icon

Prečo Ronaldo zvolil náhradnú matku pre deti?

2. sep 2024

Možno najkrajší futbalista všetkých čias. Zdá sa byt pokorný, rozumný. Prečo podľa vás pristúpil na takýto krok? Pokiaľ viem, odmietol sa k tomu vyjadriť. Osobne si myslím, že buď niečo zažil, alebo má nejaké pokrivené zmýšľanie v tomto.

autor
3. sep 2024

Je mnoho článkov o tom, kde ľudia z jeho okolia tvrdia, že je gay. S Irinou bol tiež vraj len na oko, povedal šéf zoznamovacej agentúry.
Sú fotky, kde bozkáva spoluhráčov, dáva im prst do zadku, za jedným Maročanom vraj lietaval 3x týždenne.

really8
3. sep 2024

No daj sem nejaky clanok alebo fotku.

autor
3. sep 2024

He hasn’t come out … but here is a list of famous men who have had a child with a surrogate mother …

Cristiano Ronaldo
Michael Jackson
Ricky Martin
Neil Patrick Harris

autor
3. sep 2024

.

jana_eyre_2
3. sep 2024

Mňa celkom šokuje, že sa tu rieši aký amorálny je ronaldo keď si "kupuje deti" hoci sa o nich príkladne stará so svojou partnerkou a nie je tu diskusia o našincovi boriskovi, čo má x deti s x ženami a nikto ho neoznacuje za amoralneho.. 😏

(pritom prvá matka u ronalda nie je verejne známa -ktovie kto to bol a ktovie ako by prvého chlapca vychovávala.. ďalšia náhradná matka je v zahraničí celkom bežná záležitosť a z toho tehotenstva boli rovno dve deti a posledné deti už má s dlhoročnou partnerkou, ktorá je matkou pre všetky ich deti.. Zomrel im aj synček..)

stanulienkat
3. sep 2024

Stale lepsie ako kopa "tradicnych" rodin, kde je nasilie, alkohol, chudoba...

viestta
3. sep 2024

Autorka, aj keby bol homosexual tak ako to vplyva na tvoj zivot? Ako vplyvaj na tvoj zivot jeho rozhodnutia? Nemas svoje problemy, ze sa musis rypat v sukromi inych ludi? Staraj sa o seba a o to aby tvoje deti mali vsetko co potrebuju, On sa o svoje stara ako najlepsie moze. Ber si z neho priklad.

lilka5566
3. sep 2024

A to že matka predá svoje dieťa za nejaké miliony ti nepride extrémne divné ?
Možno čašníčka zistila že aj keď je tehotná ,nebude z nich milujúca rodinka tak z toho aspoň vytrieskala čo sa dá.A on sa iba postaral o svoje dieťa .Pre mňa je to divné zo strany matky skôr že predá svoje dieťa

moonlight1210
3. sep 2024

Ten je skor metrosexual s narcistickymi sklonmi nez homosexual.

A keby aj bol homosexual, stara o svoju rodinu a mamu lepsie nez polovica heterosexualnych chlapov na Slovensku.

To akoby zena bola doma bita, ponizovana, degradovana na sluzku, ale ohrnala nos nad slobodnou matkou.
Pretoze ona, odhliadnuc od tej malej neprijemnosti ako je jej mizerney manzelsky zivot, je vydata pani.

autor
3. sep 2024

@viestta nemám nič proti homosexuálom a dávať ho za príklad? Od neho si isto brať priklad nebudeme a z hľadiska rodiny a usporiadaných vzťahov sú na tom moje deti 100 x lepšie. Ten bordel v hlavách jeho deti si nechcem ani predstaviť 🤒.

tiezjedna
3. sep 2024

@markusrasford no, že sa detské futbalové tréningy majú vyhýbať hlavičkovaniu nie je žiadne tajomstvo, ale odporúčanie neurológov na svetovej báze už spred niekoľkých rokov...

viestta
3. sep 2024

Jaj, tebe ide o dobro jeho deti. Ake uslachtile...🙄

stanulienkat
3. sep 2024

Tak si predstav, aky hokej musia mat Kolarove deti a Ficov syn.😂

lenkasarka
3. sep 2024

@really8 svietiš mu pri tom,alebo tlieskaš do rytmu,keď so 100% istotou tvrdíš,že je gay?

