icon

Prečo ľudia veria veštcom, liečiteľom a jasnovidcom z televízie?

20. máj 2025

Niekedy keď sa dosť nudím tak si zapnem tv8 len tak zo srandy a stále ma udivuje že tam ľudia veria a volajú tam. Všimla som si že tam väčšinou volajú ľudia nad 50 rokov (čo ma neprekvapuje). Jeden o sebe hovorí že je anjel a hovorí s nimi, splieta tam dve na tri. Z Marcie na furt smejem. Bol tam aj Boris a z neho som šla do kolien. Všetci mi prídu ako šatlatáni ktorí si zarábajú na ľudskej hlúposti.

bloger
20. máj 2025

Ked je človek zúfalý skúsi všetko.

elysiacik
20. máj 2025

ľudia sú kadejaký. ja si osobne myslím že niečo je, no len málo ľudí existuje takých čo majú reálne takýto dar. ale myslím si že keď vojdeš k veštici prvýkrát a ona ti povie "No dobrý deň pani (meno), už som vás očakávala." tak je to trošku zvláštne..

selest
20. máj 2025

Lebo ked je clovek zufaly tak potrebuje aspon stipku nadeje.

sevrin
20. máj 2025

Keď ľudia uveria ficovym táraninám na zjazdoch ako v Handlovej, tak nie je dôvod, prečo by ľudia nemohli veriť veštcom, liečiteľom a jasnovidcom v telke.

simona20201309
20. máj 2025

Lebo nemôžu mať všetci IQ110+
Sú medzi nami aj sprostí, a viac sprostí
Ja skôr rozmýšľam nad tým, či ti ,,jasnovidci" tomu tiež veria alebo tie bludy vymýšľajú večer pri flaske...

taktotedanie
20. máj 2025

Suseda tak raz volala, potom jej vyvolavali stale kazdy den ze nech posle dalsie peniaze ze zapaluju sviece zivota a ked nezaplati nezapalia a niekto jej z rodiny umrie alebo havaruje , trvalo to asi 2mesiace vylakali od nej okolo 2000€ a musela si zmenit telefonne cislo

evcagabi
20. máj 2025

Lebo maju IQ 50

cacianka
20. máj 2025
@evcagabi

Lebo maju IQ 50

@evcagabi skôr pod 50