Prečo MK mení nadpisy vo fóre?
koli lahsiemu vyhladavaniu, plus niektore nedavaju zmysel, tak to musia opravit, co sa vsak nie vzdy podari😅
Mne sa napr. kojenie paci viac ako dojcenie, lebo z toho citim pokoj a kojenie je aj o tom.
To ze nieco silou mocou po slovensky este neznamena, ze je to tak spravne. Ako napr. taky hovnik. No co bolo zle na pohovke. Normalne zauzivame slovo, a rozumie mu kazdy. No, boooze, lebo jazykovedci sa idu posr.t, ze cechizmus. Tak hura, mame hovnik. Akoze fakt sorry, nevediet co to je, tak si myslim, ze je to nazov pre hajzel, ehm, pardon zachod, ehm, teda toaletu pre fajnsmekrov.
Alebo taky nasilu prelozeny "pacik" Akoze vazne?????
to iste plati pre kojenie. Uplne normalne slovo, a kazdy vie co to znamena. Tak preco ho nepouzivat? Z dojcenia sa mi otvara nozik vo vrecku, a co sme my dojne kravy ci co?
A takto by sa dalo pokracovat do aleluja...
@elanor S tým "hovníkom" je to nejaká legenda, v skutočnosti "pohovka" je normálne v slovníkoch a "hovník" tam nie je vôbec.
Nechapem preco to menia. Jako ano v niektorych pripadoch budis, je to tam treba. Ale ked ja dam temu vzdy sa snazim napisat nadpis co najlepsie, najzrozumitelnejsie a zaroven kratky. Aby bolo vsetko hned pochopitelne. A aj tak mi to vzdy zmenia. Uz ma to vytaca 🤣🤦♀️🙈
Ja poznám babu, ktorá to mení 😀 hovorila, že to preto, lebo ľudia často dajú len že Problém, Otázka, ??? - a z toho sa nedá vidieť, že o čom to fórum je.
To ze zmenia nazov temy chapem... chcu aby to bolo co najviac vystizne. Ale nechapem preco su srdiecka anonymne.
Kludne nech ho zmenia, ale nech tam svieti nejaka znacka pri nadpise, ze nadpis bol upraveny
@andreatytler
@katus226
Treba napísať na kontaktný formulár Modréhokoníka, takzvaný odkazovač, keďže ide o programatorsku úpravu ☺ Ja som im takto napísala a oni že ďakujú, že si to napíšu do nápadov, ako vylepšit koňa a keď tak to spravia.
Písala som, že v bazári potrebujem filter Bratislava-mestská časť - to bolo nasadené. A potom ešte, že by som chcela nejakú podstránku modrýkoník/ARTICLES, kde by boli IBA články. Teraz sú články zmiešané na stene s otázkami, ako variť ryžu a nedá sa to oddeliť.
Keby menili nazov temy gramaticky spravne, tak ok.. ale parkrat som zaregistrovala, ze tam po zmene zostala brutalna hrubka. Uz si teraz nespomeniem na priklad, ale viem, ze mi parkrat skoro oci vypadli. A bolo to urcite po zmene nazvu temy, lebo som si ista, ze tam predtym svietilo nieco uplne ine.
Prosim, ked uz davate spravne slovensky to dojcenie, dajte si zalezat aj na i/y a sklonovani.
Dakujem.