Prečo sa Laura a Bekim rozišli?
Co myslite preco sa Bekim a Laura rozisli?
Behal za inými. Fakt už nemáš, čo riešiť?
@mamamasama behal 😂
Neviem, ale poslednú dobu som si všimla ze nemali spolu fotky na ig.
Je to škoda, boli zlatí spolu.
Je to len a len ich vec. A teba hovno do toho.
...asi preto isté, prečo sa rozchádzajú aj ostatní-nezhody, vyprchanie lásky, nevera, peniaze, rozdielnosť názorov 🤷🏼♀️ Ak sa teda fakt rozišli, nesledujem ich
Vygooglila som si...tri roky zobrati, 15 mesacne dieta 🤦
Hlavne ze vsetci spolu ziju roky pred sobasom, vsetko vyskusaju a preco potom toto robia tym detom?
Ja to nechapem...
Moj tip je dieta. To zamava s kazdym parom.
@koniarova preco si hned vulgarna? Keby si to autorka vypocula za dverami ich bytu a roznasala to, nepoviem. Ale dali to von verejne, su znami. Tak sa ludia zamyslia. Preco hned tak zle pises?
@beata_k to su ti ludia taki slabi ustat take veci? Ked ustoja ze on je ciastocne imobilny napriklad?
Ja keby som sa rozvadzala za vsetko, tak som uz desatkrat vydata a rozvedena. Vsak niekedy proste treba zatat zuby a bude lepsie.
S dalsim clovek vacsinou len opakuje rovnake chyby.
@babulkomale a Vy sa prečo hneď vyjadrujete tým spôsobom, že “nepochopíte prečo to robia tým deťom” alebo idete posudzovať či je niekto slabý alebo nie je slabý niečo ustáť. Je to ich vec. Nikto z nás v tom vzťahu nežil, nikto sa s nimi lravdepodobne osobne nestretol a nerozprával. Vy ste ich dokonca googlila. Strašne easy je súdiť ostatných a strašne radi to na tomto fóre ľudia robia. To, že Vy ste ustáli niečo čo iní nie je super a môžete byť na seba hrdá. Ale nesúďte už. Neverili by ste, ale niekedy je pre deti lepšie ak idú rodičia od seba.
@babulkomale v nejakom rozhovore (žeby u Marcina?) sa ešte rozplýval, ze maju 8 mesačnú dcérku a akí sú spolu šťastní... o pol roka všetko inak? Ale nesledujem ho.
@babulkomale Nie kazdy je tak silny. Unava, stres, nervozita. Zivot s dietatom si bezdetny len tazko predstavi. Moze o tom citat, pocut, ale zazit si to je ina vec. Nie kazdy to ustoji. A nikdy nevies cim si prechadzal ked prisiel o nohy. Nesudim ich. Neviem cim si presli. On aj ked chce pomoct, tak sa mu vsetko neda. Potom je to na jeho zene...
@naneta258 presne aj ja. Aj som myslela ze sa nieco deje
@estellas veru. Velka skoda
@galganka ved to som citala. Myslis ze odkial to viem?
Netuším odkiaľ. Nesledujem topky a novéčasy ... Toto mi pred pár minútami náhodou vo feede vybehlo a hneď na to tu téma.
No pekne...
@di1234 celá naša rodina je rozvedená, takže niečo "málo" o tom viem. Niektorí aj viackrát.
Nikoho nesúdim, len som sa zamyslela.
Dobrú noc.
a oni boli 2 roky pred svadbou dokonca rozideni a dali sa dokopy potom
Baby a to na tej fotke nie je Laura vsak? On ma druhu?
Si robis prdel? Takyto srdcervuci text a k tomu foto s frajerkou?
@jenn7 ja tiez cumim. Nie je to Laura?
@jenn7 to je frajerka?
@dominikamacakova samozrejme ze je to Laura! Mozno im to neklaplo ale on mi urcite nepride ako bezcharakterny kreten, aby pod text o svojom najtazsom obdobi dal fotku frajerky
@jenn7 ty si povedala, že je to fotka s frajerkou
@dominikamacakova ja som to nenapisala. Ja som sa cudovala tomu ze to napisala autorka.
Laura ma tmave vlasy. To na foto nie je ona

To naozaj? 🤦🏽♀️ toto tu chcete riešiť? Na čo Vám vôbec je takáto informácia?