icon

Prečo sa ma v 33 rokoch pýtajú na plnoletosť?

seron2
8. nov 2025

Je normalne ze v 33 sa ma pytaju ci 18 uz bolo? Pre mna to je urazujuce nie ako kompliment ma niekto podobny problem?

Strana
z2
haley7897
9. nov 2025

42 🙋🏽‍♀️ minulý týždeň som musela vytiahnuť ID aby som mohla kúpiť nože do kuchyne... 🤣

anonym_1188a1
9. nov 2025

Ja mám viac ako ty a pýtajú sa tiež...neriešim.

martinka13
9. nov 2025
@viestta

bolo by lepsie ak by ta pustali v autobuse sadnut so slovami Sadnite si, babicka?

@viestta presne

alex49
9. nov 2025
@anonym_110f03

@januska12323 nie je to vobec povinnost ked vidis ze prichadza ocividne dospely clovek, tak ho proste len vpustis. obciansky si pytas,
ked ten clovek vyzera, ze prave maturoval

@anonym_110f03 asi ten človek od ktorého pýta občiansky podľa predavačky vyzerá že práve maturoval a nie že má doma muža a tri deti 🙈

ktobytobolpovedal
9. nov 2025

Mam 38 a ano pytaju 😂 aj mi minule v autobuse sofer predal polovicny listok. Mam 153 cm a detsku tvar. Dlho ma to trapilo, dnes ma to tesi 😆 a hlavne tie pohlady, ked uvediem vek 😂😂😂😂😂
Preco teba to uraza? Skus zapracovat na sebavedomi trosku

zmrzlinka2021
9. nov 2025
@anonym_389984

@seron2 Toto je problém? Áno stalo sa, pousmiala som sa a žila ďalej.

@anonym_389984 no keď ženu vnímajú nevyzreto, nezensky, tak je to zranujuce.

zojanka
9. nov 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_389984 no keď ženu vnímajú nevyzreto, nezensky, tak je to zranujuce.

@zmrzlinka2021 Ale za to že sa nejaký predavač opýta či už mala 18 neznamená že ju vníma nežensky preboha. Zasa netreba hľadať dôvod urážať sa za každú cenu aj tam kde nieje.

mandzula
9. nov 2025

Velmi by som chcela mat tento vazny "problem".

zmrzlinka2021
9. nov 2025
@zojanka

@zmrzlinka2021 Ale za to že sa nejaký predavač opýta či už mala 18 neznamená že ju vníma nežensky preboha. Zasa netreba hľadať dôvod urážať sa za každú cenu aj tam kde nieje.

@zojanka vníma ju ako teenagerku, nie dospelú ženu ktorá je ženská.

danica2711
9. nov 2025

@seron2 a čo ťa na tom, preboha, uráža?! Teš sa, že vyzeráš mlado! Kebyže napíšeš, že ti to ide na nervy (ani to bohvieako nechápem, nedeje sa ti to predsa 10x denne), ale rovno urážka, uprac si v hlave a keď už sa nevieš tešiť z mladistvého vzhľadu, mykni nad tým plecom a je to

20erika07
9. nov 2025

Vo vyššom veku, keď sa budeš možno cítiť stará, to veľmi oceníš ☺️

anonym_28a0eb
9. nov 2025

@seron2 a nemylis si to nahodou? mozno iba chcu vidiet obciansky preukaz a zistuju tvoju svojpravnost.

anonym_53c90e
9. nov 2025
@zmrzlinka2021

@zmrzlinka2021 ale prosim ta, to ze si nejaky predavac vypyta op, neznamena, ze vyzera nezensky. Vyzera mlado. Dnes mnohe 17 rocne dievcata vyzeraju ako dobre vyzrete 30… tak chcem mat chlapec istotu.
Toto su take nazory, ze az… a ked uz ide o to, co s tym spravy….

januska12323
9. nov 2025
@anonym_110f03

@januska12323 nie je to vobec povinnost ked vidis ze prichadza ocividne dospely clovek, tak ho proste len vpustis. obciansky si pytas,
ked ten clovek vyzera, ze prave maturoval

@anonym_110f03 podľa čoho vieš, že je na 100% dospelý?

anonym_110f03
9. nov 2025
@januska12323

@anonym_110f03 podľa čoho vieš, že je na 100% dospelý?

