Prečo Ronaldo zvolil náhradnú matku pre deti?
Možno najkrajší futbalista všetkých čias. Zdá sa byt pokorný, rozumný. Prečo podľa vás pristúpil na takýto krok? Pokiaľ viem, odmietol sa k tomu vyjadriť. Osobne si myslím, že buď niečo zažil, alebo má nejaké pokrivené zmýšľanie v tomto.
@minenkak dočítaj tie štúdie dokedy je takto hormonálne muž prispôsobený. Prvé 3 mesiace, to nestačí a už nehovoriac že nie každý muž. Ale vraj sa môže mlieko spustiť aj mužovi, treba zapracovať na sebe chlapi 💪✊🫵.
Tak isto každá žena nemá materský cit
@anjelicek26 Chápem prečo to urobil. Zlé detstvo, túžba po rodine. Len mi nepripadá normálne to brať ako normálnu vec. Mal čas, Junior sa mu narodil ako 26 ročnému. Do šiestich rokov Juniora vychovávala babka, pripadne Irina Shayk. Mal prachy, dal si urobiť (asi) tri deti náhradnej matke v Mexiku, splnil si svoj sebecky sen, bez ohľadu na deti. Každopádne snáď mu to s G. vydrží., vyzerá byť dobrá mama
@minenkak koľko tých otcov, ktori obetujú svoju kariéru a svoj sebecký veľkorysý plat pre svoje deti a zostanú na RD aspoň rok poznáš??? Oproti mužom je v SR neúmerne viac VŠ vzdelaných žien. Aj napriek makaniu na sebe, ostanú doma s deťmi väčšinou ony, čo samozrejme ponesie následky len pre ne.
@bubuska veď tehotenstvo a pôrod je vlastne prehra,koľko žien je fyziky a psychicky zničených a ani láska k dieťaťu nie je samozrejmosť,veľa žien sa jej musí učiť, takže nič prirodzene a ani biológia,z biologického hľadiska obaja rodičia môžu poskytnúť úplne všetko rovnaké na rast a vývin pre to dieťa
A toto čo je za blbosť,veď každý jeden chlap sa vzdáva už pri tehotenstve sám seba ,ja neviem akých chlapov ty poznáš ale vždy je na dohode dvoch dieťa a aj to kto s ním bude doma,mne sa práve v poslednej dobe zdá ,že tých chlapov je na tej materskej moc a využívajú všetko aby boli doma a po ruke ,keď treba a dokázali poskytnúť komfort a starostlivosť nielen dieťaťu ale aj žene .Koľko žien poznáš,že si nájdu druhu prácu aby chlap mohol ostať doma s dieťaťom, asi moc nie,lebo chlapov je nespočetné množstvo ,toto je všetko o uhle pohľadu
@bubuska tiež chápem že sa asi bál, že sa o deti bude naťahovať a že ich prípadne možno neuvidí po rozvode a tak zvolil túto cestu. Rozhodne mu peniaze v rodinnej sfére skôr zavarili, ale nič to nemení na veci že deťom spôsobil svojimi amorálnymi skutkami bolesť. On z nich vlastne spravil vec, ktorá sa dá kúpiť, ponížil ich dôstojnosť a zmaril právo na život s biologickou matkou. Neverím, že toto mu niekedy odpustia. Akokoľvek chcel mať deti, toto slušne povedané pos..l. A že mu nevedela jeho mama dohovoriť ? Nuž uvidíme o 10-20 rokov… Neverím, že sa tie deti cez to prenesú. Pôjde to s nimi celý život, nechcela by so sa cítiť ako tovar v rukách sebeckého otca.
Všetkým: Peace ✌️a dobrú noc.
@minenkak Nie veru matka a otec nie sú rovnocenní partneri. https://www.babygaga.com/15-realities-of-mother...
