icon

Prečo sa Laura a Bekim rozišli?

2. aug 2024

Co myslite preco sa Bekim a Laura rozisli?

medda_beda
3. aug 2024

@babulkomale A ty si teda prečo bola/si s 3 deťmi sama?
Prečo si robím 3 deti s človekom s ktorým to už určite škrípalo skôr?
A akože aký zmysel má byť s niekým ešte ďalších 18 rokov a čakať do staroby kým už si fakt človek nikoho normálneho nenájde? To nie je obdivuhodné, to je dobrovoľné utrpenie a stráta času svojho drahoceného času s človekom ktorý si tvoju matku nezaslúžil.

A vidíš rodičia tvoji nežili spolu pred svadbou a ajtak im to nevydržalo.Takže je to úplne jedno kto s kým žije/nežije.
To čo sa stane o 10 rokov neskôr nevie nikto.

karolinakr
3. aug 2024

@jenn7 zaklincoval..

karolinakr
3. aug 2024

ako sa Bekiho dotklo, že jeho rozchod rieši Modry konik..je verejne znama osoba, takže pocita s tym, že Topky, Plus 1den a este nejake denniky sa v tom povrtaju..a že to baby riesia na koniku? ..to su len take info, niekoho to zaujima, niekoho nie, ale podla tejto logiky každy kto čita denniky je hlupak, lebo tam sa ovela väčšie intimnosti celebrit riešia, a každy, kto ide s kožou na trh bude objektom ohovárania..plynú mu zo slávy výhody, ale i nevýhody
nemám pocit, že Beki či jak sa vola, cele poobedie urazeny, lebo nejaka uživatelka bola zvedavá, čo sa stalo..

creatiw
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
3. aug 2024

@veronikalab11 vitaj medzi nami, ked uz si teda dobrovolne prisla, a zarad sa.

Tu ti s tvojim problemom nezvladania vlastnej potreby reagovat na niekoho radi pomozeme. 🙂🙂🙂

creatiw
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
3. aug 2024
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
medda_beda
3. aug 2024

@creatiw Prečo by si sa mal vzdať všetkého?
Ako si si zariadil tak máš.V mojom okolí sa nikto ničoho nevzdával akurát si to časovo prispôsobili a dieťa nemá byť ani náhodou stredobod všetkého.

liusa82
3. aug 2024

@karolinakr toto inak nechápem ani ja.Prečo sa známi ludia jedujú že ich denníky aj ludia riešia.No skôr ako vstúpili do toho ich showbizu si mali dobre rozmyslieť čo to obnáša aké zákernosti.Ved vedeli, že budú sem tam na muške kdekoho.Tak neviem prečo sa vždy rozhorčujú.Práve kvôli tomuto by som ja nikdy nechcela byť verejne známa.S týmto musia počítať či sa im to páči alebo nie

mandzula
3. aug 2024

@liusa82 zarabat na popularite a pozornosti sa im nebridi, no ak sa im stane nieco, co im moze poskvrtnit kredit, knucia, ze nemaju pokoj.

aurora33
3. aug 2024

@mandzula ja som mu nejako nikdy neverila ten až moc optimisticky postoj. Teda neviem to vysvetliť, ale niečo mi na ňom nesedí/ nesedelo. Ale akceptujem ho a nesúdim, aby sa náhodou do mňa niekto nepustil.

veronikalab11
3. aug 2024

@moonlight1210 ja nemám vôbec v tomto problém. Nezapajam sa do diskusií, nič nekomentujem..ale poznám daných ľudí aj keď vzdialene a toto co robíte mi príde choré.. je cudne len to, že ty povieš, že JA mám problém. Aj keď problém tu majú asi iné 🥲

karolinakr
3. aug 2024

@veronikalab11 nemáš ty odpoveď zmazanú náhodou?

mandzula
3. aug 2024

@veronikalab11 co konretne na tom povazujes za chore? Ze si clovek dovoli komentovat osobu, ktorej zivot je postaveny na tom, ze sa pretrca na verejnosti a zaraba na tom? Je pochopitelne, ze potom ludi zaujima. Nemoze ocakavat, ze ked zverejni z osobneho zivota pomaly kazdy prd, ze ludi nebude zaujimat v case, ked sa mu az tak nedari.

moonlight1210
3. aug 2024

@veronikalab11 no ked napises: nikdy som sem nechcela prispievat, no musela som sa sem zaregistrovat, aby som vam napisala, ze ste..,
tak mas ocividne problem s kontrolou svojich nutkani.
Kedze nechces, no aj tak tomu neodolas a musis to urobit 🙂

Tak si na spravnom mieste. Tu ta uz z toho vyliecia. 🙂

Ak totiz nieco nikdy nechces urobit (a este povazujes za ponizujuce to urobit)… tak to proste dobrovolne neurob 🙂 je to presne tak jednoduche.