@januska12323 podla vyzoru

alickapusinka
9. nov 2025

To mi prípomenulo príhodu z roboty.Mám kolegyňu ktorá ma teraz 61 rokov. Zrazil ju kamion zastavil sa jej rast ma 40 kg. Nosi oblečenie XS a topánky 35.A ked prišla do podniku tak chlapi jej typovali tak 20 rokov. A korunu tomu dal cudzi chlap ktorý doniesol sklo do zberneho dvora a hovori mi niektorí rodi
čia sa nehanbia poslať 13 ročnu na brigádu chudatko.Ked mu povedala realny vek ten stratil slova.Takže áno sú aj ine ženy take nie si sama.Aj do obchodu ku mne chodi zakaznička 70 ročna a ked mi povedala realny vek som si myslela že si robi zo mňa srandu. Typ bol že ma okolo 50 rokov. Chudá svieža na tvári.Bud rada.Nie si sama.

dvoncb
9. nov 2025

Moja manželka má 45 rokov a minule keď kupovala v Bille víno musela ukázať občiansky preukaz ,áno je kocka a vyzerá veľmi mladou a stalo sa jej to už viac krat

bomba36
9. nov 2025

Oni sa to spýtať musia, tvoj vzhľad je im ukradnutý. Tak ako si za to ľudia nemusia lichotiť, že nevyzerajú na svoj vek, ani sa nemusia za to urážať.

lizatko1009
9. nov 2025
@zmrzlinka2021

@zmrzlinka2021 definuj ženskosť

euka210
9. nov 2025

@seron2 chapem Ta, ...ja som mala 26r a sofer sa pytal ci studentsky, lebo v tom case sli stredoskolaci domov 🤦‍♀️
Alebo ked som povedala, ze mam cez 35r a 3deti tak sli oci vyocit. Nie je mi to prijemne, ale co uz, je to genetika, mama tiez vyzera mladsie.

unbeholfen
9. nov 2025

Mne sa v Tescu stalo že na samoobslužnej pokladni pri oskenovaní alkoholu vyhodilo že treba overiť či mám 18. Ja som mal vtedy presne 36 a vravím im, ja som mal dokonca už 2x 18! 😂

anonym_3a9088
9. nov 2025

Tiez sa ma zvyknu pytat a som starsia ako ty 😂 Ale vacsinou chodim ovesana dvomi detmi a vtedy sa nepytaju 😂

anonym_110f03
9. nov 2025
@zojanka

@zojanka clovek vacsinou nehlada dovod urazit sa, ono sa to proste stane, zrazu zisti, ze ma niekde citlive miesto. ja som
nikdy nemyslela, ze sa hanbim za to, ze som Slovenka, a nikdy som to nebrala ako problem, a pri dlhsej praci v zahranici mi zrazu zacali strasne vadit urcite otazky miestnych na to , ze co urobim ked mi skonci pracovne vizum. Bolo to z nicoho nic,

vobec som dopredu neplanovala, ze sa urazim na otazky tohto typu,
ale zrazu to bolo tam.

Mozno zapracovalo podvedomie - komplexy mojich rodicov, ktore si niesli zo sociku....

taktotedanie
10. nov 2025

@seron2 ano, stava sa to aj mne , dokonca minule, ze ci mam vobec obciansky preukaz a ci mam 16 rokov a to uz mam par rokov po 30
Pousmejem sa a zijem si dalej

bombulka1987
10. nov 2025

Ja sa na tom bavím, lebo každého to zaskočí, koľko rokov mám a na koľko vyzerám. Ale kedysi mi to vadilo, no teraz pri mužovi a dieťati mi je to srdečne jedno. Sranda boli aj pohľady keď som bola tehotná, určite si mysleli že študentka 😅 Nemohla som ani nosiť obrúčku, lebo mi opuchali prsty, navyše sa nemaľujem, nenosím kabelku ale batoh, tak sa ani nedivím a neriešim 🙂

jana_eyre_2
10. nov 2025

kedysi, ked som bola mladšia ma to urazalo.. dnes by ma to už neurazilo, ale už sa mi to nestáva, lebo už asi vyzerám konečne na 30rokov 😅 takže mi už ľudia pár rokov prvý krát aj vykaju.. budem mať 42..

Strana
z2