Prečo sa niektoré dočkajú svadby skôr?
Prečo si myslíte,že niektoré ženy sa skôr dočkajú zásnub a svadby a niektoré musia dlho čakať na zásnuby ? V poslednej dobe sa mi zdá ,že také ženy čo sa ani o seba veľmi nestarajú ani nič skôr sa s nimi muži zasnubia a niektoré musia čakať dlho a pritom sú to fakt aj kocky aj povahu majú dobru aj starostlivé ..
Pravdepodobne preto, že si nájdu chlapa, ktorý si skôr uvedomí, že túto ženu chce na celý život. Ale neškatuľkovala by som to na pekné (milé, dobré, dokonalé,...) a škaredé (lenivé, nepríjemné,...), nemám takú skúsenosť.
Asi je to tym,aky typ chlapov si vyberaju tie krasky a aky tie priemerne vyzerajuce zeny.
Lebo laska a manzelstvo nie je len o vonkajsej krase, ale o vnutornej a aj zrelosti. Ked sa taki 2 stretnu, nemaju preco cakat 7r.
@kofilka33 😱
Na skore zasnuby a svadbu ti nepomoze ak sa budes o seba neviem ako extra starat, byt dobra a starostliva. Akurat si treba vybrat chlapa, ktory sa zenit chce.
Ja som nikdy po svadbe nejako extra netúžila ale vedela som ze ked pridu deti, svadba by sa konať mala z cisto praktických dovodov. Ci uz spolocne priezvisko, nejaka taka materiálna istota keby sa nedajbože partnerovi nieco stalo a ja zostanem s detmi sama a mnoho dalsich výhod ktore manželský zväzok prináša. Ked som zostala s partnerom tehotna, otvorila som s nim narovinu tuto temu. Vtedy ma velmi zranilo co povedal, vraj sa na taky velky záväzok so mnou necíti. Babatko pritom bol jeho napad a mna sa to skutocne velmi dotklo. Vela sme sa hadali, povedala som mu ze teda nebude riskovat ci sa chlapec rozhodne ze si ma nakoniec zoberie a ked teda svadba u neho nepripadá do uvahy, dam svojmu synovi moje priezvisko lebo nie som ochotna vsade chodit s rodným listom a preukazovať ze som skutocne matka svojho dietata. Bolo by to pre mna ponižujúce, ci uz škôlka, skola, cestovanie bez partnera… a tak aj bolo. Nas syn mal moje priezvisko. S partnerom som dalej zila a nejako som na tie jeho slova zabudla, ked ma cca po roku od narodenia syna požiadal o ruku. Mali sme malu svadbu bez nejakych starosti a zbytocne vyhodených penazi. Mozno som ho do toho aj trosku dotlacila, neviem. Ale neni to pre mna podstatne. Dnes uz mame druheho syna a mame vsetci spolocne priezvisko.
Mňa môj manžel požiadal o ruku po 3mesiach vzťahu. Do roka bola svadba po svadbe hneď baby a sme spolu už 6rokov.
@elizabet173 úplne súhlasím.Dieta je väčší záväzok ako svadba a tiež by som priateľovi dieťa neporodila.Len dnešné ženy sú naivné a čakajú,že to príde keď otehotneju/keď sa dieťa narodí/keď spolu budú byvat a nakoniec nic z toho...Potom vyplakuvaju po fórach 🤷🏼 Česť výnimkám tým čo sa fakt vydávať nechcú.
Vieš cooooo....ja keby som to nechala na muža tak asi sa nevydam🤣🤣🤣🤣som mu povedala chces má? Ber ma....a to po 5 rokoch chodenia.....a manželmi sme už 16 rokov❤️😋
Anooo a ešte napíšem že hej je pre mňa manželstvo dôležité.nie je to pre mňa len papier.
Ja som sa svadby dockala po 10r....na zásnuby stále cakam :D

@mamka34 To aj pre zenu. Ak to mas 3x rocne, casom zacnes hladat inde.