Prečo auto trasie na voľnobehu?
Ahojte, auto ide ako má, ale už sa mi 2-krát stalo, že na voľnobehu auto začalo triasť, keď som pridala, tiež len na voľnobehu tak to prestalo. Neviete, čo to môže byť ? Je to 1.6 nafta, 80kW. Ďakujem vám 🙂
@madeincssr a však jasné, ale vždy to zamrzí, hlavne peňaženku 😁 no podľa hodnôt ukazovalo všetky ako rovnako, len jednu dosť vysoko, tak snáď len jedna
Ahoj,ja to mam teraz mam golf 1.6 nafta a je to vstrek...žiaľ 1.6 sú nákazlivé na vstreky...tiež mi začal triasť keď som zastala na križovatke...diagnostika neukázala nič až keď pozreli
Mne odišiel jeden ...sú to palky riadne
@ninka2018 dávali ste čisto novú alebo ste mali značku vhodnú na repas ?
Majú mi dat ponuku na repas alebo meniť čisto nove tak uvidím...vy?povedali mi ze sa nedá vymeniť len jeden ale celá sada...hmmm no neviem
@ninka2018 ja mám značku BOSCH a že tie sa dajú dať na repas, tak čakám na servis, kedy bude mať voľne, vymontuje a dám na repas… čiže čakám 🤷♀️
Bosh sú lepšie ako moje siemens mi bolo povedané no čo už...
A cena?
@ninka2018 neviem, zatiaľ čakám na servis, kedy budú mať voľne mi ich vybrať a dať do servisu, kde robia repas
Napíš potom

Aaale, su aj horsie veci (turba, cela AdBlue nadrz - 900 az 1000€ a meni sa aj viac krat za zivot auta, lebo to stale nevedia rutinne opravovat...) Snad tych vstrekovacov nebude zlych vela.