Prečo ľudia nosia fotky v peňaženke?
Nosievate niektorá? Ak áno prečo? Mne to nedáva logiku... Popravde vždy som si myslela že toto je old school generácie 80 plus že proste ostali fotky z dokladov a dali si ich tam a ak niekoho stretli mohli mu ukázať ako vyzerajú napríklad deti. Ale v dnešnej dobe smartfonov, internetu nejako nechápem význam. K diskusii ma inšpirovala jedna fotka peňaženky na FB kde práve celkom mladý chlap-okolo 40 má fotky v peňaženke a prekvapilo ma to.
A naco tam robia tie orehliadne okienka? Aby tam clovek strcil fotku😅
Mám 36r a nosím v peňaženke fotky troch najstarších detí. Menšie tam nemám, lebo tie mám doma stále na očiach a to mi stačí.
Najstarší (nevlastný) syn (21r) má v peňaženke tiež fotky dvoch najmenších sestier. Najstaršia dcéra (nevlastná, takmer 20r) má mobil v priesvitnom obale a má tam najstaršieho brata a najmenšiu sestru. Neviem z akého dôvodu tieto kombinácie, ale teda sú o generáciu po mne, a teda nikdy im to tiež neprišlo zvláštne.
Môj manžel nosí v peňaženke moju fotku, keď sme sa zoznámili, mala som 17 a on 22. Teraz má 48 🤪
Aj mne to niekedy prislo divne...kym som sa nevydala 😁😁😁
Pred 14r este take mobily neboli a stale mam v penazenke rovnaku fotku, ked bol este mlady a krasny 😁😁😁 ...je tak stale so mnou.
Ked sa deti fotili na preukazy ci v skolke, tak som si pridala aj ich.
tiez nechapem zmysel toho, popravde penazenku ani nepouzivam, platim vsade mobilom alebo hodinkami 😀
Toto je vec ktora ma vôbec netrápi,môj manžel má fotku dceri v penazenke odkedy bol na misií.Ja mávam tiež fotky deti aj na klucenke.Ale zato sa divím ja skôr, že tie co dávajú na Facebook a inde svoje deti aby ich ocumovali a koľko krát malé bábätka ešte hole .Toto pre mňa je nepochopiteľné. Do peňaženiek iným necumim a ani ma nezaujímajú, nech ma každý co chce v pemazenke.😉
@svetlonos minule prisli dvaja mladi, baba s chalanom do kaviarne, sedeli mi rovno v zornom poli a nikto v tej casti okrem mna s kamoskou a nimi dvoma nebol. Oni cely cas na mobiloch, spolu prehodili malo viet, napili sa,najedli a sli domov. Prislo mi to velmi smutne. Neviem sice,aky mali medzi sebou vztah, ale mne to pripada velmi neuctive voci druhej osobe, pinkat si do mobilu, ked ju mam pred sebou. 😨
@doriiis 😍 to je taaak mile..ja tak vzdy premyslam nad fotkami deti u detskych lekarov - su to deti lekara a sestricky?,,,vnucata? Cudzie deti, ktorym zachranili zivot? U niektorych je tych fotiek dost takze... 🤔
Ja mam 39 a sice nie v penazenke, ale v obale na karty, nosim fotku mojho tatina. Bude to 5 rokov co nas opustil a toto mi dava taky pocit, ze je stale so mnou.. 🥺🥹
@doriiis to je ake mile :D
Nenosim fotky v penazenke, ale nemam nic proti tomu, ked niekto nosi.
@lubkovaandrejka
robila som čašníčku a tiez toto bolo na dennom poriadku. Super draha rodinná dovolenka a pri stoloch koľkí sedeli spolu a cumeli do mobilu. A tiez to vidím casto ako ty ako zákazník. Ľuďom to uz načisto prepína.
@estellas
@babydesire
@balerina2025 ...áno.A dodnes si to niektorí ľudia,chudaci vystaveni tejto sokovej terapii pri každej ceste autobusom pamätajú.😃Radi to preberajú so mnou napríklad pri čakaní na diabolský šalát pri pulte v jednote.😀
Len nevedia nikdy,či som ta mladsia alebo staršia Lacova dcéra.😂
@doriiis je pekne ako jeden clovek moze tak velmi lubit svoje dieta ze si ho takto vystavi ❤
Nenosím fotky v peňaženke a neukazujem fotky rodiny nikomu. Nevidím na to dôvod. Ale absolútne neriesim, kto co nosi v peňaženke
Ja tak nosím aj deti aj muza 🙂
Nosím ocinovi fotku v peňaženke . Keď zomrel , vystrihla som si ju z jeho občianskeho preukazu . Ani neviem prečo , vtedy ma to tak napadlo a veľakrát ju vytiahnem a len tak ju držím v ruke
Pozri každy to berie inak ja mám 22 a tiež mám fotky manžela keď bol dieťa v peňaženke v mobile ich nemám .v dnešnej dobe už veľa ľudí nemá fotky iba v mobile ale mi ich máme napríklad aj doma normálne vyvolané a vramikoch+fotoalbumy malej .
Mám aj fotky malej v peňaženke neviem nemám ju potrebu ukazovať ale rada ich mám u seba pre nejaký pocit neviem prečo
Manžel má zase obal na mobil z fotkou malej .
@doriiis to nic, mna si tiez plietli ako s mojou mladsou sestrou, tak s mojou mamou,, aj dnes sa niektory pomylia 🤣

Mam fotku manzela v penazenke, rovnako ako mam foto-nalepku maleho a manzela, ked otvorim firemny laptop 🙂 vzdy, ked mi tam zavadi pohlad, tak sa sama pre seba usmejem a to iste plati aj pre penazenku, nosim to tam sama pre seba, nikomu ich neukazujem. Preco to robia alebo nerobia ini mi je vlastne uplne jedno.