavne pri rozprávkach. A vôbec sa tým netajím, na čo. Muž si ma buď privinie, alebo mi podá vreckovky, podľa jeho nálady. Ale tak je pravda, že polovicu filmu PS: I love you, sme si prerevali navzájom v náručí...
Ale čo ma naposledy naozaj rozplakalo, a čím viac som sa hanbila, tým hlasnejšie som revala, bolo v Lidli, keď po mne muž zhúkol trochu nervóznejšie ako obvykle, že nemám brať zemiaky do sáčka, ale rovno zobrať celú predpripravenú sieťku, lebo on už chce odtiaľto vypadnúť (neznáša Lidl). Som sa rozplakala jak decko, ešte skôr ako som si uvedomila, že čo povedal a že to bolelo. Muž si to ani nevšimol, išiel už k pokladniam, až ho jedna staršia pani upozornila, že či mu nie je blivno, že rozplakal tehotnú manželku. Tak až potom to išiel riešiť. Som si pripadala ako strašná trúba, ale vôbec to nešlo zastaviť.
Ja som sa rozplakala v práci, lebo všetkých púšťali domov a ja som tam musela zostať, lebo 1 tam musel byť keby sa niečo súrne udeje 😂 môj šéf mi povedal, ze môžem ísť domov, že on tam zostane 🙈😅
Hlásim sa k tým čo oplakali šálku, do teraz mi je jej ľúto aj som si črepy odložila. A ja plačem furt od dojatia na každom filme, keď sa malý niečo nové naučí ( ma 7 mesiacov ).
@selest mne sa tlacia slzy do oci, len co to citam🥰
@autor ja placem pri kazdom filme ci rozpravke, najlepsie su animaky😅 inak ja velmi neoblubujem maso, no ked som cakala prvu, musela som ho mat kazdy den. KAZDY DEN. Kto by doma varil maso kazdy den, vsak 😅tak som obcas sla na obed do restiky. No a oni nemali rezen. A ja som chcela rezen. Tak som si poplakala na zachodoch a sla do inej restiky🤣
@kika147 ja si tiež občas blbosti predstavujem ale to sa akurát len naštvem 😂
Mne sa v kuchyni vysypali 3 druhy korenia na zem a na sporák. Začala som hystericky plakať, priateľ na mňa z izby kričí čo sa deje, prečo placem. Nechcela som mu povedať. S plačom som isla do izby po vysávač, to mu už nedalo tak išiel za mnou. A uvidel to vysypane korenie tak sa na tom fajne zasmial 😃
Ja keď som bola tehotná a manžel mi nechcel ísť večer kúpiť orieškovy nanuk a včera keď sa ma 6 ročná opýtala ,že ju kto bude obliekať a chystať do svadobných šiat a ja že veď tvoja staršia sestra (16 ročná)a spustila som plač ani neviem prečo a 15 minut som bola v kúpeľni ,revala som ako na pohrebe🫢
@deninka233 toto poznam aj ja. Alebo skor u mna je to tak ze ked ma.rozplace nejaka somarina, tak potom to neviem zastavit lebo zrazu vyplavaju akoby vsetky emocie a vsetko co ma trapi a drzim v sebe, a ked raz zacnem tak tp vyzera ze revem ako idiot pre nejaku blbost 🤦 najhorsie je naozaj ze neviem len tak prestat 😃 ale zas nestava sa to casto aby to zas nevyzerali, ale ako dnes napr kvoli salke eate teraz vecer sa batom zase zasmial mu ze uznaj ze to bolo vtipne a ja ze nie nebolo a zas slzy 🤦🤦😂
Ja som od isteho momentu placko. Trosku sa to ale zlepsuje.
Dnes som plakala, ked som synovi spievala Cierne oci chodte spat.
Som rada, ze som pobavila 🙃
Ked som vyupratovala cely dom, odisla na 2 minuty prec sa nieco manzela opytat, samozrejme asi som nezavrela dvere. Vratila som sa a tam po celej obyvacke,chodbe, izbe rozsypana muka. Nase stena vybralo z kosa "prazdny" obal z muky. Štena happy a ja rev, v tom teple sa mi nechcelo znovu vysavat
Ja tak vzdy prerevem skoro vsetky vianocne reklamy od John Lewis....🙈 a vcera, ked moje 2 dcery (15 r a 2r) tancovali spolu na Just Dance...starsia tu mladsiu velmi nemusi, je tam velky vekovy rozdiel a uplne ma dostalo, ked som videla, ze spolu robia nejaku cinnost a ako sa ta mala snazi 🥹 slzy na krajicku
pre akú naj hlúposť... keď som bola prvý krát tehu a o 3 h.ráno som strááášne mala chuť na tresku.... plakala som do 6 rána.
