Prečo sa veriacich dotýkajú proroctvá o vojne?
Dnes som sedela v autobuse a počula som jednu dotyčnú veľmi naboznu ženu ako rozpráva že vojna je na spadnutie , že od vianoc má začať aj u nás , že ľudia ktorý nebudú mať čo jesť, že budú chodiť a vylamovat dvere a pýtať jesť , ďalej som už nepočúvala radšej lebo som vystupovala. Dnes rozdávala modlitby na papieri za Slovensko , že a aby sa čo najviac ľudí modlilo, že potom sa pán Boh zlutuje.... Táto istá osoba tvrdila zhruba 3 mesiace do zadu že prídu 3 dni tmy, aby si ľudia zalepili okná čiernou foliou lebo vraj má prísť príchod Ježiša , nejaká veľká žiara .... či ako to vypravala prosím Vás moja otázka je .... Kde na toto tí ľudia chodia ? Prečo takto strašia ľudí ? Alebo to je pravda a len ja to spochybnujem ? 🙈 Mám psychické problémy (nie kôli tomuto ) a teda keď toto počujem vôbec mi to nepridáva dobre nič a nebolo to schválne počúvanie ale proste sedela som a počúvala

@kajda2211 na tomto kanaly su videa, kde su vylozene aj proroctva o poslednych casoch z Biblie - jeden z najlepsich kanalov v CR a SR..
https://youtube.com/@inhisloveministriesvjehola...