katarinaschober
3. sep 2024

Aj ty si extremne divna ze sa Zaoberas vecami do ktorych ta nic nieje

really8
3. sep 2024

@lenkasarka nie, tvoj muz mi to potvrdil. Pane boze

lenkasarka
3. sep 2024

@really8 si sa predviedla

autor
3. sep 2024

Nevidím nič zlé na tom, diskutovať o veciach, ktoré oni prezentujú ako novú normu a natáčajú o nej reality show.
O futbal som sa nikdy nezaujímala a Ronalda som vnímala útržkovo, no prednedávnom som si prečítala o ňom bližšie a pôsobilo to na mňa veľmi kontrastne a nemôžem si pomôcť, ale najuveritelnejšia verzia prečo takto chaoticky pristúpil k výrobe svojich deti mi vychádza že je gay a všetko okolo sú len hra pre verejnosť.

really8
3. sep 2024

@lenkasarka co ti mam na to povedat? Musim byt pritomna aby som ho mohla oznavit za homosexuala? Pamatas si tu scenku z Dedictvi aneb….v restauracii? Je z toho legendarna hlaska o tom ako nemusis vsetko vidiet na vlastne oci. Alebo si dalsia vyznavacka plochej zeme len preto ze si nebola vo vesmire? Asi tolko…

jana_eyre_2
3. sep 2024

@lenkasarka v poslednom čase som si všimla, že sa predvedie v každej diskusii kde ju zazriem.. 🤷🏻‍♀️

really8
3. sep 2024

@jana_eyre_2 oooo fanusicka?🥹

jana_eyre_2
3. sep 2024

@really8 hej, hej 🥴 "zbožňujem" ženy čo si sem prídu zvyšovať hasterivostou svoje pošramotene ego ..

777januska777
3. sep 2024

Možno preto ta to autorka šokuje, lebo si si v hlave vytvorila o ňom svoju vlastnú predstavu. Toto je naša chyba mame nejaké pocity k človeku, vidíme nejaké utrzkove informácie a hneď vytvoríme príbeh. Ale tak to predsa nie je. Ludia su zložiti a každý z nás má svoje stránky dobre aj zle a aj tie stránky vnímame každý inak. Nečakaj od ludi, ze sa budu správať ako si myslíš, ale príjmi to, ze každý ma úplne iné myslienky a svet vníma inak.

really8
3. sep 2024

@jana_eyre_2 posranotene ego….tak ok.

dominikamacakova
3. sep 2024

Počkať počkať, čo? 😀 On si kúpil svoje vlastné dieťa a ďalšie deti si dal čo?

lenkasarka
3. sep 2024

@really8 jasne.. z jednej otázky si vydedukovala,že som vyznávačka. plochej zeme. Aj by som ti ešte nieco napísala,ale bolo by to úplne zbytočne a nemám potrebu do diskusie ťahať tvoju matku,muža a ani deti. Toľko k tebe.

really8
3. sep 2024

@lenkasarka pytam sa ci si. Ked potrebujes na vsetko dokaz.

autor
3. sep 2024

Dievčatá pekný deň. Keď budete mať niečo konkrétne k téme, večer si to možno prečítam (bez osočovania jedna druhej). ☀️🌞⛱️

alenka58
3. sep 2024

@markusrasford má 5 detí s Georginou má 2 deti a áno chlapček z dvojičiek zomrel, ináč na netflixe je dokument o Ronaldovi a seriál o Georgine je to tam vysvetlené

cacianka
3. sep 2024

to kto má tak úbohý život, že musí rozoberať a pitvať život nejakého iného človeka ?
komu to prospeje ? budeme mať lacnejší chlieb, alebo konečne naprší, ked tu niekto ochká nad životom nejakého športovca a obtiera si ústa o jeho deti ? je to úbohé prepierať deti, každého do toho trt makový. radšej sa starajte o deti v okolí, ktoré potrebujú pomôcť