Prečo chce každý schudnúť?
Len by ma tak zaujimalo, ci sa tu najde aj niekto taky, co je absolutne spokojny sam so sebou a ako vyzera..? Pomaly polovica tem je tu o tom ako schudnut, skusali ste toto, ci ono??? Neviem, ci je to na Slovensku nejaky modny trend byt ako lata? A paci sa to vobec muzom? 😅
titkovamiriam kkkkrrraaaassssnnneeee!!!!! dalsia spokojna dusa!!! 😀 😀 😀 😀 😀
Inac mna si prehliadla...ja som tiez napisala ze som spokojna 😵
Spokojných nás tu je viac. Len sme boli prehliadnuté 😕
...na to...aby mal clovek rad svoje okolie...MUSI mat rad v prvom rade...sam seba..... 😉
....hoci aj so 100 kilami....ak je stastny....super.....okolie to riesit nemusi 😉
No a dneska to zaklincoval môj manžel, nakoľko som tehotná, tak ma "prehmatal" a skonštatoval, že zadok narástol (ale že super, on to má rád) a prsia nie, ale že aspoň za ten zadok je rád...tak neviem, nejaký extra malý nie je ani nikdy nebol 🙂 ale mňa to netrápi, ja som sa úplne chudá necítila dobre.
janka_pn...máš pravdúúú...To bolo dobré.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Myslela som na to, že keby sme nechudli, tak priberáme.. 😀 😀 😀 😀 😀 Som sa zasmiala a idem robiť ďalej..
😎
miriamka, detto. Nikdy som nemala takú hmotnosť ako pri 2 deťoch a 3 posch.dome 😀 a ešte jedna rada: chodievajte veľa pešo 😉 na auto zabudnite, zabijak štíhlej línie. A kojenie mi pomáha odbúravať tuk, všetko ide do mlieka, v jedle sa absolutne neobmedzujem
miriamka a vinifera, nechcela som vas prehliadnut, vsak to sa ani neda!!! Tak prepacte, dalsie spokojne duse! Ako sa nam to kkkkrrrraaaasssnnnneeee rozrasta!!!! 🙂 😀
pastuska tak to ti gratulujem! Nech ti vsetko dobre dopadne, a ako daleko si uz?
babula90 vsak vsade chodim len peso, pretoze mam dvojity kocik a stava sa mi dost casto, ze s nim ani nezapasujem do autobusu, tak sa radsej prejdem, len s tym kojenim to na mna nejako nezabera, kojim stale a nic sa neodburava, tak porad, ze ako to robis 😉
filomenka, s tým kojením patrím asi k tej druhej skupine, moja sestra tiež kojí- 15mes. a má nadváhu 20kg, nechápem to. Ja som bola za mesiac po porode zo stresov a z únavy na povodnej vahe, neviem, ale na druhej strane jem málo a často, ale sladkostí habadej 😒 a stale beham po schodoch. Ale nie som spokojna s postavou, mam sice 170/55, ale nesumerna-male prsia, uzky driek a siroke stehna, lytka, sukne a saty su u mna tabu. 🤐 😔
No babula90, som presne ako ty. Teda bola som, teraz tehu priberám - akurát zasa do zadku a stehien, do pŕs nič...som z tých, ktorým sa pôrodom prsia nezväčšili. No čo už.
Filoménka, som 11tt, termín mám 08.júla. A ďakujem.
pastuska, viem, že prsia sa mi po 2 deťoch a dlhoročnom kojení už nezväčšia 😒 , len keby som nepôsobila tak mlado 😀 ale v tehu by sa Ti prsia určite mali zvacsit-neskor. 😉
Ver mi, nezväčšili - už jedno dieťa mám 🙂 A po dokojení boli ešte menšie, no čo už 😖
Ale možno v druhom tehu sa stane zázrak 🙂
ja som spokojna s hmotnostou, ale chcela by som zacat pravidelne cvicit. dlhsie rozmyslam, co by som vedela stihat a najlepsie mi vychadza cvicit doma, tak uz od narodenin mam vysnivany darcek rotoped, teraz sa to posunulo na vianoce a este stale nic. uz som si aj vybrala z ponuky, len moj muz nema cas ho ist kupit...
nikdy som nedrzala ziadnu dietu, lebo to neviem... ale zase snazim sa rozumne stravovat.
babula90 no tak to mas fajne ze 170/55, ja sa pamatam ako som sa vzdy trapila na strednej, vsetky baby vyvynute, super postavy, ja taky vychrtlik nikde nic a teraz je vsetko idealne, len tie pneumatiky po porode, to je trocha nepekne, ked to napcham do rifli a vsetok tuk vyskace az ku prsiam..... 😀 a tie prsia ma netrapia, zvacsili sa a su akurat, nezavidim tym, co maju take obrovske, vsak po kojeni musia spadnut po kolena...mam kamosku a ta sa len stazuje. No pravda je sto ludi sto chuti, dakto je furt isty a nemeni sa dakto hej.
pastuska tak to musis byt velmi stastna, 8 jul pekne teplucko, leto....a prve babo, tak to je uzasne a budes chcciet vediet, ze co to je? A ako to vlastne zvladas a tehotenstvom? Ja mam narodky v juli, tak si na teba spomeniem, ale nezavidim... 🙂 😖
baby tak kde ste 😨
Snažím sa nechudnúť 😀 a poctivo sa dlávim sladkým a kukám na telku. Nohy vyložené na stole. Klepkám do notebooku a dieťa si plazí všade okolo🙂
ahojček, zaujal ma názov 😀 ja tiež nechudnem, asi som mimo, ale mala som 50kg, trošku bruško (vidno len v plavkách) 😅 a chcela som schudnúť, ale nejako som na to ani nemala čas, jedla som normálne, takže žiadne diéty... a teraz? no je mi to jedno, znova začínam priberať, čakáme druhé mimčo, ale ani potom nebudem chudnúť, ak to bude ako pri prvom schudnem za 2mesiace aj sama od seba a zase bude všetko ok, ale teraz mi trošku to bruško zavadzia, keď sa teda musím priznať... 😉
filomenka, ani ja by som nechcela obrovske kozy 😀 , kamošky sa sťažuju, boli ich chrbát, ale mne ostali už len také lentilky 😵 😀 no nemôže byť každý ideálny... 😀 serie ma bruško a idem vypekať, takže zase sa bdue priberať.
babula90 vsak len vypekaj aj to uz v dnesnej dobe zanika a nicoho sa neboj 😉
babatko88 paci sa mi tvoje motto.... 😀
@filomenka29 Netreba ako ako lata. Stačí primeraná váha. Mužom sa páčia ženy s krivkami, obézne ženy nie

Filomenka...ja som mala mesiac po porode svoju povodnu vahu,a teraz 1 a pol roka po porode mam este o 2kg menej...takze mne vlastne materstvo pomohlo schudnut bez namahy,lebo mam hrozne vela pohybu pri malom.
A preco kazdy chudne?
Podla mna nie kazdy chudne,len proste ludia tuzia byt kazdy taky ako sa citi.Niektor tuzi pribrat,iny schudnut,iny chce vacsie prsia...podstate je aby bol clovek spokojny. 😵