Prečo ma ženy nechcú?
preco ma zeny nechcu ? ? ?
@tiper24
Za to prirovnanie elektroniky k žene je trochu pritiahnuté za vlasy a môžeš byť za to aj ukameňovaný. 🙂
Ale tiež musím dať za pravdu @0silvia0 že "Plánuješ čo ešte nie je".
najskôr si nájdi polovičku, potom môžeš špekulovať nad tým ako ju čo najefektívnejšie "nabúchať" a následne môžeš čítať to ako ti to zmení život a na čo sa treba pripraviť, keď už bude na svete.
A na to ako si správne vybrať "dobrú ženu" ťa fórum nepripraví. Nič také totiž neexistuje. Dnes je dnes a zajtra je už iný deň.
@magmolatus no vies nie je problem nabuchat ale vychovat starat sa 🙂
@tiper24 Tak to budes riesit o rok. Fakt to nie je normalne-bohuzial. Moj muz je zodpovedny a starostlivy ci uz partner tak aj otec ale urcite sme ani jeden z nas neriesili podobne otazky ani ked sme uz boli spolu 7rokov-napriklad. Zacali sme ich riesit a zaujimat sa ked prisiel na to cas. Napr. som tiez neriesila ani ked som bola tehotna,ze co ked bude mat dieta horucku a to som zena-zodpovedna a starostliva matka. Uz si to pochopil co sa ti tu snazime vysvetlit? Tvoje argumenty su smiesne.
no buď je tu niekto nechápavý alebo sa dobre zabáva...
@tiper24 Noooo, alebo si moc pekný, alebo si moc škaredý. Ani tak ani tak o teba nebude vážny záujem. Alebo keď sa smeješ tak krochceš? Alebooooo, si čistíš nechty zubami? Alebo si plešatý a nosíš účes na princa Williama? Alebo máš veľa vlasov a máš účes na Ramba? Alebo sa správaš ako akákoľvek mužská postava z Dva a pol chlapa? Alebo ti mama žehlí tričká? 😎 Však daj viac indícií.
@persica Je taky portal pre @tiper24 a volá sa akozbalit.sk
Inak @tiper24 mohol si prezradiť svoj vek, keď už chceš dostať medailu "Starostlivého otca".
Najskor nejakú zbal, byvaj s nou na skusku, ozen sa, kupte si byt/dom a potom ju nabúchaj. A hneď máš vyriešených 30% základných problémov.
Vidiš to ja som chlap a musim súhlasiť so @0silvia0 že problém je inde.
@magmolatus 40
@tiper24 pocuvaj nazor @persica napísala to fakt dobre a výstižne. A nebolo to tvrdé.
aj mne sa stáva že si čosi všimnem na malej skor ako manželka, ale to je skôr výnimočne, keďže žena je doma na materskej a ty budeš zavretý v práci aby si zarobil na hypotéku, nájom a celý cirkus zvaný život.
Nehľadaj problémy tam kde ešte nie sú.
Aj by som ťa podpichol, ale to by som bol na teba asi 100x hnusnejší ako všetky ženy dokopy čo ti tu píšu "škaredé" veci.
@magmolatus kludne mozes podpichnut 🙂

@tiper24 nie, len muži, ak sú slobodní bez záväzkov proste neriešia takéto veci, chápeš? Proste nie. Je to naozaj zvláštne, si zvláštny, ale OK, výnimka potvrdzuje pravidlo.