icon

Prečo ma ženy nechcú?

tiper24
1. mar 2017

preco ma zeny nechcu ? ? ?

tiper24
autor
1. mar 2017

@obsadenemeno doverujem zenam, ale ked ma oklame koniec

obsadenemeno
1. mar 2017

@tiper24 no ono mozno ani neslo tak o to, ze nemas peniaze, ale o to, ze ani nepracujes. Cim dlhsie si bez prace, tym tazsie sa zamestnas. Ono proste treba zobrat hocico a vypracovat sa. Alebo si mohol ist pracovat vonku, ak tam, kde zijes, praca nie je/si vyberavy.

Ono netreba hladat dovody, preco sa nieco neda, ale cesty, ako sa nieco da.

Je to na tebe.

tiper24
autor
1. mar 2017

@obsadenemeno no ale nie som vobec zrucny preto to nie je take lahke, vyznam sa iba v pc a mobiloch, tabletoch.......... a este k tym zenam, myslim si ze tu na MK su zeny velmi inteligentne, to ozaj klobuk dole

obsadenemeno
1. mar 2017

@tiper24 no a? To akoze za hranicami slovenska su iba manualne prace?
A aj keby bol jazyk problem na zaciatku, su manualne prace, pri ktorych nejaku specialnu zrucnost nepotrebujes.
Myslis, ze ja som ovladala jazyk a nejaku specialnu profesiu ked som sa SAMA vybrala do Anglicka? Nevedela som jazyk, len zaklady. Nikoho som tam nepoznala. Zacinala som v satni nocneho klubu v centre Londyna. Nikto mi nic nevybavil ani zadarmo nedal.
A tiez som mohla sediet doma na zadku a plakat, ze na vychode nie je robota. No nie je, treba za nou mozno ist, treba sa ucit nove veci, treba sa mozno uskromnit a zatat zuby na zaciatku.............. vsetko zavisi na tebe. Je to tvoj zivot, nikto iny ho za teba zit nebude.

tiper24
autor
1. mar 2017

@obsadenemeno ja som skromny az velmi, anglicky ani cek

obsadenemeno
1. mar 2017

@tiper24 a Anglicko je jedina krajina na svete, ze?

Ani po cesky sa nedorozumies........ co uz s tebou.......

tiper24
autor
1. mar 2017

@obsadenemeno po cesky hej ale co tam budem robit?

obsadenemeno
1. mar 2017

@tiper24 ....ehm....robit? No robit......alebo pracovat....... myslela som, ze sa bavime o tvojej neschopnosti najst si pracu a z toho vyplyvajuce problemy vo vztahoch (ci vlastne neexistujuce vztahy)

Takze mi chces tvrdit, ze v ani v Cesku, kde sa dohovoris, nie je ZIADNA praca??? A ja ze co furt nahanaju ludi robit do automobilky tam.......... hm.

tiper24
autor
1. mar 2017

ti vravim ze nie som manualne zrucny, ved neviem namontovat ani garniž 😀 skor zarabat hlavou nieco

evittam
1. mar 2017

@tiper24 No ako to citam ty nezarobis ani hlavou. Si moc lenivy a pohodlny aby si nieco zmenil-to je cele. Hladas stale len same vyhovorky ako sa neda. Holt komu nie je rady tomu nie je pomoci.

tiper24
autor
1. mar 2017

@evittam to nie je o lenivosti, sam neviem v com je to 🙂

obsadenemeno
1. mar 2017

@tiper24 no ano, ale ani ta hlava ti zatial vela nezarobila, ze?

a tych 10 rokov, co si bez prace, si sa mohol nejaky jazyk naucit, aspon zaklady na dorozumenie. A rekvalifikovat sa. Nikto po tebe garnize montovat nechce.

No ale ked sa neda, tak sa neda. Tak sa tu stretnime o 10 rokov a mi porozpravas, ako sa tvoj zivot zmenil, ok?

tiper24
autor
1. mar 2017

@obsadenemeno no velky prevrat by to asi nebol

obsadenemeno
1. mar 2017

@tiper24 stvu ma ludia, co takto marnia svoj zivot......... no ale kazdy sme si svojho stastia strojcom...... 😔

tiper24
autor
1. mar 2017

@obsadenemeno sem tam bola brigada ale iba pomocne prace........ zober ma do anglicka 🙂

tiper24
autor
1. mar 2017

@obsadenemeno a mam problemy s ocami tak nie je to take lahke

evittam
1. mar 2017

@tiper24 Je to cista lenivost a len "machanie hubou na prazdno". Bohuzial. A proste ti to vyhovuje. Neviem z coho zijes....
A sme pri jadre veci-"zober ma do Anglicka".....cize v style postavte predo mna zenu,ktoru budem chciet a ona mna, najdite mi robotu, proste vyrieste vsetko za mna.....Ty nemozes mat 40 a ak ano tak tvoj zivot je fakt ubohy.

obsadenemeno
1. mar 2017

@tiper24 a ako co by si tu robil?

tiper24
autor
1. mar 2017

@obsadenemeno hoc len topanky cistil na zaciatku

tiper24
autor
1. mar 2017

@evittam tebe sa to dobre povie ked mas zdrave oci

obsadenemeno
1. mar 2017

@tiper24 no ale manualne prace ti velmi nejdu....a cistici topanok sa vytratili z ulic v 50tych rokoch..... no ale mozno by si mohol znovuozivit tradiciu...... kedze teraz je vsetko "vintage" v mode.......

tiper24
autor
1. mar 2017

@obsadenemeno mozno este stierkovanie by som zvladol

evittam
1. mar 2017

@tiper24 Jeej, a co mas este "chore"? A nie nemam, som kratkozraka. Ako som uz napisala. Komu niet rady tomu niet pomoci.....Proste len pises ako sa co neda....Z coho zijes, kde, ako platis najomne a ostatne? Z coho chces uzivit rodinu? 40 rocny chlap nema ziadne zamestnanie?! To ja uz mam pomaly 20 odpracovanych.....

salfusco
1. mar 2017

ako sa niekto može takto zhadzovať?

tiper24
autor
1. mar 2017

@evittam ja som dalekozraky, mozno mas iba viac stastia

obsadenemeno
1. mar 2017

@tiper24 a inak, ja na lave oko nevidim takmer vobec....... a som tu. A pracujem. Dokonca som odisla za hranice a mam dve prace, pred rokom dokonca tri.... drzana som, ze?

evittam
1. mar 2017

@salfusco Asi tak. Podla mna je to vymyslene.....A ak nie tak co uz...
@tiper24 Stierkovania? Vies kolko je chlapov-partii co to robia? A pekne zarobia? No ty nie-lebo sa neda.....ach jaaj....

tiper24
autor
1. mar 2017

@obsadenemeno ja nevidim skoro vobec 🙂

obsadenemeno
1. mar 2017

@tiper24 ale do pocitaca cumis cely den....toto vidis, hey?

tiper24
autor
1. mar 2017

@evittam vymysel? ver tomu ze by si nechcela to co mam ja