icon

Prečo sa Laura a Bekim rozišli?

2. aug 2024

Co myslite preco sa Bekim a Laura rozisli?

autor
3. aug 2024

@tim23 ved to potvrdili.

autor
3. aug 2024

@victoriab este v maji Laura davala na Ig fotku Bekima s malou a srdiecka. A teraz robila Laura na IG Q&A a tak uz pri tych jej niektorych odpovediach mi bolo jasne ze sa nieco deje.

papaya308
3. aug 2024

Robila som osobnú asistenciu ľuďom so spinal.poskodenim a áno, 90% sa nevyrovná so svojou diagnózou i keď na oko...

babulkomale
3. aug 2024

@moonlight1210 ano, aj tak to byva. Ale menej ma to prekvapuje ako ti, co vyskusali vsetko a aj tak spolu nedokazu vydrzat.

vespertine
3. aug 2024

Mimo hendikepu, mnoho párov zaskočí narodenie dieťaťa a zrazu aj úplne iná dynamika v rodine. Väčšinou mužy nerozumejú, že sú ženou odsunutí na druhú koľaj, a ženy zas nechápu, ak muž svoj postoj k životu nezmení, netrávi viac času doma či starostlivosťou o dieťa. Niekto to ustojí, niekto nie. A v ich prípade sa veľa vecí okolo dynamiky ani zmeniť nedá, už len z povahy života vozičkára. Tiež to zrejme nečakali. Ale dôvodov môže byť viac, naozaj do toho nevidíme, avšak súhlasím, že vždy je škoda, ak sa rodina rozpadne, kým je dieťa ozaj veľmi malé. Lebo aj to dieťa rastie a mnoho problémov časom vymizne, alebo sa ustáli. Niekedy stačí počkať, byť trpezlivý...prečkať ťažšie obdobie, a nie sa hneď rozchádzať.

moonlight1210
3. aug 2024

@babulkomale ono napr. deti vedia byt velky zaberak na vztah. Lebo zrazu to uz vazne nie je iba o tych dvoch, ich volnom case a ich zaujmoch.

bubuska
3. aug 2024

Tá Laura vyzerala veľmi sympaticky. Už raz sa rozišli a dali to dokopy ale vyzerá že dieťa bol klinec do rakvy, škoda

nominativ
3. aug 2024

Nie, že by som sa chcela rýpať v niekoho súkromí, ale všeobecne - extrémne množstvo ľudí dnes funguje tak, že si žijú štýlom "šéja hója", užívanie si, ruka hore a zrazu príde dieťa. S tým je (zvyčajne) spojené aj nejaké skultúrnenie sa, zrazu je matka KO, lebo nová skúsenosť a manžel si stále žije spôsobom "šéja hója".

Vlastne, nič zle neurobí, len funguje stále rovnako. Nastáva frustrácia, hádky, výčitky a všetko sa postupne pokazí.

V mojom okolí je tento obraz úplný štandard. A v minulosti ženy proste zaťali zuby a čo si zobrali, to mali.

autor
3. aug 2024

@nominativ ano mne ten Bekim tak pripada. Ze on pokracoval v takom zivotnom style ako aj pred dietatom.

bubuska
3. aug 2024

No nič neustali to, on bude piť a hýriť, lebo vie že stratil veľa a ona si časom nájde niekoho iného. Lebo dva rozchody po sebe už rozchodí málokto. Ináč som premyslala koho mi pripomínatá Laura a už viem Jennifer Garner keď mala 20

mandzula
3. aug 2024

Ja som sa tej jeho zene cudovala, ze zvlada zivot s takym nevyzretym deckom, a to bez ohladu na to, ze je postihnuty. Mne sa on javi ako typ, ktoremu bude trvat velmi dlho, kym dozrie, ak vobec.

lienka.7
3. aug 2024

@autorka ver tomu, ze nad vecou uplne nie je. On sa to iba snaží maskovať....

klementinka58
3. aug 2024

ja mam Bekima velmi rada, aj sledujem ho na fb a mna raz dorazilo ze o 6 rano ak nie skor pisal mame ci mu urobi chleba vo vajci ked sa vracal z flamu a mama mu tie chlebiky urobila 🙂

to bolo typicke aj pre moju svokru v 40tkach horuckach drziac sa stola varila paradajkovu polievku a palacinky pre mojho muza ked bol este slobodny
casto rozpravala ako je on zvyknuty a ako ja musim o 12stej mat navarene 🙂

vespertine
3. aug 2024

@klementinka58 Hehe, áno, to som so všimla aj ja viackrát, s tými chlebami vo vajci po žúre. Ale dá sa to brať aj tak, že nechcel o takom čase budiť ženu s dieťaťom...ktovie.

klementinka58
3. aug 2024

@vespertine teoreticky si mohol urobit aj sam 🙂
pripadne zjest nieco ine

mandzula
3. aug 2024

@vespertine si viem predstavit, ako by nas mama zasratou metlou hnala, keby sme na nu vybehli s takouto poziadavakou. Uz len to, ze to cloveku vobec napadne, znamena, ze si rodica (alebo kohokolvek ineho, od koho by to chcel) vobec nevazi a je totalne sebecky. A este z toho urobi akoze hroznu srandu - ubohe.

