icon

Prečo chce každý schudnúť?

filomenka29
8. dec 2009

Len by ma tak zaujimalo, ci sa tu najde aj niekto taky, co je absolutne spokojny sam so sebou a ako vyzera..? Pomaly polovica tem je tu o tom ako schudnut, skusali ste toto, ci ono??? Neviem, ci je to na Slovensku nejaky modny trend byt ako lata? A paci sa to vobec muzom? 😅

Strana
z2
miriamka
9. dec 2009

Filomenka...ja som mala mesiac po porode svoju povodnu vahu,a teraz 1 a pol roka po porode mam este o 2kg menej...takze mne vlastne materstvo pomohlo schudnut bez namahy,lebo mam hrozne vela pohybu pri malom.
A preco kazdy chudne?
Podla mna nie kazdy chudne,len proste ludia tuzia byt kazdy taky ako sa citi.Niektor tuzi pribrat,iny schudnut,iny chce vacsie prsia...podstate je aby bol clovek spokojny. 😵

filomenka29
autor
9. dec 2009

titkovamiriam kkkkrrraaaassssnnneeee!!!!! dalsia spokojna dusa!!! 😀 😀 😀 😀 😀

miriamka
9. dec 2009

Inac mna si prehliadla...ja som tiez napisala ze som spokojna 😵

vinifera
9. dec 2009

Spokojných nás tu je viac. Len sme boli prehliadnuté 😕

expertka8
9. dec 2009

...na to...aby mal clovek rad svoje okolie...MUSI mat rad v prvom rade...sam seba..... 😉
....hoci aj so 100 kilami....ak je stastny....super.....okolie to riesit nemusi 😉

pastuska
9. dec 2009

No a dneska to zaklincoval môj manžel, nakoľko som tehotná, tak ma "prehmatal" a skonštatoval, že zadok narástol (ale že super, on to má rád) a prsia nie, ale že aspoň za ten zadok je rád...tak neviem, nejaký extra malý nie je ani nikdy nebol 🙂 ale mňa to netrápi, ja som sa úplne chudá necítila dobre.

maruschka
9. dec 2009

janka_pn...máš pravdúúú...To bolo dobré.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Myslela som na to, že keby sme nechudli, tak priberáme.. 😀 😀 😀 😀 😀 Som sa zasmiala a idem robiť ďalej..

😎

babula90
9. dec 2009

miriamka, detto. Nikdy som nemala takú hmotnosť ako pri 2 deťoch a 3 posch.dome 😀 a ešte jedna rada: chodievajte veľa pešo 😉 na auto zabudnite, zabijak štíhlej línie. A kojenie mi pomáha odbúravať tuk, všetko ide do mlieka, v jedle sa absolutne neobmedzujem

filomenka29
autor
9. dec 2009

miriamka a vinifera, nechcela som vas prehliadnut, vsak to sa ani neda!!! Tak prepacte, dalsie spokojne duse! Ako sa nam to kkkkrrrraaaasssnnnneeee rozrasta!!!! 🙂 😀
pastuska tak to ti gratulujem! Nech ti vsetko dobre dopadne, a ako daleko si uz?
babula90 vsak vsade chodim len peso, pretoze mam dvojity kocik a stava sa mi dost casto, ze s nim ani nezapasujem do autobusu, tak sa radsej prejdem, len s tym kojenim to na mna nejako nezabera, kojim stale a nic sa neodburava, tak porad, ze ako to robis 😉

babula90
9. dec 2009

filomenka, s tým kojením patrím asi k tej druhej skupine, moja sestra tiež kojí- 15mes. a má nadváhu 20kg, nechápem to. Ja som bola za mesiac po porode zo stresov a z únavy na povodnej vahe, neviem, ale na druhej strane jem málo a často, ale sladkostí habadej 😒 a stale beham po schodoch. Ale nie som spokojna s postavou, mam sice 170/55, ale nesumerna-male prsia, uzky driek a siroke stehna, lytka, sukne a saty su u mna tabu. 🤐 😔

pastuska
9. dec 2009

No babula90, som presne ako ty. Teda bola som, teraz tehu priberám - akurát zasa do zadku a stehien, do pŕs nič...som z tých, ktorým sa pôrodom prsia nezväčšili. No čo už.