S tými hlavičkami si ma úplne zabila...Ty nemáš o futbale ani poňatia...Si tak mimo reality, že mi to hlava neberie! A tie tvoje názory stoja akurát tak za 💩
Nie! To ona spravila z dieťaťa "vec", ktorá sa dá predať! Lebo keby ona nechcela , on by sa mohol aj na hlavu postaviť🙈 Tak už prestaň tárať nezmysly👎
A na záver...prečítala som tých 8 strán a ty furt dookola, aké je to amorálne! Pre teba je zrejme alkoholička a feťačka lepšia , hlavne, že je biologická matka, ako otec, ktorý sa o dieťa príkladne stará. Už sa prestaň modliť ruženec, súdiť iných ľudí, začni sa starať o svoje deti a muža, lebo si úplne zaspala dobu a zrejme žiješ niekde V Hornej prdke, kde je 30 obyvateľov a kadia do latríny...typická dedinská sliepka🙈
Tema na zamyslenie by aj bola ako velmi maju deti zivot na cimpr campr z rodiny kde otec co len pride domov cumi do telky, mobilu a decko za nim moze behat pod sa hrat a on sa s nim nevie ani zahrat, matka na nervy, lebo 0 casu pre seba, hadky, krik na dennom poriadku.
Ako su na tom deti, ktore ziju s mamou, ale kazde dieta od ineho otca, ani jeden neplati, ani jeden sa nestara.
Neviem kolko casu travi Messi s detmi ale tam je to uz ine lebo on ich ma s jednou zenou ale to ze rovnako casovo je prec ako Ronaldo uz zas nie je take hrozne.
Mala by som rada tolko casu aby behom dvoch dni, pocas ktorych 8,5 hodiny pracujem, 2 hodiny denne dochadzam do prace, snazim sa venovat dietatu a sebe mala cas na premyslanie nad osobami ktore poznam iba z televizie.
@minenkak ona to hovorí, nezažíva. Zobral si jej muž RD a plnohodnotne sa staral o dieťa? Dokonca ani v tak pokrokovej krajine sko je Švédsko to nie je norma, lebo aj tam je matka nezastupiteľná. Včera si písala, že niektoré matky nemajú materinský cit, že sa po pôrode nevyvinie. Ide o extrémne situácie ktoré sa zvyčajne upravia do pár dní/týždňov a sú zväčša dôsledkom tohto:
1)matka je depresii buď poporodnej, alebo má psychické problémy dlhšie a tehotenstvo prišlo na to. Treba dať pozor aby dieťaťu a sebe neublížila. Vredy treba pomoc z von.
2) prekonala ťažkú traumu v živote/ pred či počas tehotenstva
3) mala ťažké detstvo a bola akokoľvek zanedbávaná a nemá to spracované….
….
Nemusí to byt stav trvalý a väčšinou nie je a preto netreba vstupovať pokiaľ nie je nutné do prvotnej starostlivosti s zbyzočne odnímať dieťa matke na úkony dieťaťu bez prítomnosti matky.
Autorka, o stalej a nestalej rodine sa mozme bavit dlho, ale uzavriem to tym, ze dieta potrebuje funkcnu rodinu, pretoze ak vyrasta v nefunkcnej rodine, hoc je aj stala, tak je to pre neho tragedia. A kolko deti vyrasta v nefnkcnych rodinach a aky to ma na nich dopad by sme mohli diskutovat dlho. Takze urcite lepsia rodina je sama mama bez otca opilca alebo maniplatora.
@viestta súhlasím s tebou, ale píšeš o úplne inej téme.
@viestta Ale takto snáď nestojí otázka. Vieme že ideál je model funkčnej rodiny. Samozrejme aj jednorodina je v poriadku. Tu však ide o niečo úplne iné. Nechápem, prečo tu všetci útočia na autorku akoby bola nábožensky fanatik a pritom im uniká pointa. Slobodný muž si zakúpil deti pre svoje potešenie a obral ich o mamu. To je holý fakt a to že má prachy a momentálne aj stálu partnerku je chvalabohu len plus ale určite nie ospravedlnenie. Každopádne chcel ich, má ich za každú cenu.
@bubuska dôvovod prečo to nevidia je fakt, že len málokto vníma veci na hlbšej úrovni a vidí dôsledky činov. Nemám im to za zlé, už som si pomaly zvykla na plytkosť vo vnímaní iných.
