icon

Prečo majú ľudia negatívne komentáre na niečo, čo má pozitívny význam?

womenpower
7. jún 2021

Takže prečo ľudia komentujú niečo, čo sa ani nedá komentovať?

Strana
z2
dskjhfdlkdjhl
7. jún 2021

@womenpower Tomu mame ako rozumiet? Ak sa to raz neda okomentovat, tak by sa to potom nemalo dat ani negativne okomentovat. Co si vlastne chcela zistit? A teda v nazve a v popise mas dve rozne veci.

banderaska29
7. jún 2021

to sa pýtam aj ja samej seba, prečo práve teraz komentujem niečo čo sa ani nedá komentovať 😀 niečo v mojom mozgu mi hovorí "sprav to"... asi nejaký čip z testovania čo mi ostal 😀

elizabet173
7. jún 2021
elizabet173
7. jún 2021
dskjhfdlkdjhl
7. jún 2021

@banderaska29 vidis, na tu univerzalnu vyhovorku (ockovanie) som zabudla.😝

asia83
7. jún 2021

@womenpower A prečo ľudia dávajú otázky, ktoré nemajú zmysel?

volterra
7. jún 2021

@womenpower čo sa nedá komentovať? Myslíš ten tvoj prvý príspevok, tú oslavnú slohovú prácu, podľa ktorej ťa baby hneď odhalili? Máš pravdu, ten sa teda nedal komentovať, tam bola vôbec škoda strácať čas nejakým komentovaním. Len potom nechápem, prečo si ho písala do verejného fora, keď si nechcela, aby ti ho komentovali. Či len pozitívne komentáre sú žiadúce ?

dskjhfdlkdjhl
7. jún 2021

@elizabet173 aha, takze ja komentujem a ani nie som v obraze😝

ella_price
7. jún 2021

Presne pre to, prečo ľudia zakladajú takéto diskusie 🙏🏻

dskjhfdlkdjhl
7. jún 2021

@ella_price a tak mozno chcela mat diskusiu len sama pre seba a ziadne komentare nechcela😝

volterra
7. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl ju len ser.., že ju niekto odhalil, jej skrytý úmysel zastrešený oslavnou slohovou prácou na tému "Moje vysnívané zamestnanie".

elizabet173
7. jún 2021

@volterra udrela si klinec po hlavičke, ale že presne!

dskjhfdlkdjhl
7. jún 2021

@elizabet173 mne pripada, ze niekto aj zakladatelku udrel rovno po hlavicke😉

zirafienka
7. jún 2021
volterra
7. jún 2021

@elizabet173 nerátala s tým, že je tu niekto ako ivkazba, ktorá má neskutočný "nos" na ľudí 🙂

womenpower
autor
7. jún 2021

a na čo ste prišli teda ? :D

sense
7. jún 2021

Vieš čo tiež mam prácu kt ma aj baví aj ma uživí tak aby som nemusela bývať vo svojej detskej izbe. a nemám potrebu o nej písať lietanie a keby sa ma tu firmu niekto opýta nemám problém odpovedať..

petamich
7. jún 2021

a mame po womenpower!

banderaska29
7. jún 2021

som zvedavá ako ten názov zmenia admini. podľa mňa aj oni tápajú že čo ako 😀

volterra
7. jún 2021

@petamich toľká škoda ☹

annamalaga
7. jún 2021

Ešte raz gratulujem ku práci. Aj za pomoc aj cenne rady. Ale druha téma tu si zakladať nemusela.

petamich
7. jún 2021

@volterra sa ti povie ale co ja teraz budem robit dnes poobede na tej materskej, kym dalsia "perla" bude zalozena 🥺

annamalaga
Autor odpoveď zmazal
sissy27
7. jún 2021

@womenpower nechceš to radšej nakresliť? 🙄

asia83
7. jún 2021

@elizabet173 Aha. Nečítala som prechádzajúcu diskusiu k tej téme zamestnania, no už mi to dáva zmysel. Autorka sa zrejme pýta, prečo ľudia neodpovedajú pozitívne na pozitívne správy. Má pravdu. Chcela sa s nami podeliť o to, že teda bola zúfalá, no prácu si našla a teraz je šťastná. Mala potrebu to povedať, aby niekto, kto sa v súčasnosti trápi kvôli nepriaznivej životnej situácii, nestrácal nádej. No zabudla na to, že málokto rád vidí a počuje, že niekto je šťastnejší než on.

volterra
7. jún 2021

@annamalaga tak to je bomba! v tom prvom príspevku kritizovala, citujem: "Neskutočne som bola nahnevaná na celý systém ako to funguje. V podstate keď nemáte kontakty - tak smola." koniec cit. A teda nakoniec išla aj ona po známosti. Trochu schizofrenia, nie?

beata_k
Odpoveď bola odstránená
volterra
7. jún 2021

@annamalaga A ešte mi prezraď, že ako ti pomohla a čo z tých jej rád bolo cenné.

annamalaga
Autor odpoveď zmazal
annamalaga
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2