Filoménka, som 11tt, termín mám 08.júla. A ďakujem.

babula90
9. dec 2009

pastuska, viem, že prsia sa mi po 2 deťoch a dlhoročnom kojení už nezväčšia 😒 , len keby som nepôsobila tak mlado 😀 ale v tehu by sa Ti prsia určite mali zvacsit-neskor. 😉

pastuska
9. dec 2009

Ver mi, nezväčšili - už jedno dieťa mám 🙂 A po dokojení boli ešte menšie, no čo už 😖
Ale možno v druhom tehu sa stane zázrak 🙂

bets
10. dec 2009

ja som spokojna s hmotnostou, ale chcela by som zacat pravidelne cvicit. dlhsie rozmyslam, co by som vedela stihat a najlepsie mi vychadza cvicit doma, tak uz od narodenin mam vysnivany darcek rotoped, teraz sa to posunulo na vianoce a este stale nic. uz som si aj vybrala z ponuky, len moj muz nema cas ho ist kupit...
nikdy som nedrzala ziadnu dietu, lebo to neviem... ale zase snazim sa rozumne stravovat.

filomenka29
autor
10. dec 2009

babula90 no tak to mas fajne ze 170/55, ja sa pamatam ako som sa vzdy trapila na strednej, vsetky baby vyvynute, super postavy, ja taky vychrtlik nikde nic a teraz je vsetko idealne, len tie pneumatiky po porode, to je trocha nepekne, ked to napcham do rifli a vsetok tuk vyskace az ku prsiam..... 😀 a tie prsia ma netrapia, zvacsili sa a su akurat, nezavidim tym, co maju take obrovske, vsak po kojeni musia spadnut po kolena...mam kamosku a ta sa len stazuje. No pravda je sto ludi sto chuti, dakto je furt isty a nemeni sa dakto hej.
pastuska tak to musis byt velmi stastna, 8 jul pekne teplucko, leto....a prve babo, tak to je uzasne a budes chcciet vediet, ze co to je? A ako to vlastne zvladas a tehotenstvom? Ja mam narodky v juli, tak si na teba spomeniem, ale nezavidim... 🙂 😖

filomenka29
autor
12. dec 2009

baby tak kde ste 😨

vinifera
12. dec 2009

Snažím sa nechudnúť 😀 a poctivo sa dlávim sladkým a kukám na telku. Nohy vyložené na stole. Klepkám do notebooku a dieťa si plazí všade okolo🙂

babatko88
12. dec 2009

ahojček, zaujal ma názov 😀 ja tiež nechudnem, asi som mimo, ale mala som 50kg, trošku bruško (vidno len v plavkách) 😅 a chcela som schudnúť, ale nejako som na to ani nemala čas, jedla som normálne, takže žiadne diéty... a teraz? no je mi to jedno, znova začínam priberať, čakáme druhé mimčo, ale ani potom nebudem chudnúť, ak to bude ako pri prvom schudnem za 2mesiace aj sama od seba a zase bude všetko ok, ale teraz mi trošku to bruško zavadzia, keď sa teda musím priznať... 😉

babula90
12. dec 2009

filomenka, ani ja by som nechcela obrovske kozy 😀 , kamošky sa sťažuju, boli ich chrbát, ale mne ostali už len také lentilky 😵 😀 no nemôže byť každý ideálny... 😀 serie ma bruško a idem vypekať, takže zase sa bdue priberať.

filomenka29
autor
14. dec 2009

babula90 vsak len vypekaj aj to uz v dnesnej dobe zanika a nicoho sa neboj 😉
babatko88 paci sa mi tvoje motto.... 😀

mircalla
7. jún 2019

@filomenka29 Netreba ako ako lata. Stačí primeraná váha. Mužom sa páčia ženy s krivkami, obézne ženy nie

h_petra
7. jún 2019

@mircalla tato tema bola zalozena pred 10 rokmi 😂

Strana
z2