Prečo ľudia v zime často smrdia?
Dnes som bola v Lidli a asi 4 krát sa mi stalo, že ak som prešla okolo ľudí cítila som taký divný zápach z nich. Pričom som sa na nich pozrela, žiadny bezdomovci. Z čoho to môže byť? Mne len napadlo, že vytiahli teraz zimné bundy a kabáty a to sa perie ťažko a od jari to nevhodne skladovali a je to zatuchnuté. Myslíte že to tak môže byť alebo to bolo z niečoho iného? Síce banalita, ale zaujíma ma to. A ak mám teda pravdu, možno trochu aspoň šírim osvetu a niektorí ľudia si tie kabáty a bundy predtým ako si ich prvýkrát oblečú v sezone si dajú aspoň vyvetrať na pár hodín na čerstvý vzduch ak to nechcú prať alebo dať do čistiarne pred oblečením.
@simca06022011 presne ste to opísali, aj mne sa niečo podobné minule stalo. Bola som hospitalizovaná a som sa prezliekla do svojej nočnej košeli a až potom som zistila, že tá riadne zapácha. Bola vypraná v lete, koncom leta som išla do nemocnice, okamžite som si ju vymenila, našťastie som mala niekoľko nočných košieľ a taktiež som zistila, že to zapácha aviváž, popritom používam drahšiu, ale naposledy. Ale taktiež som zistila, že niektorým ľuďom zapáchajú veci, ktoré sú uskladnené v starých skriniach a zvyčajne aj v starých budovách. A keďže žijú v tých domoch, tak už sa s tým zápachom stotožnili, už ho nevnímajú.
Normálka .. toľko smradľavých čo chodí ku nám do obchoduba častokrát ženy... No strašné samí pot, vyoražané mäso
Boja sa zdražovania a šetria tak sa neumývajú a smrdia im pulky. Zlá doba prichádza a ešte večne strašenie ľudí

@marsmykkok aj ja som sa dnes cuchala v obchode lebo som citila nieco ako zatuchnute muskaty a neprisla som na to ci to razi zo mna ci z ludi okolo....Radsej si cim skor operiem bundu.