icon

Prečo by ste v niektorých mestách nechceli bývať?

30. júl 2024

V akom meste by ste nikdy nechceli bývať? Ktoré sa vám nepáči a prečo?

ullala
30. júl 2024

Zboznujem okolie ruzomberka, ale v tom meste by som byvat nechcela. Za mna je to jeden velky chaos - hlavne dostat sa do centra a najst nieco konkretne v tom centre. Vsetko je tam od ruky. Nakupne centra rozhadzane po celom meste a v kazdom z nich 10 obchodov.

tykat
30. júl 2024

@lakebabe presne, cez RK cim skor prejst, byvat ani za nic.

babababka
30. júl 2024

V Bratislave.

huginko
30. júl 2024

@lakebabe tých svetlých bodov mame veru dosť 😀👌

nelca84
30. júl 2024

@deti95060810 no vsak na UNIZA je fakulta dopravy a spojov, nie?

lakebabe
30. júl 2024

@huginko za mňa nie , každý má vlastný názor, kolegyňa sa odtiaľ po výške odsťahovala sama povedala, ze by sa tam nikdy nevrátila bývať.
Kolóny sa ti prosím ta ako rozpustia, keď potrebuješ ísť do práce a z prace. Sama sestrička v nemocnici hovorila, ze to je katastrofa . Ze do prace chodí hodinu a z práce takisto.
Pre mňa to nie je miesto na môj život, pre teba byť môže
Žila som asi v 5- 6 mestách rôzne po slovensku a dosť mam scestovane pracovne, tak porovnávam so svojimi skúsenosťami pre mňa to najvyhovujucejsie

dadis
30. júl 2024

Velke Kapusany

tehulka2011
30. júl 2024

100x radsej Ruzomberok ako napr. nejake Secovce

huginko
30. júl 2024

@lakebabe zaujímavé, ja byvam v centre, žiadne kolóny. Kolegyne chodia do prace z dedín, žiadnej cesta netrvá hodinu...babenky,vyskusajte,potom sudte....

nelca84
30. júl 2024

@huginko Liptov je fajn, ale Ruzomberok to veru nezachrani, tiez tadial casto prechadzame smerom na Tatry a otras, smrad, asi z tych papierni, neviem. Niekde som raz zachytila, ze RK ma najspinavsie ovzdusie spomedzi miest na SK.

lakebabe
30. júl 2024

@huginko no tak to si jediná 😄 kto potom tie kolóny u vás kazde ráno a poobede robi😃
Naposledy som v jednej stala trištvrte hodinu minulý utorok. Mysleli sme, ze ani nestihneme zaviesť mamu na príjem na operáciu 🤷‍♀️

huginko
30. júl 2024

@lakebabe ja cestujem teda dosť... Tiež viem porovnať. Ta mňa taka Blava neskutočná nuda

huginko
30. júl 2024

@lakebabe ktori cez RK prechádzajú. Však od nás sa dostaneš všade...

lakebabe
30. júl 2024

@huginko pre mňa ani BA nie je ok, žila som tam pár rokov a odisla som, žila som v TT, NR, Za a aj na dedinách mimo a vyberiem si co je pre mňa najvhodnejšie. Rk fakt nie pre mňa, keď je pre teba najkrajši je to fajn .

huginko
30. júl 2024

@lakebabe paci sa...

tehulka2011
30. júl 2024

@huginko Blava je potok

nelca84
30. júl 2024

@deti95060810 nechapem, vsak je tam ta fakulta, ci co myslis?

zuzanockamt
30. júl 2024

Nepáčia sa mi Žilina a Bratislava + východ a juh SR.
Vyhovujú mi menšie mestečká, jednoznačne Orava a tiež Banská Bystrica je krásna.

lakebabe
30. júl 2024

@nelca84 tiež nechápem stále je tam Dopravná fakulta ak sa nemylim

lakebabe
30. júl 2024

@mk1111111111 a pritom Trnava bola kedysi tak krásne mesto chodila som tam na výšku, aj som chvíľu zvažovala tam ostat. Už je to tam také zlé? Chodím tam už len občas a vždy je to tam aj pekne upravené.

autor
30. júl 2024

Ked spomínate Oravu, ktoré konkretne mesta su take naj?

mimikas
30. júl 2024

Hnusra, Tisovec, Filakovo, Svit, Namestovo

mk1111111111
30. júl 2024

@lakebabe upravena je pekne, to aj pisem, len nam tu primator premiena vsetko na svoj obraz, bez ohladu na to, co si o tom myslime my. To co dobre fungovalo, sa meni na to, co on videl v Holandsku a aku ma on, ako osoba predstavu. Len zabudol, ze tu zije viac, ako jeden clovek a my potrebujem zit denne, nie len, ze sa sem niekto pride do centra pozriet na 1 den do centra ako navstevnik, wau efekt konci pre bezneho trnavcana za hradbami.

lakebabe
30. júl 2024

@mk1111111111 to môže byť , ja som tam študovala ešte pred vyse 15 rokmi, potom som tam par rokov dozadu pracovala, ale pravda len na 90% HO, takže som tam prišla len raz za týždeň na dva dni. Pre mňa ako " turistu" to nechalo vo mne dojem ako jedno z najkrajších miest na SK, co sa týka centra, kaviarní, pamiatok... Teraz už tam chodím le n na jarmok a vianočné trhy.
Zas je pravda, že vy co tam žijete riešite denne úplne iné veci ako turista.

dexemposupoplex
30. júl 2024

Nezila by som ma vychode, potom Zlate Moravce, Sturovo...a chcela by som v Trencine,krasne mesto 🙂

alenka58
30. júl 2024

na mňa tie mestá a časti, ktoré spomínate nepôsobia škaredo, skôr mi v niektorých chýbajú služby alebo dlhšie otvorené

sissy27
30. júl 2024

V takom, kde nemam ziadne vazby, rodinu, kamaratov, pracu a kam ma to nijako netaha. V ramci SK pre mna ine mesto na zivot ako BA neprichadza do uvahy.

x_mery_x
30. júl 2024

Senec, strasne nebezpecny same individua :D

gabika0825
30. júl 2024

Bývam v BA skoro cely život, chvíľočku som byvala aj na dedine pár km za BA a musim povedať že tam bolo oveľa lepšie ako tu v meste. Už mi to vekom začína vadiť táto Bratislava, milión ľudí všade, nedá sa tu vyhľadať ticho, milión turistov, žiadny klud, človek keď si potrebuje ísť niečo vybaviť, všade strašne dlho čaká lebo je všade natresk. Cesty katastrofa, všade auta, zároveň sa neda nikde zaparkovať všade len na človeku ryžujú, drahé byty, aj nájmy, všetko je tu drahé. Neviem, najradšej by som sa odsťahovala, ale ani nie tu niekde v blízkosti Bratislavy, ale skôr niekam doooobre daleko kde je naozaj klud, lebo už aj tieto dediny pri Bratislave sú preplnené