@deti95060810 tieto tehotenske chute co tu baby pisali ma zakazdym pobavia 😂 kvoli jedlu som tusim.v tehotenstve nestihla plakat ale zas kvoli reklamam kludne 🤦
Ako dieťa som pravidelne oplakala smrť Winetoua, ešte teraz sa mi ligocú slzy v očiach, keď na to pomyslím. 😂 No a naposledy som revala, ale fakt, že revala, keď som sa dozvedela, že synovi od nového šk. roka vymenia pani učiteľku (mali sme ju veľmi radi - deti aj dospelí)...
Haha mňa naposledy rozplakalo to, že som zistila, že nemám doma celofán na darčekový kôš, ktorý som robila svokre. Bola nedeľa a v našom meste som ho nikde nemohla zohnať, tak som musela ísť 18km do obchodu Tedi. Ale podotýkam, že som tehotná, takže za to asi môžu aj hormóny 🤣🤣🤣 Ale celkovo som taká citlivejšia. Rozplače ma smutný film, pieseň, malé bábätká, potom aj niekedy to, keď iný človek pri mne plače a sťažuje sa na niečo. Som veľmi empatická.
Haha ja tiež plačem za väčší..hlavne keď sa hnevám revem ani enveim prečo..ale úplný bizar bol keď som mužovi požičala mobil aby si mohol niečo pozrieť na nete a on mi pozatváral všetky otvorené okná (asi 50) čo som tam mala na otváranie kadejaké recepty,rôzne veci čo som si chcela "uložiť"..to som revala ako sprostá a aj sme sa pohádali za to .ste ho mali vidieť,ten bol úplne v p....z toho že za toto revem..a bohužiaľ nemôžem použiť na moju obranu tehotenstvo,to už som mala dve deti 😅😂
@lucinka12356 tak ale toto by vadilo aj mne 🙈 tiez mam pootvaranych asi 90 kariet, vacsinou s receptami, inspiraciami na darceky a podobne...
Ja som sa rozplakala ked na mna navrieskal pacient ze preco este nie je vysetreny …. riesila som pred nim akutny pripad , pacienta som musela riesit s lekarmi cez telefon v inom meste… cize dost sa skomplikoval “bezny ambulantny den”. Zacal mi vyklepkavat na dvere a hundratbze preco este nie je vysetreny bla bla uz je na rade. Velmi zle mi to padlo a mala som slzicku.
@lucinka12356 toto by ma tiež vytočilo... inak aj môj muž aj ja máme pootváraných milion kariet a nezatvárame ich jeden druhému..
@mima1608 mňa to rozplače doteraz 🤣🫣 mne to príde veľmi ľúto 😭😁 ako sa s nimi lúči 🥺🥺🥺
@tehulka2011 pri Titanicu som revala keď som bola malá 🥺🥺🥺
A naposledy som sa rozrevala keď som pozerala Lucifer seriál. Do nemocnice prišla dcéra hlavnej postavy, neverila že jej otec zomrel tak šla za Luciferom a povedala mu, že nech jej povie že to nie je pravda. Že ona vie že ON jej klamať nebude, lebo nikdy neklame a on jej povedal že moje sladké, drahé dieťa, to ti nemôžem povedať 😭😭😭
Inak bežne revem pri rozprávkach alebo filmoch kde sa jedná o zvieratá alebo o malé deti 😁 plakala som aj keď sme museli dať mačku uspať 🥺
Vyupratovala som cely dom, okna, skrinky, šufliky, policky, fakt kazdy centimeter som vyglancovala, trvalo mi to tri dni :D po tom, ako som konecne umyla poslednu cast podlahy na chodbe, prisla dcera domov od starkych a vyvracala sa mi priamo na cerstvo umytu chodbu 😂 tak to na mna dolahlo a rozplakala som sa :D

@luteam inak aj ja som taka ze staci ze mam pms a mam chut si poplakat 🙈 tiez vacsinou potajomky vecer alebo tak, ja neviem asi som moc precitlivena ozaj...teraz u aj mne to pride ako hovadina a hanbim sa pomaly ist za muzom do obyvacky lebo sa na mna dival jak na uplne blazna ze revem kvoli salke z pepca 😃