icon

Prečo chcete voliť PS?

20. sep 2023

Zaujima ma,ktory bod vas konkretne zaujal.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
vler
21. sep 2023

@rol76 to ze dieta z domova dostane moznost byt vychovavane dvoma muzmi ktori ho miluju a ktori lubia seba sa Ti zda ako nieco co treba vobec riesit, alebo viac ako skolstvo zdravotnictvo stav ciest atd?

Vies kolko nefunkcnych rodin muz-zena existuje?

mima1608
21. sep 2023

@walentina7 typický liberálny volič? Moja zlatá, pozri si spätne moje príspevky. Ja som ZÁSADNE proti PS a ich gender agende. Ale túto diskusiu ste už trošku dosť prehnali. Nezdá sa vám?

gazpalm
21. sep 2023

@walentina7 hej a akoze ked ma mamu a tata tak nevie co robia ? Ci nechapem ten koment zas...deti to v prvom rade neriesia ,ci s mamou ,tatom ,tetou ,alebo ujom ...ty si niekedy riesila sex svojich rodicov ci ako? Deti v prvom rade potrebuju porozumenie a lasku ,v akej konstelacii hviezd ,ci mama tato,mama babka,tato -nova zena ect,kombinatorika tazka 😊

marsmykkok
21. sep 2023

@vler deti v domovoch dnes už vyrastajú v menších skupinkách kde normálne varia, upratujú a tak, majú svoje vychovávateľky, podobá sa to rodine. Nie som za adopcie a to hlavne preto, že dnes ani tie vzťahy muž-žena často nevydržia, ale tie vzťahy dvoch mužov alebo dvoch žien stroskotávajú ešte viac a skôr a nie je fér aby dieťa išlo ako 2 ročné napríklad do rodiny kde sú dvaja muži, o 2 roky sa rozídu a budú naťahovačky, potom zvykanie na nových partnerov čo možno to dieťa nebudú mať tak radi a tak. Tu si myslím, že je vhodnejšie ak má dieťa istotu a žije v tej skupine svojej stálej v domove. Jediné čo je ok a myslím že ide aj teraz tak profesionálna náhradná rodina-teda že daný ľudia sú zamestnancami domova a v domácom prostredí sa starajú o dieťa, ale nie je ich.

kristiii
21. sep 2023

@marsmykkok no lebo v zmiešaných partnerstvách tí noví partneri deti vždy milujú. Viď nedávny príspevok (a nie ojedinelý) ako nový chlap odstrihol ženu každý druhý týždeň od detí...🤦 už neviete aké argumenty, tak píšete hlúposti.

vler
21. sep 2023

@marsmykkok iks krat sa stava ze muz a zena sa rozidu ked je dieta male a to dieta si potom musi zvykat na rodicovych novych partnerov

aandrea9
21. sep 2023

@17alexis no jo, pre zmenu sem budú písať tehotní pubertiaci 🤷‍♀️

17alexis
21. sep 2023

@aandrea9 lebo teraz nepíšu, že? Chodila som na zdravotku a ver, či nie, jedna spolužiačka nevedela, čo je spermia a dve otehotneli ešte ako neplnoleté, z toho jedna bola z extrémne pobožnej rodiny. Naozaj neviem, prečo si mnohí myslia, že vďaka PS tu začnú sexuálne orgie, každá žena bude chodiť na potrat a podobné nezmysly.

elmivelmi
21. sep 2023

@anavianavi Oni ale nemaju odbornikov,odkial to mas?Inak kdh ma najlepsi program co sa zdravotnictva tyka a uspelo aj v skolstve.Simecka nema ziadnycj odbornikov,uz len v diskusii s Matovicom pohorel.

cecilia29
21. sep 2023

@dadis nepríde mi absolútne normálne aby som vedela liečbe ci zákrokoch na svojich deťoch do 18

cafelatte
21. sep 2023

Dieťa potrebuje pre svoj zdravý vývoj mať vzor matku a otca. A nijak inak.

V liberálnych krajinách sa už po Lgbt aj pedofili začínajú domáhať svojich práv. Však dovoľte aj im deti, budme viac tolerantní, málo sme.

Kde nie sú hranice, je len bordel a chaos.

aandrea9
21. sep 2023

@17alexis nehovorím o sexuálnych orgiách...

aandrea9
21. sep 2023

@17alexis btw čítaj s porozumením...

aandrea9
21. sep 2023

@cafelatte sláva, zdravý rozum ešte celkom nevymrel. Zdieľam tvoj názor.