Btw. o beky som doteraz nepocula a jeho rozvod ma tiez nezaujima. Ja som tu s inou uzivatelkou len diskutovala vplyv spoluzitia pred svadbou na vydrz manzelstva.
Ale velmi ma pobavilo tvoje teatralne entree. Tak som sa k nemu vyjadrila.

lalu_sk111
3. aug 2024

zachytila som clanok, ktory tomu nasvedcuje. Bekim na Instagrame nejak jasne nepotvrdil, ze sa rozisli, ale ze prechadzaju tazkym obdobim. Nesledujem ich ale pred nejakou dobou obaja urobili rozhovor, myslim, ze s Adelou? Tak vtedy ma na chvilu tak zaujali. Co som si vsimla - ked riesili nieco spolocne, tak bol trochu nevyspely, prisiel mi mierne rozmaznany. Popravde, nevedela som, co na nom taka sympaticka baba vidi. Ona kludna, flegmaticka, a samozrejme extremne starostliva, to inak nejde. Dalsia vec, co mi tak mierne utkvela - pani svokra. Bekimko uzasny milacik, zatial co voci neveste som moc tepla nevycitila. Viem si predstavit, ze pozornost Laury je teraz na dietati a tam vznikol problem ale to je len tip.

naneta258
3. aug 2024

@lalu_sk111 neviem o rozhovore, musím si ho nájsť.

naneta258
3. aug 2024

@lalu_sk111 resp. Vieš sem pridať link?

lalu_sk111
3. aug 2024

@naneta258 rozhovor bol stary, mozno pred rokom, dvoma? To boli videa na youtube, ktore sa natacali ako podcast. Vtedy mali este stastne obdobie ale ja som ich vtedy par tyzdnov sem tam pozrela na instagrame a videla som, ako interaguju, aj pani svokru.. z toho ten pocit.

lienka.7
3. aug 2024

@aurora33 ja mu tiež neverím ten jeho "optimizmus", lebo poznám ľudí na vozíku akí sú. Šťastie mal, ze sa uchytil a neskončí niekde v kúte. Ale úprimne, realny život s nim musí byť hrozný...

autor
3. aug 2024

@lalu_sk111 no inak ta jeho mama. To je dobre cislo 😀

aurora33
3. aug 2024

@lienka.7 suhlasim.

iwesska
3. aug 2024

@babulkomale Dobra hovadina tato statistika. My sme tiez byvali pred svadbou spolu a sme spolu takmer 20rokov. Nic lepsie,ako si vyskusat fungovat v domacnosti pred svadbou,nie je. Tam sa da krasne vidiet,ci spolu dvaja vedia fungovat. Druha skuska je potom prichod dietata/deti,to zmeni este viac.

ankare
3. aug 2024

@vespertine mužY 😱😱😱

ali211
4. aug 2024

Je to stará foto

babulkomale
4. aug 2024

@medda_beda pretoze na vsetko neprides hned, jendoduche, co na tom nechapes? Veci sa vyvijaju postupne, zlepsia sa, niekto mozno aj stiahne navrh na rozvod, aj take su pripady.
Ja nie som sama s 3 detmi, to si si zle precitala.
Zasa.

medda_beda
4. aug 2024

@babulkomale Aké zasa? Veď keď niečo takto napíšeš tak z toho vyplýva, že si si zažila to čo tvoja mama.

,,Takze ano, nieco o tom viem. Aj co je to byt sama s tromi detmi ako moja mama,,

Ja čo na tom nechápem?Už prestaň zomňa robiť blba. Niekomu trvá 18 rokov kým pochopí, že ten vzťah nemá zmysel, niekto to pochopí oveľa skôr lebo sa nachádza v inej situácií a v takom prípade nevidím dôvod aby naháňali čísla a potom tvrdili ,,no my sme sa rozviedli až po 18 rokoch nadrozdiel od iných,,.

Akékoľvek číselné porovnavanie je v téme vzťahov irelevantné.

babulkomale
4. aug 2024

@medda_beda nie, ja nie som sama a nemam tri deti.
Len moja mama bola sama s tromi detmi a asi uznas, ze je lepsie byt sama ako s debilom.