Autorka ty si stale ides iba svoje, len preto, ze je celosvetovo znamy. Ale na rozpadnute rodiny okolo teba sa ani nepozries.
Melies, ze sa o dieta starala babka, a Irina 🤦🏻♀️ v com je to rozdiel ked sa toto deje bezne. V com je sebecky Ronaldo?
Ako vies, ze deti to bude trapit? Alebo ich to trapi? Ved tie deti maju zivot ako v bavlnke. Pochybujem, ze budu riesit a obvinovat ho, ze su z nahradnej matky.
@viestta Nie a už som vysvetlila niekoľko krát. Náhradné materstvo je úžasná vec lebo pomáha neplodným párom. Čomu nerozumieš v Ronaldovom prípade. Ako nemôžeš vidieť rozdiel? Bol slobodný, plodný, bez partnerky. Nebol odkázaný na náhradné materstvo, mohol mať dieťa s hocikým, mohol pár rokov počkať na tú pravú. Chcel dieťa, tak si ho kúpil, rovno tri.
@mclissa Ale aj Ty si melieš svoje. Ak sa rozpadne rodina a pomáha pri výchove babka, je to úplne v poriadku. Veď chceme aby Ti deti netrpeli. Ale v tomto prípade bolo cielene plánovaný život deti bez matky, iba s otcom. Ak sa Ti to zdá v poriadku, tak mne nie. Samozrejme ak otec zostane sám s deťmi a snaží sa ich čo najlepšie vychovať, je to super. Ale v tomto prípade je to vedomé okradnutie o mamu.
On im nevzal právo vyrastat6s biologickou matkou. Tie čo si dal by nosiť by sa nikdy ani ne narodili. Toho prvého syna očividne jeho bio matka nechcela keď ho predala za 11milionov. Vezmi si to opačne, ona sa vyspala s futbalistom a zostala tehotná. Na potrat nešla lebo vsak volaco by z toho mohlo byt. Dieťa sa narodí a otecko by nemal záujem o dieťa žiaden, platil by jej výživné súdom určené a čau. A vtedy matka zisti ze aká, hups toto nevyšlo a co teraz, ja dieťa nechcem. Tam by sa oňho možno tiež starala babka alebo nejaká opatrovateľka (peniaze by na ňu mala) a ona mohla chodiť do práce alebo si užívať výživné a mladosť. Tam by to nebolo amorálne, že dieťa výchovava babka z druhej strany a otec nemá záujem? Keby ho ona tak veľmi chcela, Ronald sa môže aj rozkrajat a v živote ho nedostane. A náhradná matka? Ved to je v zahraničí bežné, využívaju to tisíce ľudí. Aký je rozdiel medzi párom kt.nemozu mat deti, žena nechce byť tehotná, nemá partnera, alebo muž nemá partnerku a deti chce? Ved ide o to, že im dal život a dovolím si povedať, že dobrý život. Jeho prvý syn musel byť určite osamelý od deti keďže vieme ako to funguje v bohatých rodinách a deti sú radšej len doma aby ich niekde niekto nefotil,.... Tak mu chcel dopriať súrodencov, ďalšie deti, o ktoré sa vie on alebo jeho matka a opatrovateľky plnohodnotne postarať. Ja tam nividim vôbec rozdiel medzi tým ze on ako futbalista robí kariéru ale vracia sa domov k nim a ako nejaký otec chodí na týždňový a vidí deti raz za 2 týždeň a vikwnd. A hej pislaa si, že zatiaľ sú s matkou. Ako vieš? 1/2 koníka hádže deti k rodičomalebo svokrovcom skoro denne lebo oni majú prácu, manikwr, pediker, kadernik, potrebujú si oddýchnuť,...

@bubuska preto lebo tie stereotypy,nie to čo nás roky učili je všetko pravda, ešte raz ľudia majú dvoch rovnocenných rodičov,neexistuje v ľudskej ríši,že jedno alebo druhé pohlavie je lepší rodič,sme len ľudia.Existuje už len podľa povahy,že niekto je lepší rodič lebo ma viac trpezlivosti,je laskavejsi,nemyslí len na seba,je empatický a ďalších kopec pozitívnych povahovych vlastnosti