icon

Prečo muži nemajú záujem o deti?

5. okt 2024

Milé dámy, viete prečo muži deti nechcú? Záludná otázka, ale spýtať sa mužov, v kolektíve žien...

Strana
z4
autor
14. okt 2024

@jankafresova Ty na čom fičíš? Dostala si vychádzky z psychiatrie?

h2
14. okt 2024

Autorka, očakávaj súkromnú správu od dotyčnej o tom, ako ju šikanuješ. 😀 Tiež mi takú poslala, keď som si dovolila pozastaviť sa nad jej príspevkami a označiť ich za divné.
Ona tu dokonca otvára staré diskusie na túto jej obľúbenú tému a prispieva tam siahodlhými komentármi. Osobne si myslím, že človek, ktorý je vysporiadaný so svojím rozhodnutím nemať deti, sa takto nespráva.

Vlastne, teraz som si uvedomila, že súkromnú správu ti nemôže poslať, lebo si anonym. Tak možno ti to napíše sem a tú súkromnú správu napíše znova mne. 🤪

viestta
15. okt 2024

@jankafresova najdi mi ten paragraf v slovenskych zakonoch, ktory zakazuje sterilizaciu bezdetnym, alebo teda podmienuje sterilizaciu urcitym poctom deti. Dakujem.

jankafresova
Autor odpoveď zmazal
jankafresova
20. okt 2024

AUTORKA takze ad hominem? Nevies dokazat, ze moje tvrdenia su nepravdive, tak skusas iba urazky zo zakladnej skoly?

jankafresova
20. okt 2024

@lenkasarka @viestta Rusko sa snaží zakázať „propagandu“ propagujúcu bezdetný životný štýl
Ľudia môžu dostať pokutu až 400 000 rubľov, pretože údaje naznačujú, že pôrodnosť klesla na najnižšiu úroveň za štvrťstoročie.
Jednotlivcom by mohla byť uložená pokuta až 400 000 rubľov (približne 3 000 libier), zatiaľ čo pre podniky alebo subjekty sa toto číslo zvyšuje na 5 miliónov rubľov. Cudzí štátni príslušníci, ktorí vytvárajú obsah obhajujúci bezdetnosť, môžu byť deportovaní.

Ruský prezident Vladimir Putin vyzval páry, aby mali deti, keďže pôrodnosť v krajine klesá.

Načo im je vysoká škola? Mladé Rusky nech radšej rodia, radí senátorka -
V hornej komore ruského parlamentu zaznievajú výzvy na obmedzenie vysokoškolského vzdelávania pre ženy.

lenkasarka
20. okt 2024

@jankafresova chceš sa odsťahovať do Ruska, alebo aký zmysel má tento tvoj komentár? Poprosím ťa buď taká láskavá a viac má neoznačuj. Nebaví má citát tvoje komentáre. Ďakujem

viestta
20. okt 2024

@jankafresova tvaris sa ako inteligent, ale to, ze pouzivas latinu stale neprida tvojim jalovym argumentom vahu. Najdi mi paragraf v slovenskom zakone, ktory podmienuje sterilizaciu ci uz zeny alebo muza poctom deti. Dakujem.

jankafresova
20. okt 2024

@lenkasarka najskôr si písala, že to vraj nikomu vôbec nevadí,
a ukázalo sa, že sa mýliš ...

Potom si písala, že teda ale aj keď to ľuďom vadí, že niekto žije bezdetný, tak vraj to nemá žiadny dopad na neho ... že nech si nevšíma....

A teraz vidíš, že to veru dopad má... ako sa podľa týchto názorov menia zákony v rôznych krajinách....

lenkasarka
20. okt 2024

@jankafresova dobre ešte raz a po slovensky. Absolútne má nezaujíma názor Ruska, pápeža,Muska atd. Na svete je niekoľko miliárd ľudí a ty vypichneš 10tich z nich a ideš sa tu oháňať nejakými bludmi. Ak si myslíš,že väčšiu ľudí zaujíma či sa ty alebo Helena z Oreskeho rozhodne nemať deti tak si na veľkom omyle. A to čo tu podvadzaš je už do neba volajúce. Ty žiješ predpokladám na Slovesnku a a nie v Rusku. Poprosím ťa ešte raz neoznacuj ma a nepíš mi tie svoje litánie o ničom,lebo to už hranici nejakou posadnutostou z tvojej strany. Jednoducho si presvedcena,že ľudí to zaujíma a ja ti opakujem nie nezaujíma. A ak je pre teba a tvoj život potrebný názor Muska a Putina nech sa páči rod ako čerešňa a neobtazuj tým ľudí.

jankafresova
25. okt 2024

@thekacicaa čauko,počuj, nie je to práve naopak? že muž má manželku aj deti, ale potom ich opustí a utečie s 20ročnou krásavicou? a deti sú opustené, alebo im raz za rok pošle drahé darčeky.....? ....lebo na také prípady práveže počúvam sťažnosti....

Strana
z4