Prečo chytáte vodovodný kohútik na verejných wc umytými rukami?
Môže mi toto prosím vás niekto vysvetliť. Zakaždým, keď si umývam ruky na benzinke, v restaurácii, škole a pod., tak vidím, že žena vyjde z kabínky, chytí kohútik tými rukami, ktorými sa pred pár sekundami utierala, príp. menila a balila vložku, chytala kľučku kabínky a bohvie čo ešte, kým na to wcko vôbec išla, pustí vodu a umýva si ruky, väčšinou mydlom, aby to bolo super hygienické a keď ich už má čisté, bez baktérií, tak zase chytí ten kohútik a zavrie vodu. To si ani umývať nemusela, však na tom vodovodnom kohútiku, ktorý všetci chytajú rovno, keď vyjdu z wcka je viac baktérií ako na zachodovej doske, na ktorú si skoro nikto nesadá. Logické je pustiť vodu, umyť si ruky mydlom, zobrat si tu papierovú utierku, zavrieť cez nu kohútik. Prípadne lakťom zatlačiť, ak je to tá páka a nie kohútik. Zároveň sa mi aj ruky do tej servitky utrú, čiže to nie je ani plytvanie. Najlepší sú tí, čo takto chytajú špinavý kohútik umytými rukami, ale aby sa dostali von, tak otvárajú dvere zadkom, lakťom, cez sveter a kadejako, len sa nedotknúť kľučky. Či na čerstvo umyté ruky za tú sekundu baktérie nenaskáču?
@really8 ake anonymne odpovede? Nedopina mi 🙈
@larinka552 pozri si, ze ked chces reagovat, na liste pod okienkom mas moznost "Odosli anonymne".
@larinka552 pozri si, ze ked chces reagovat, na liste pod okienkom mas moznost "Odosli anonymne".
@mandzula aha to som si nevsimla 😯 neviem ci je to dobry napad, uz tie anonymne diskusie su vela..
@mandzula aha to som si nevsimla 😯 neviem ci je to dobry napad, uz tie anonymne diskusie su vela..
@larinka552 mas tu o tom celu diskusiu, pozri tam, co na to pouzivatelia.
@nevenka vies co dorazilo mna v nemocnici? Ked mi sestricka sla pre tabletku. Rukami chytala klucku a tu tabletku ( mala vytlacenu z obalu) v tej ruke. V druhej ruke mala tabletku pre druhu spolubyvajucu. Ja ked som to videla, tak som jej povedala,ze dakujem, ale tu tabletku nechcem :D
@lubkovaandrejka joj, toto je tiez tema, presne...😑.
A potom tam nachytas este cosi dalsie, uplna parada.
Ja som mala 100 chuti daco ppvedat zubarke minule robila mi zuby, mala rukavice, rusko, vsetko ako treba a zvonil jej mobil, sestricku nemala vtedy v ambulancii, tak ho sla zdvihnut a pochytala ten mobil a potom mne do ust. Ale co som mala robit, ked rozvrtany zub a ani mu ani bu nemozes povedat...hygiena jak hovado.
@anonym_autor ti vážne,a myslis ,že to mydlo vydezinfikuje tie ruky,na tých hajzlikich je toľko hnusu už vo vzduchu ,že nejaký kohútik(aj keď netuším kde to vidíš)nikoho neznecisti
Zavriem paku servitkou - na nu sa nalepia vsetky tie priserne bakterie a potom si do nich ususim ruky a nebudem plytvat 🤦♀️ najprv rozmyslaj a az potom nieco vypusti.
Zavriem paku servitkou - na nu sa nalepia vsetky tie priserne bakterie a potom si do nich ususim ruky a nebudem plytvat 🤦♀️ najprv rozmyslaj a az potom nieco vypusti.
@amelie2017 da sa to aj opacne - utriet ruky a zavriet servitkou, no to je zas plytvanie vodou.
@miskakyska a dalsie dvere tiez otvaras vreckovkou? ci ine dvere su sterilne, len hajzlove su nebezpecne? 🙂
@reanda potom už nejdem cez dvere..😁ak áno lakeť to istí 😆 môže byť?..ja za to nemôžem, že mám takú fobiu
Za mna je top umyt si ruky a ked nie su utierky, ist si ruky utriet do hajzliaka v kabinke, pripadne si don vysmrkat nos.
@lubkovaandrejka joj, toto je tiez tema, presne...😑.
A potom tam nachytas este cosi dalsie, uplna parada.
Ja som mala 100 chuti daco ppvedat zubarke minule robila mi zuby, mala rukavice, rusko, vsetko ako treba a zvonil jej mobil, sestricku nemala vtedy v ambulancii, tak ho sla zdvihnut a pochytala ten mobil a potom mne do ust. Ale co som mala robit, ked rozvrtany zub a ani mu ani bu nemozes povedat...hygiena jak hovado.