vespertine
3. aug 2024

@klementinka58 On má problém aj s úchopom, pokiaľ viem. Musí mať nakrájané jedlo v reštaurácii, aj mobil drží tak zvláštne, podla mňa jedlo si sám spraviť nedokáže. Môže si kúpiť, to hej, ak je kde. Ale možno tam išiel aj rovno spať a boli dohodnutí...to už je fakt na každom.

vespertine
3. aug 2024

@mandzula Jeho mama ale nevybehla. Asi majú iný vzťah ako vy. A verím tomu, že pri takýchto akciách jej dá vedieť vopred, že možno v noci príde. Že to na instagrame vyznie spontánne, zjavne nemusí byť pravda, ako nič na sociálnych sieťach.

mandzula
3. aug 2024

@vespertine ano, moze to byt robene pre prachy, to vsak nic nemeni na tom, ze ked si clovek uvedomi, ze je pre mnohe decka vzorom, tak akym vzorom vlastne je.

victoriab
3. aug 2024

Ja nemam ig, co v tych qa vravela? Viem ze ona je velmi krestansky zalozena a on ateista. Si pamatam z podcastu, ako vravel, ze ona vzdy da bezdakom aj 20eur, nakupi im, ze veri proste v dobro ludi, aj o neho sa starala krasne, preto som mierne v soku, ze co sa stalo. Tazko povedat.

vespertine
3. aug 2024

@mandzula Zažila som ho na prednáške so stredoškolákmi. Bolo to veľmi pekné, múdre, pokorné, otvorené...vzor je dobrý. Z našich "influencerov" jeden z najlepších. Robí osvetu čo sa týka skokov do vody, úrazov chrbtice...má vlastné fit centrum, ktoré pomáha vozičkárom zo Slovenska aj Čiech...áno, je duchom mladý a jeho humor nemusí každému sedieť.

babulkomale
3. aug 2024

@moonlight1210 suhlasim. Deti su zaberak a este vacsi straty deti...kazdy par ma to svoje.

veronikalab11
Odpoveď bola odstránená
babulkomale
3. aug 2024

@veronikalab11 a už si aj ty medzi hlupáčkami ( správne je hlupane, hlupáčka je z akého regiónu?).
Vitaj v kuríne 🐔🐔🐔🐔🐔

mondolina
3. aug 2024

@veronikalab11
hlupáčky je po ako? 🤣

autor
3. aug 2024

@veronikalab11 tak vitaj medzi nami. Uz si nasa 😀

mandzula
3. aug 2024

@veronikalab11 mne sa zase "paci", ako sa v dnesnej dobe kazdy tvari, ze ho nikto a nic nezaujima, nedajboze sa niekomu pozriet do nakupneho vozika, hotovy horor je co i len pomysliet si nieco o niekoho obleceni, nieto to este vyslovit, to je uz rovno na exorcistu. A, mimochodom, tato diskusia prebieha velmi kulturne, takze si to dotycny pokojne moze precitat bez ujmy na zdravi.

mandzula
3. aug 2024

@vespertine nehovorim, ze nema aj fajn osvetu, no na druhej strane, ked vidim tie videa s mamou, skor mi je z nich smutno ako nejako poucne.

yoxinka
3. aug 2024

To ako Bekim vystupuje na verejnosti je jedna vec, druhá vec je, aký je doma a to nevidí nikto. Druhá vec, na koniec vzťahu treba dvoch. Takže nebude to celé len na jeho triko. Nevidíš do toho, nevieš. Môžeš si o tom myslieť hocičo, ale čo sa stalo vedia len oni a je to iba ich vec.

medda_beda
3. aug 2024

@babulkomale Prepáč, ale tiež by som si nevzala chlapa o ktorom neviem ako funguje v domácnosti.Nezaručuje to nič, ale aspoň eliminuje jeden zásadný problém a pre mňa je to zásadný problém ak je chlap v domácnosti neschopný.Úplne inak som fungovala s manželom mimo spoločnej domácnosti.Ako by som asi zistila aký reálne je?Ostatným veciam sa človek vyhnúť nevie.
Tieto trápne štatistiky či sa ľudia rozvádzali keď spolu bývali pred svadbou/po svadbe.Tí by sa rozviedli tak či tak.
Je to len papier.Absolútne nič sa vo vzťahu nemení manželstvom aspoň v tom mojom nie.Ale s bývaním sa teda mení veľa vecí.

To, že žena ostane sama s deťmi ešte neznamená, že má ostať celý život sama.Moja mama žije s druhým manželom 20 rokov.A nie, sú veci ktoré sa tolerovať ani riešiť nedajú v manželstve.Teda dajú, ale ja by som takou chuderou byť nechcela.Veľa ľudí len toleruje niečo z pohodlnosti.

Nikde nepíšem, že majú také problémy ktoré by sa riešiť nedali, ale nikto z nás nevie čo bolo príčinou a tak si teda myslím, že je nevhodné ich súdiť.Keby som mala teraz súdiť každé manželstvo podľa toho svojho tak by som dosúdila asi rýchlo lebo ja neriešim polovicu sprostostí čo riešia iné páry, ale to neznamená, že mám patent na manželstvo.Mám len šťastie nič viac.