Prečo ma ženy nechcú?
preco ma zeny nechcu ? ? ?
@tiper24 no ono mozno ani neslo tak o to, ze nemas peniaze, ale o to, ze ani nepracujes. Cim dlhsie si bez prace, tym tazsie sa zamestnas. Ono proste treba zobrat hocico a vypracovat sa. Alebo si mohol ist pracovat vonku, ak tam, kde zijes, praca nie je/si vyberavy.
Ono netreba hladat dovody, preco sa nieco neda, ale cesty, ako sa nieco da.
Je to na tebe.
@obsadenemeno no ale nie som vobec zrucny preto to nie je take lahke, vyznam sa iba v pc a mobiloch, tabletoch.......... a este k tym zenam, myslim si ze tu na MK su zeny velmi inteligentne, to ozaj klobuk dole
@tiper24 no a? To akoze za hranicami slovenska su iba manualne prace?
A aj keby bol jazyk problem na zaciatku, su manualne prace, pri ktorych nejaku specialnu zrucnost nepotrebujes.
Myslis, ze ja som ovladala jazyk a nejaku specialnu profesiu ked som sa SAMA vybrala do Anglicka? Nevedela som jazyk, len zaklady. Nikoho som tam nepoznala. Zacinala som v satni nocneho klubu v centre Londyna. Nikto mi nic nevybavil ani zadarmo nedal.
A tiez som mohla sediet doma na zadku a plakat, ze na vychode nie je robota. No nie je, treba za nou mozno ist, treba sa ucit nove veci, treba sa mozno uskromnit a zatat zuby na zaciatku.............. vsetko zavisi na tebe. Je to tvoj zivot, nikto iny ho za teba zit nebude.
@obsadenemeno ja som skromny az velmi, anglicky ani cek
@tiper24 a Anglicko je jedina krajina na svete, ze?
Ani po cesky sa nedorozumies........ co uz s tebou.......
@obsadenemeno po cesky hej ale co tam budem robit?
@tiper24 ....ehm....robit? No robit......alebo pracovat....... myslela som, ze sa bavime o tvojej neschopnosti najst si pracu a z toho vyplyvajuce problemy vo vztahoch (ci vlastne neexistujuce vztahy)
Takze mi chces tvrdit, ze v ani v Cesku, kde sa dohovoris, nie je ZIADNA praca??? A ja ze co furt nahanaju ludi robit do automobilky tam.......... hm.
ti vravim ze nie som manualne zrucny, ved neviem namontovat ani garniž 😀 skor zarabat hlavou nieco
@tiper24 no ano, ale ani ta hlava ti zatial vela nezarobila, ze?
a tych 10 rokov, co si bez prace, si sa mohol nejaky jazyk naucit, aspon zaklady na dorozumenie. A rekvalifikovat sa. Nikto po tebe garnize montovat nechce.
No ale ked sa neda, tak sa neda. Tak sa tu stretnime o 10 rokov a mi porozpravas, ako sa tvoj zivot zmenil, ok?
@obsadenemeno no velky prevrat by to asi nebol
@tiper24 stvu ma ludia, co takto marnia svoj zivot......... no ale kazdy sme si svojho stastia strojcom...... 😔
@obsadenemeno sem tam bola brigada ale iba pomocne prace........ zober ma do anglicka 🙂
@obsadenemeno a mam problemy s ocami tak nie je to take lahke
@tiper24 Je to cista lenivost a len "machanie hubou na prazdno". Bohuzial. A proste ti to vyhovuje. Neviem z coho zijes....
A sme pri jadre veci-"zober ma do Anglicka".....cize v style postavte predo mna zenu,ktoru budem chciet a ona mna, najdite mi robotu, proste vyrieste vsetko za mna.....Ty nemozes mat 40 a ak ano tak tvoj zivot je fakt ubohy.
@tiper24 a ako co by si tu robil?
@obsadenemeno hoc len topanky cistil na zaciatku
@tiper24 no ale manualne prace ti velmi nejdu....a cistici topanok sa vytratili z ulic v 50tych rokoch..... no ale mozno by si mohol znovuozivit tradiciu...... kedze teraz je vsetko "vintage" v mode.......
@obsadenemeno mozno este stierkovanie by som zvladol
@tiper24 Jeej, a co mas este "chore"? A nie nemam, som kratkozraka. Ako som uz napisala. Komu niet rady tomu niet pomoci.....Proste len pises ako sa co neda....Z coho zijes, kde, ako platis najomne a ostatne? Z coho chces uzivit rodinu? 40 rocny chlap nema ziadne zamestnanie?! To ja uz mam pomaly 20 odpracovanych.....
ako sa niekto može takto zhadzovať?
@tiper24 a inak, ja na lave oko nevidim takmer vobec....... a som tu. A pracujem. Dokonca som odisla za hranice a mam dve prace, pred rokom dokonca tri.... drzana som, ze?
@obsadenemeno ja nevidim skoro vobec 🙂
@tiper24 ale do pocitaca cumis cely den....toto vidis, hey?

@obsadenemeno doverujem zenam, ale ked ma oklame koniec