Prečo majú ľudia negatívne komentáre na niečo, čo má pozitívny význam?
Takže prečo ľudia komentujú niečo, čo sa ani nedá komentovať?
to sa pýtam aj ja samej seba, prečo práve teraz komentujem niečo čo sa ani nedá komentovať 😀 niečo v mojom mozgu mi hovorí "sprav to"... asi nejaký čip z testovania čo mi ostal 😀
@dskjhfdlkdjhl reakcia na pôvodnú tému https://www.modrykonik.sk/forum/praca-a-zamestnanie/je-to-tazko-s-pracou-v-dnesnej-dobe/ Nuda je sviňa 😎
@womenpower čo sa nedá komentovať? Myslíš ten tvoj prvý príspevok, tú oslavnú slohovú prácu, podľa ktorej ťa baby hneď odhalili? Máš pravdu, ten sa teda nedal komentovať, tam bola vôbec škoda strácať čas nejakým komentovaním. Len potom nechápem, prečo si ho písala do verejného fora, keď si nechcela, aby ti ho komentovali. Či len pozitívne komentáre sú žiadúce ?
@ella_price a tak mozno chcela mat diskusiu len sama pre seba a ziadne komentare nechcela😝
@dskjhfdlkdjhl ju len ser.., že ju niekto odhalil, jej skrytý úmysel zastrešený oslavnou slohovou prácou na tému "Moje vysnívané zamestnanie".
@elizabet173 mne pripada, ze niekto aj zakladatelku udrel rovno po hlavicke😉
@elizabet173 nerátala s tým, že je tu niekto ako ivkazba, ktorá má neskutočný "nos" na ľudí 🙂
Vieš čo tiež mam prácu kt ma aj baví aj ma uživí tak aby som nemusela bývať vo svojej detskej izbe. a nemám potrebu o nej písať lietanie a keby sa ma tu firmu niekto opýta nemám problém odpovedať..
som zvedavá ako ten názov zmenia admini. podľa mňa aj oni tápajú že čo ako 😀
Ešte raz gratulujem ku práci. Aj za pomoc aj cenne rady. Ale druha téma tu si zakladať nemusela.
@elizabet173 Aha. Nečítala som prechádzajúcu diskusiu k tej téme zamestnania, no už mi to dáva zmysel. Autorka sa zrejme pýta, prečo ľudia neodpovedajú pozitívne na pozitívne správy. Má pravdu. Chcela sa s nami podeliť o to, že teda bola zúfalá, no prácu si našla a teraz je šťastná. Mala potrebu to povedať, aby niekto, kto sa v súčasnosti trápi kvôli nepriaznivej životnej situácii, nestrácal nádej. No zabudla na to, že málokto rád vidí a počuje, že niekto je šťastnejší než on.
@annamalaga tak to je bomba! v tom prvom príspevku kritizovala, citujem: "Neskutočne som bola nahnevaná na celý systém ako to funguje. V podstate keď nemáte kontakty - tak smola." koniec cit. A teda nakoniec išla aj ona po známosti. Trochu schizofrenia, nie?
@annamalaga A ešte mi prezraď, že ako ti pomohla a čo z tých jej rád bolo cenné.

@womenpower Tomu mame ako rozumiet? Ak sa to raz neda okomentovat, tak by sa to potom nemalo dat ani negativne okomentovat. Co si vlastne chcela zistit? A teda v nazve a v popise mas dve rozne veci.