icon

Prečo ma ženy nechcú?

tiper24
1. mar 2017

preco ma zeny nechcu ? ? ?

libawet
1. mar 2017

@tiper24 nie, len muži, ak sú slobodní bez záväzkov proste neriešia takéto veci, chápeš? Proste nie. Je to naozaj zvláštne, si zvláštny, ale OK, výnimka potvrdzuje pravidlo.

0silvia0
1. mar 2017

@tiper24 zvláštne je, že chceš byť zodpovedný otec a ešte nemáš ani frajerku, čiže dieťa v nedohľadne. Keď si to aj naštuduješ a dieťa budeš mať o 5 rokov, dovtedy to aj tak zabudneš. Tak zatvor modrého koníka a choď baliť reálne baby...

tiper24
autor
1. mar 2017

@libawet je to o zodpovednosti, nic viac, ci ty mas radsej ak je otec nezodpovedny, alkoholik, gambler atd.?

persica
Odpoveď bola odstránená
magmolatus
1. mar 2017

@tiper24
Za to prirovnanie elektroniky k žene je trochu pritiahnuté za vlasy a môžeš byť za to aj ukameňovaný. 🙂

Ale tiež musím dať za pravdu @0silvia0 že "Plánuješ čo ešte nie je".
najskôr si nájdi polovičku, potom môžeš špekulovať nad tým ako ju čo najefektívnejšie "nabúchať" a následne môžeš čítať to ako ti to zmení život a na čo sa treba pripraviť, keď už bude na svete.

A na to ako si správne vybrať "dobrú ženu" ťa fórum nepripraví. Nič také totiž neexistuje. Dnes je dnes a zajtra je už iný deň.

tiper24
autor
1. mar 2017

@persica akurat budem vtedy mysliet na google ked mi dieta bude mat horucku 38,5

tiper24
autor
1. mar 2017

@magmolatus no vies nie je problem nabuchat ale vychovat starat sa 🙂

0silvia0
1. mar 2017

@tiper24 ale u teba je problém nabúchať, lebo však "nechcú"😔

tiper24
autor
1. mar 2017

@0silvia0 a co ked o rok niektora bude chciet

evittam
1. mar 2017

@tiper24 38,5nie je u dietata horucka.😉 Do tejto teploty sa ani nic na nu nedava.

tiper24
autor
1. mar 2017

@evittam no vidis, dalsi novy poznatok, ale tak bol by som nespokojny ak by tych 38,5 bolo

evittam
1. mar 2017

@tiper24 Tak to budes riesit o rok. Fakt to nie je normalne-bohuzial. Moj muz je zodpovedny a starostlivy ci uz partner tak aj otec ale urcite sme ani jeden z nas neriesili podobne otazky ani ked sme uz boli spolu 7rokov-napriklad. Zacali sme ich riesit a zaujimat sa ked prisiel na to cas. Napr. som tiez neriesila ani ked som bola tehotna,ze co ked bude mat dieta horucku a to som zena-zodpovedna a starostliva matka. Uz si to pochopil co sa ti tu snazime vysvetlit? Tvoje argumenty su smiesne.

0silvia0
1. mar 2017

no buď je tu niekto nechápavý alebo sa dobre zabáva...

dominika6
1. mar 2017

@tiper24
Lebo si priebercivy s vysokymi narokmi

mimla
1. mar 2017

@tiper24 Noooo, alebo si moc pekný, alebo si moc škaredý. Ani tak ani tak o teba nebude vážny záujem. Alebo keď sa smeješ tak krochceš? Alebooooo, si čistíš nechty zubami? Alebo si plešatý a nosíš účes na princa Williama? Alebo máš veľa vlasov a máš účes na Ramba? Alebo sa správaš ako akákoľvek mužská postava z Dva a pol chlapa? Alebo ti mama žehlí tričká? 😎 Však daj viac indícií.

magmolatus
1. mar 2017

@persica Je taky portal pre @tiper24 a volá sa akozbalit.sk

Inak @tiper24 mohol si prezradiť svoj vek, keď už chceš dostať medailu "Starostlivého otca".

Najskor nejakú zbal, byvaj s nou na skusku, ozen sa, kupte si byt/dom a potom ju nabúchaj. A hneď máš vyriešených 30% základných problémov.

Vidiš to ja som chlap a musim súhlasiť so @0silvia0 že problém je inde.

persica
Odpoveď bola odstránená
tiper24
autor
1. mar 2017

@evittam a preco to nevediet dopredu a zareagovat ako potom spravit chybu?

tiper24
autor
1. mar 2017

@0silvia0 vobec sa nezabavam, to nie je sranda, skus sa tu na MK spytat rozvedenych bab akych mali zodpovednych partnerov

tiper24
autor
1. mar 2017

@dominika6 to ano to som, lebo chcem aby aj matka bola rovnako zodpovedna a nie hoc aka alkoholicka atd.

tiper24
autor
1. mar 2017

@mimla to ja neviem, to je otazka pre tie co ma nechcu

tiper24
autor
1. mar 2017
evittam
1. mar 2017

@tiper24 A na co mam nad tym rozmyslat tolko dopredu. To si akoze myslis,ze ked tvoje fiktivne dieta bude mat teplotu 38,5 a ty nezareagujes do sekundy tak na to umrie?! Chlapce fakt -kolko mas vlastne rokov?!

magmolatus
1. mar 2017

@tiper24 pocuvaj nazor @persica napísala to fakt dobre a výstižne. A nebolo to tvrdé.
aj mne sa stáva že si čosi všimnem na malej skor ako manželka, ale to je skôr výnimočne, keďže žena je doma na materskej a ty budeš zavretý v práci aby si zarobil na hypotéku, nájom a celý cirkus zvaný život.

Nehľadaj problémy tam kde ešte nie sú.

Aj by som ťa podpichol, ale to by som bol na teba asi 100x hnusnejší ako všetky ženy dokopy čo ti tu píšu "škaredé" veci.

tiper24
autor
1. mar 2017

@persica no ale ja tu predsa babu nehladam, ja tu vnimam rady

evittam
1. mar 2017

@tiper24 Aha. 😀

tiper24
autor
1. mar 2017

@evittam no nieze do sekundy ale co robit aby teplota klesla

evittam
1. mar 2017

@tiper24 A na co su tie rady ked ich nepotrebujes? Proste sa musis nudit. No ale takto babu nenajdes....😉

tiper24
autor
1. mar 2017

@magmolatus kludne mozes podpichnut 🙂

evittam
1. mar 2017

@tiper24 To staci riesit ked ta situacia nastane.😉