icon

Prečo neexistuje rubrika Darujem?

bembulka
9. okt 2011

Pytam sa preto ked nahodou ma niekto vela nepotrebnych veci a je mu to luto vyhodit a na druhej strane to zase niekto potrebuje nie vsetci v dnesnej dobe nato mame.

babullka1
9. okt 2011

presne tato rubrika by sa hodila..aj ja mam kopu veci..ktore mi je luto vyhodit..ale peniaze by som za to nepytala..a niekomu by sa to mozno zislo...

abriela
9. okt 2011

v nasom meste je charitativne centrum, kde je zber vsetkeho, pre tych co to potrebuju.

benne
9. okt 2011

Keď dáš veci tu do bazáru a pod ne napíšeš cenu "0", automaticky to prepíše na "darujem". Len tam nesmieš napísať, že "k objednávke", "k nákupu nad 5€" a podobne. Máloktorá charita dnes berie ešte šatstvo kedykoľvek, ale aj tam to môžeš skúsiť.. a čo viem, tak na nete nájdeš stránky, zaoberajúce sa výlučne posúvaním dalej zdarma - darovaním. 😉

heni79
9. okt 2011

S charitou mám zlú skúsenosť. S katolíckou, konkrétne. Priniesla som veci v 100% stave a vyprané a vyžehlené. A žiadali potvrdenie z čistiarne. 😕 Že inak neberú. Tak som to vzala späť a dala ku kontajnerom. S ťažkým srdcom. 😒 Azda niekto niečo použil.
Ale k veci, ak dáš "darujem" do "ceny", bude to ok.

deniskateniska
9. okt 2011

ja mam tiez zlu skusenost s charitou katolickou ale inak ked boli povodne alebo nieco podobne tak chodili po dedinach a zbierku robili.. a tam brali vsetko len to muselo byt oprate. ale niekde to je normalne taketo zbierky alebo kontajnery na sactvo len neviem kde

danu
9. okt 2011

@bembulka, kategoria Darujem existuje.

stanislavao
10. okt 2011

a kde je ta kategoria "Darujem", lebo ani ja som ju nenasla.

ikke
10. okt 2011

@stanislavao - nieje to samostatna kategoria, ale ked si otvoris bazar a do Či hľadáš niečo úplne špeci? napises darujem, vyhlada ti to inzeraty na darovanie.

ak chces ty nieco darovat, zrejme sa do da zadat do ceny, pripadne daj minimalnu cenu ako 0.10 euro a do textu inzeratu daj "darujem"
https://www.modrykonik.sk/bazar/hracky/hpcg/dar...
https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-zimne-ov...
https://www.modrykonik.sk/bazar/detska-obuv/41q...

mata26011981
26. dec 2012

jen ana bazoz darujem

mandarinka1983
5. jan 2013

ahojte volam sa alenka som sama ma cerku11mesiacom ma a som si dost ulizila aj na ulici nem si ako pomost prosim vas pomozte mi vola sa mi mala karolinka som zo snini a som na to setko sama asme na podnajom malickov ani na plenki ani na oblecenie dakujem vam pekne velmi moja malicka ma asmu a davaju je na dihanie dakujem vam pekne velmi pomozte mi 😨 😨 😨 😨

nikuska1012
24. júl 2013

dobry den som mlada 22rocna mamina z bratislavy chcem sa opytat ci sa nenajde nejaka dobra dusicka co by podarovala nejake oblecenie detske,damske alebo hracky s priatelom byvame v prenajme a kvoli vysokym vydavkom si teraz nemozeme dovolit kupovat nove veci za odpovede vopred dakujem moj email je nikuska1012@azet.sk

silvilengyelova
5. aug 2013

mile maminky nema niekto nahodou klokanku, alebo baby satku? Neviem zohnat a v obchode to su neskutocne ceny. Potrebovala by som zohnat aj choditko a hopsadlo. Ak by niekto mal a predal by za symbolicku cenu bola by som velmi vdacna. moje tel. cislo: 0908131997 vopred dakujem

za_odvoz
Odpoveď bola odstránená
kingacka
16. jan 2015

u nas v lucenci katolicka charita nerobia take problemi

geinamed
19. feb 2015

d. den, prosím Vás nemá niekto na podarovanie odžmolkovač? veľmi by som ho potrebovala, ochotným a láskavým mamičkám za pomoc vopred veľmi pekne dakujem