@nevenka preboha,no to je tiez hygienicke ako naozaj :p mne sa stalo nieco podobne,.len s tym,ze stomatochirurgovi klopal kurier l na dvere,kym mi pozeral usta, normalne mi tam strkal ruky,lotvoril dvere,kurier mu nieco dal, on si ruky neumyl a mne zas do ust. 🫣No clovek ma nieekdy fskt sto chuti nieco povedat, ale neiekdy si radaej hryzne do jazyka.
..po umytí rúk zatváram vodu,otváram, zatváram dvere s papierovou vreckovkou...nepozbieram hádam ten všetok bordel tými umytymi rukami 🤪😜
@miskakyska a potom tými umytými rukami chytíš kľučku dverí, ktorú chytilo dvesto ľudí neumytými rukami 😉
@anonym_autor my máme na verejných WC v Auparku aj v Mirage fotobunky na púšťanie vody, takže sa nikto žiadnych kohútikov nedotýka 🤣
preco? lebo vacsina ludi nema prehnanu fobiu z baketrii
a inak potom ked teda pouzijes servitku ides s nou az k autu a otvoris si klucku na aute tiez cez servitku a vsetko v aute chytas tiez servitkou? auto predpokladam tiez nie je cerstvo vydezinfikovane
preco? lebo vacsina ludi nema prehnanu fobiu z baketrii
a inak potom ked teda pouzijes servitku ides s nou az k autu a otvoris si klucku na aute tiez cez servitku a vsetko v aute chytas tiez servitkou? auto predpokladam tiez nie je cerstvo vydezinfikovane
@bg92 v aute mas prevazne svoju "mikrofloru", ktoru nemozes porovnavat s verejnym wc.
@anonym_autor 🙈 keby si mňa videla na verejných WC tak sa pobavis. Ja sa ani nezamykam aby som dvere dokázala otvoriť nohou alebo lakťom. Nedáva to zmysel viem, ved keď vyjdem zo záchoda, umyjem sa 🤷 vodu púšťam ak je kohútik so servítkom a zatváram rovnako, dvere von z wc vyčíham keď niekto iný otvára a strčím sa tam. Ak nie, tak zase so servítkom. Asi som trochu diagnóza...
Len tak OT, ja som už pekne dávno nebola na benzínke, kde by nebola voda na senzor, takže tieto "problémy" fakt nemám 😁😅
@miskakyska a potom tými umytými rukami chytíš kľučku dverí, ktorú chytilo dvesto ľudí neumytými rukami 😉
@anonym_fddfbf ...a ty čítaš?🙃
@anonym_autor treba žiť vo vákuu 😁
@larinka552 podľa mňa to je dobrý nápad. Nie je predsa dôležité, KTO niečo píše, ale ČO píše.
@anonym_autor tiež som z tých, ktorí majú des z verejných záchodov. Keď som šla do pôrodnice v novembri, tak som z Číny objednala také sáčky na wc dosku, moc to môjmu desu nepomohlo, ale tak lepšie ako nič po takom klystíre 😅 Dvere sa snažím otvárať so servítkou, keď sa chcem dostať von, tak s lakťom nejako otváram. Už na mňa veľa žien civelo, čo stváram 😄
@amelie2017 da sa to aj opacne - utriet ruky a zavriet servitkou, no to je zas plytvanie vodou.
@mandzula jasne ze da, ale to bude plytvat vodou
@anonym_autor Má dve ruky. Pravú a ľavú. Pravou sa utiera, ľavou si púšťam vodu a podobne. Robím to tak i doma.
Ale zasa aj s tou paničkou hygieny len odtiaľ potiaľ. Psychické zdravie je prvoradé.
Ale napr solachujem toaletakom na verejnom WC.
@larinka552 podľa mňa to je dobrý nápad. Nie je predsa dôležité, KTO niečo píše, ale ČO píše.
@zmrzlinka8 aj bez toho su tu urazky, zhadzovania, vysmievania a ponizovania a ked je to mozne anonymne tak toho bude este viac. Ludia si pod ruskom ,,anonymity" dovolia aj to, co by si inac nedovolili. Ale ja tomu aj tak nerozumiem o aku ,, anonymitu" ide, kedze kazdy kto chce moze tu byt uplne anonymne, bud ako novy ucet alebo aj pod svojim nickom, staci ze nepridava fotky a informacie o sebe, ako ja napr. 😃 A nikto realne nevie, ze som na konovi 😉
Ty máš ale problémy. A mobil si čistíš ako často? 😏
https://emefka.sk/co-ma-na-sebe-viac-bakterii-m...
a vieš koľko je baktérií na telefóne s ktorým sa 99% ľudí hrá na záchode? 😂
Anonymne komentare su riadna hlupost 🤌
Anonymne komentare su riadna hlupost 🤌
@anonym_fdec93 preco by boli? ved reaguj na slová, nie na človeka. ide o výmenu názorov. nie kto co povedal

Idealna tema hned prvy den totalne znieuzit moznost anonymnych odpovedi😂
@really8 ake anonymne odpovede? Nedopina mi 🙈