icon

Prečo nezasiahneme, keď muži na fóre urážajú ženy?

eva8
8. mar 2024

Preco sa v diskusiach na zenskom fore neozveme, ked chlapi urazaju prispievatelky, s ktorymi nesuhlasia a aj sa vulgarne vyjadruju?

eva8
autor
9. mar 2024

@wolf_ v tom rozhovore da nik (okrem mna) neozval

sheila121
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
liv1
9. mar 2024

Ja si myslim, ze zeny su tu ovela ostrejsie ako muzi. Vid politicke verejne temy, niektorym uzivatelkam sa tu pravidelne zatmie pred ocami 😁

eva8
autor
9. mar 2024

Urazanie nikdy nie je o.k. Spravame sa tak, pretoze "aka vlada, taki ludia"? Zacalo to socializmom (vymazanie bozich prikazani), neskor "vlastenectvom" (Slota), rasizmom (Kotleba), pokracovalo dezolatmi (Matovicovci) potom americkou "hm" (Smeraci), neviem, ci to konci karafiatmi...

Kde sa podela ucta k cloveku? Verim, ze sme nervozni, nestastni, bezmocni..., klavesnica znesie vsetko.... Ale naozaj? Ponizovanie druheho je o.k.? Kazdy sme iny, kazdy mame inu startovaciu ciaru.
Na jednej strane si navzajom pomahame, podporujeme sa.
Inde dojde k vymene nazorov, o.k. rozhovory, posuvaju dalej, zdielanie vlastnych skusenosti niekomu pomoze. Ale ako pomoze zamerne dehonestovanie toho druheho?

eva8
autor
9. mar 2024

@chodec15 ano, zmazal ho admin, co je velka skoda

eva8
autor
9. mar 2024

@chodec15 nie, neoznacila som ta za nic a nikoho z tebou uvedeneho

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
eva8
autor
9. mar 2024

@chodec15 absolutne som nezmazala "Co si ty za vola", pretoze taketo povzdychy nepouzivam 🙃 A kde konkretne som ta oznacila za to, co tvrdis?

Je vyborne, ze si mozes ten tvoj zmazany prispevok precitat, budem rada, ak ho zverejnis bez obmienania 😉 Aj vsetky tvoje nasmerovane ku mne. Moje si zverejnil. Okrem otazky, ktoru sa pytam aj tu, tam si ju ignoroval. Dakujem za porozumenie

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
h2
9. mar 2024

@eva8 Ozveme!!! Keď sa konkrétne ja na niečo také neozvem, tak jedine preto, že som to nevidela.

stanulienkat
9. mar 2024

Mnohi ti chlapi maju sudnejsie prispevky ako zeny. Tu sa s chlapom nemoze apriori suhlasit, lebo je chlap. To, ze zeny tu maju tony stupidnych prispevkov nevadi. Ked ma chlap pravdu, aj ked neprijemnu, tak ho tu treba hned dodrbat, lebo je chlap. Tu ma zena vzdy pravdu, aj ked ma rozhlad stepneho skrecka. Je tu par chlapov, ktori maju prehlad a pisu veci, co maju hlavu a pätu. Zrejme to nemozu niektore zeny rozdychat, lebo im manzelia hustia do hlavy ine nazory-samozrejme tie spravne.

eva8
autor
9. mar 2024

@chodec15 👍
Preco si tu teda prispel? O ziadnom jedinom anonymnom vymazanom prispevku som nebasnila. Len ma zaujimal postoj zien celkovo. Ano, inspirovali ma aj tvoje prispevky, ktorych bolo na moje 2 prispevky omnoho viac a ostrych, len nemas zaujem ich zverejnit. Mne to nevadi.

h2
9. mar 2024

@grof_monte_christo Ty si tu ešte nevidela vulgárne nadávky? Ale no nežartuj!

chodec15
Odpoveď bola odstránená
h2
9. mar 2024

@pochod To by si sa čudoval.

grof_monte_christo
9. mar 2024

@h2 Presne viem, na čo teraz myslíš.... ak si tie slovné prestrelky dobre pamätám, vulgarizmy tam neboli, alebo áno?

eva8
autor
9. mar 2024

@stanulienkat osobne si rada precitam prispevky od chlapov, zvyknu byt jasne, strucne 🙂 Aj som oslovila, nech napisu viac, pretoze ma zaujali.

h2
9. mar 2024

@grof_monte_christo Možno vulgarizmy priamo nie, nepamätám si presne a nemám čas ani chuť to hľadať. Ale urážky určite.

stanulienkat
9. mar 2024

@eva8 ja si tu rada citam prispevky asi 3 chlapov, mozno preto, ze mame podobne nazory. Je logicke, ze viac lajkujes prispievatelov, s ktorymi mas o com debatovat, maju prehlad, vedia argumentovat. Ale to je normalne, zrejme mas aj ty svojich viac-menej oblubenych prispievatelov. Ale nahlasovat niekoho len preto, ze ma vtaka.... Mne tu skor vadia zadubeni prispievatelia bez skusenosti, vedomosti, bez kritickeho myslenia....Keby som mala tych nahlasovat, tak tu nema kto prispievat. Otazky typu-som tehotna?, a pod..mnohokrat sa mi rozum zastavi.🙄 Potom su tu asi 2 chlapuci vecne placuci za russkom a vydobytkami socializmu, ktorym akoby sa mozog zasekol v suterene. Aj to je v poriadku,nemoze za to, ze je blb. Na druhej strane aj ja mam ostry jazyk a viem, ze vela ludi ma tu nemusi...ok-beriem. Niekedy to ani tak prudko nemyslim..holt, nemam zrejme dar diplomacie.

eva8
autor
9. mar 2024

@chodec15 od teba som v tejto teme nechcela nic, oslovila som zeny. Som naozaj rada, za sa s tym nestretavaju.
Ked si sa uz zapojil, tak ferovost, nie zbabelost.
No, a co by som chcela celkovo dosiahnut u teba? Aby si sa zdrzal osobneho urazania druhych a pouzivania hoci len prvych pismen vulgarizmov.
Oslovujem len tych, ktorych si vazim 🙂

grof_monte_christo
9. mar 2024

@h2 Áno, urážky boli a veľmi osobné.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
eva8
autor
9. mar 2024

Dakujem vam vsetkym za odozvu. Naozaj prejavujme uctu jeden k druhemu, pocuvajme sa navzajom. Vsak celok tvori kazdy jeden z nas.
MK nech sluzi aj na potesenie, oddych, nie znervoznenie sa. Kazdy vieme nieco ine a spolupracou dosiahneme nieco. Nervozita, agresia, zabija aj nas samotnych. Je velmi jednoduche do niecoho takeho spadnut - toto pisem z vlastnej skusenosti, preto prosim aj vas/nas, nebudme lahostajne, podme prikladom 🙂 ❤️🍀

miskakyska
9. mar 2024

@eva8 Evi prebehla som tu diskusiu...nebolo to nedorozumenie?..jeden rozpráva o vôli a druhý o volovi...a kdesi medzi tým ste stratili vokáň

eva8
autor
9. mar 2024

@chodec15 preco si potom prispel do tejto temy?

chodec15
Odpoveď bola odstránená