17alexis
21. sep 2023

@aandrea9 čítam s porozumením, na rozdiel od iných. V mojej odpovedi som ťa označila lebo jednak som ti odpovedala, ale zároveň o tých orgiách, atď som písala všeobecne, nie "iba" tebe. Mne to fakt príde, že niektorí žijú v predstave, že Zem sa po zvolení PS bude točiť opačne alebo čo.

aandrea9
21. sep 2023

@17alexis fakt si tu na MK čítala nejaký príspevok tehotného pubertiaka?

triss83
21. sep 2023

PS sa práve vyjadrilo, že v prvom rade zruší Matovičov rodinný balíček

dadis
21. sep 2023

@walentina7 Moj syn mal pred ost rokmi v triede spoluziacku, ktorej mama si nasla po rozvode zenu. Za vlady Smeru mimochodom 😅🤣🤷‍♀️ Len mi, prosim, vysvetli - ako chces obmedzovat sukromie cudzich ludi - jedna vec je, ze ti homosexualni ludia uz medzi nami ziju (ziju si v spalnach aj intimne a ano robia aj oralny sex bez toho, aby im to PS dovolilo) - co sa zmeni vo vnimani tych istych deti, o ktorych pises, ktore uz v takychto duhovych rodinach aktualne ziju..ze ich mamy by boli v legalnom partnerstve? mali poriesene pred zakonom nejake veci? nie, viac oralneho sexu vdaka registrovanym partnerstvam mat nebudu ani ho nebudu vykonavat pred zrakom deti ci dokonca susedov 😆( to je len tvoje tajne zbozne prianie a a tusim ta ta eroticka predstava pekne rozparadila - nie si nahodou latentne bisexualna? 😈)

dadis
21. sep 2023

@cafelatte v ktorych krajinach?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
dadis
21. sep 2023

@walentina7 Oni spolu zili ako rodina a asi aj ziju (neviem,,syn prestupil do inej triedy) - toto ti ziadna demokraticka vlada nezakaze, aby si nezil s tym, koho lubis - je to tak aj teraz, aj to bolo aj to bude. nic na tol zakon o registrovanom partnerstve nezmeni, sk by bol ten zakon - iba by ulahcil zuvot tymto ludom - rovnako slusnym a prispievajucim danami a odvodmi do statnej kasy ako my, nedava zmysel im nedat rovnake prava, to s lizanim vagin nema nic spolocne!

lienka.7
21. sep 2023

@dadis prosím ty už tu s tými tvojimi liberálnymi kecami fakt prestaň 🤦‍♀️ male dieta keď vidí, že ma doma dve mamy, tak co bude napr.take dievča v živote si hľadať??? Partnera - muža ci partnerku - ženu? Vsak bude chuda od mala tak zmagorene ze az 🤦‍♀️ detto aj ten chlapec. Vieš čo, pre mňa za mňa si za svojimi dverami organizuj orgie aké chceš a s kým chceš, líž si co len chceš , ale laskavo s tým neobtazuj, nemotaj a nezatazuj hlavu dietom !!!

anonymanonym
21. sep 2023

@lienka.7 ak si dieta vychovane homosexualnym parom bude hladat partnera rovnakeho pohlavia lebo bude z domu zmagorene.. preco to nefunguje aj opacne a kazde dieta vychovane hetero parom si nehlada partnera opacneho pohlavia? 🤔

zafir01
21. sep 2023

@lienka.7 ale takto to nefunguje ... ak by fungoval vzorec že homosexuálni ľudia dokážu vychovat len homosexuálov , tak v tom prípade hetero by mali mať len hetero deti či ?

dadis
21. sep 2023

@lienka.7 ukludni sa, spravas sa hystericky

niekto2hy
21. sep 2023

🙃

julish
21. sep 2023

@liv1 jj, námorná preprava je strašná, práve preto si nekupujem melóny z Čile, avokáde, obmedzujem ryžu… už aj tu sa vydali regulácie inak , špecifikuju podiel síry v palive, dosť výrazne ho redukujú, myslím

riyadh
21. sep 2023

@niekto2hy Cele PS😂

walentina7
Odpoveď bola odstránená