icon

Prečo majú admini potrebu meniť názov diskusie, ktorú niekto založí?

6. jún 2021

Ahojte . Nesmierne ma toto vytaca 😀🙈 som jedina ?.... neraz som založila tému a skoro vždy admin zmenil názov a tým pádom téme to dalo úplne “ iný význam “ úplne inak vyznela otázka ktorú som sa pýtala . Načo je toto dobre ???? Nevedia čo s časom ? 😂😂🙈

nikiki29
6. jún 2021

A najlepšie aj s pravopisnou chybou 🤦🏻‍♀️ Tiež niekedy nechápem

pribinak
6. jún 2021

Niekedy je zo priam nevyhnutnosť, napr operovaly Vám cistu? A iné gramatické skvosty

liljana
6. jún 2021

@pribinak Nie, operovali mi spinavu 😀

autor
6. jún 2021

@pribinak nech opravia chyby to áno . Ale často menia slova . A to dava potom téme úplne iný význam

mircalla
6. jún 2021

Tiez sa mi to nepaci. V monohych pripadoch nie je dovod, je to gramaticky, stylisticky aj obsahovo v poriadku.

mondolina
6. jún 2021

alebo keď napíše do názvu " problém" resp. " ."

autor
6. jún 2021

@mircalla presne . Akoby to proste vždy museli silou mocou zmeniť aj keď nie je treba . Veď nech si preboha každý zakladá tému s názvom akým chce 🙈 minule som sa pýtala na neveru všeobecne a nakoniec názov témy bol že neverný manžel ( čiže akoby moj ) 😂 pritom na to som sa vôbec nepýtala

lvula
6. jún 2021

Tak treba uznať, ze niektoré ženy tu založia diskusie ako tatarky - daju názov 'Pomoc', 'Poradte' a podobne... Vtedy to má význam

autor
6. jún 2021

Netrpezlivo čakám aký názov nadobudne tato diskusia 👍🏼😆😆

lesana25
6. jún 2021

Mna tam irituje jedna, ktorá do každo nadpisu dáva "že"
Napr. Neviem, ŽE čo je lepšie.
Manžel sa ma spýtal, ŽE či nie som tehotná..

Neviem, na základe čoho sa tu človek stane moderátorkou.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
marsmykkok
6. jún 2021

súhlasím, admin by mal len upravovať názov ako "poradte, pomoc, ako " a podobné nejasné frázy. Ale ked niekto píše otázku dá názov podľa toho čo to vystihuje/čo chce dosiahnúť, podobne ako ked niekto píše email dá predmet to čo považuje za najdôležitejšie. Tým že admini sa asi nudia a zmenia názov môžu tému a pozornosť posunúť úplne niekde inde ako chce autor/autorka diskusie.

mircalla
6. jún 2021

@lesana25 Mne to osobne vadi. Nikdy nezabudnem, ako som si napisala mamin nekrolog a ten zamestnanec krematoria to menil, pridaval si tam veci, par krat sa zamotal. Pritom to bol pekne napisany nekrolog, dala som ho predym citat rodine, totalne ho znehodnotil. Plati ti aj inde, je to podla mna dost cez ciaru.
Najma neviem, na zaklade coho si nejaka modaratorka MK mysli, ze lepsie vystihne podstatu ako autor.

deti95060810
6. jún 2021

tiež mi to lezie...
mohol by sa moderátor MK k téme vyjadriť , bolo by to zaujímavé čo ho k tomu vedie....