Prečo chcete voliť PS?
Zaujima ma,ktory bod vas konkretne zaujal.
@zafir01 ja ťa chápem a aj súhlasím,u nás detto,teraz riešime strojček a hoci obaja pracujeme-ja na skrátený úväzok,je to riadna položka.
A klobúk dole pred všetkými ľuďmi,čo či dožívajú či vaše chovajú deti s málom,so cťou.
Ale toto sú presne situácie,kedy by mohol stať pomôcť.
Lenže štát nie je dojna krava. Keď ho vyciciavaju prizivnici,podvodníci....jasné,že je situácia aká je.
Je to nefér voči určitým skupinám,kt.nie vlastnou vinou,napriek úsiliu,nevedia normálne žiť.
@vroni to si dobre napisala.
@dadis tak mas resp. tvoja dcera iba stastie. odpustenie doplatkov sa nevztahuje na vsetky lieky a ZP, aj ked p. zakona by mali byt tie najlacnejsie ZP a lieky bez doplatku. ale nikoho uz z poistovne netrapi, ze ked z istych objektivnych dovodov nemozes mat ten najlacnejsi liek ci pomocku (alergia, kompatibilita s inymi ZP, ktore pouzivas...), lekar ti najlacnejsiu pomocku podla indikacnych kriterii z MZ ani predpisat nemoze. a teda v tom pripade doplaca aj ZTP aj dochodca. Takze zato, ze tvoje dcera doplatok nema, neznamena to, ze vsetci ZTP a dochodci doplatok nemaju.
@julish čo znamená, že sa enviromentalistike “dosť” venuješ?
@julish a na margo temy emisie. https://auto.pravda.sk/doprava/clanok/563609-je...
Určite nie nie nie nie,lebo si ctím rodinu Muž a Žena ,ale to si sa nepýtala
@walentina7 a čo ženy, čo začnú žiť s novým mužom, to je už iné, keď cudzí ujo "olizuje intímne partie matky po večeroch".... Celkovo ten slovník, asi až príliš fantazíruješ o tom "olizovami" No, nikdy som nerozmýšľala o tom, čo, kto a ako robí vo svojom intímnom živote, je to vec tých konkrétnych ľudí. Prišlo by mi to "zvrátené" predstavovať si to.
@anavianavi pretoze program je jedna vec a druha vec su ti takzvani od ornixi aj ja o sebe mozem tvrdit ze som svetovy odbornik na ekonomiku,ale ludia co so mnou robili povedia opak.Chaoes? nie su to len slova ale realita .Cize asi tak.Odbornik na sk na ekonomiku jol Miklos.Kis je dalsi neschopny clovek,hl pes nema naozaj od ornikov.Program sice pekny ale ludi nema.
Pre Krista pána ...sa to tu zvrhlo 🫣😂😂😂
@walentina7 tak pri dnesnej rozmanitej ponuke erotickych pomocok si mozu aj tzv. klasicky "zapichat" nie len "olizovat"🤭 ale ,ked ta zena toto trapi ,tak pri takychto ludoch mi naskakuje v hlave error ...
@walentina7 aha, tak ty svoje deti zasvacujes do toho, co praktizujete s muzom v spalni? Tak to je skor zvratene 🤦♀️ Alebo sa v spalni ani nazamykate? Ved co, je to normalna sucast zivota. Ty budes nejaky uchylny trol
@walentina7 a naco sa potrebujes otravovat aj s chlapom? Ved si rovno kúp poriadny kolík a pichni si ho kam chces.
@walentina7 hej, lebo zeny si sami vyberaju sexualnu orientanciu na zaklade toho aky orgáč im viac vyhovuje a ci chcu byt radsej viac lizane alebo "pichane" a ci sa im chce behat po sexshopoch alebo nie 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@walentina7 toto je úplne mimo 🫣 o mojich sexuálnych chúťkach nemusia vedieť ani moje deti, ani rodičia, či susedia 🤷🏼♀️ teraz idem podľa Tvojho slovníka - či sa v piatok nechám vylízať ženou a v sobotu mužom je maximálne moja súkromná vec a častokrát s orientáciou nemá ani nič spoločné.
@walentina7 tebe akože kompletne hrabe? Ty svojím deťom rozprávaš, že muž ženu pichá (a tak je to správne) a žena ženu olizuje? Či ako si prišla k tomu, že deti nad niečím takým vôbec premýšľajú? Otras...
@martinmmartin Ked výhrá PS,bude tu Amerika.Muži s mužmi sa budú ženiť,vychovávať deti,a ked povieš na nich že sú ťeplý,tak ťa aj zavrú.Uvidíte.Inak niet strana koho by sa dalo zvoliť.Dojedného sú to herci,klamári.Teraz majú silné slová,ako pomáhať ľudom na Slovensku,ale ked ich volia,na 4 roky o nich nepočuješ nič.Načo nám taký ako Dzurinda?A kopec dôchodcov v politike.Asi ma chceťe pítať,na koho budem voliť,môj odpoved je,že neviem.Už nie je ani menšie zlo.Viac o tom písať mám strach,lebo ma ešťe po mňe príde NAKA...
To naozaj sa tu skupinka ľudí dostala od témy politika k téme ako si lesby robia dobre? Admini - robte niečo 😳😳😳
@walentina7 10-12 ročným je trápna predstava akéhokoľvek sexu svojho rodiča a je úplne jedno akého a s kým.

@julish, moje názory nemajú na politiku ani najmensi vplyv. Tak ako logika a fakty nemajú vplyv na činy politikov. Ten graf akože dokazuje co? Globálne otepľovanie? Dokazuje maximálne (aj to s dávkou fantázie), ze sa od 70-tých rokov oteplilo. A riešenie je zakázať všetko, co sa len dá, aby sa tento postup možno o 0,01 stupňa ročne spomalil? Nuž, to je asi také riešenie, ako ze bolavu hlavu treba odrezať. Jasne, ze to zaberie, hlava už bolieť nebude, ale či je to práve riešenie orientované na budúcnosť..... Tým si nie som celkom ista