icon

Prečo stále meškajú vlaky?

1. dec 2023
Strana
z2
janickacrazy
1. dec 2023

@tykat možno sa ich snažili spojazdniť 😁

isis234
1. dec 2023

@queen_mary toto nie... nezrušiť... skôr príspevky politickým stranám a v nemalej sume... tiež poradcom poslancov znižiť platy... bolo by na všetko

petronelag
1. dec 2023

@tykat Keď pozrie na stránke cestovný poriadok-vlaky, tak tam je napísané aktuálne meškanie vlaku, vždy to pozerám, keď sa chcem dostať vlakom do Komárna.

adrianap83
1. dec 2023

Možno sa treba zamyslieť aj nad vlakmi zadarmo, pre niektoré skupiny. Aspoň minimalna suma, v reáli by to bola suma, lebo tie peniaze chýbajú. Vlakom, tratiam atď....nehovoriac o tom, že čo je zadarmenko majú niektorí ľudia pocit, že s tým sa nemusí zaobchádzať slušne.

suge
1. dec 2023

@tykat Babka mala ísť 71 na Dudvážsku a odtiaľ 78 na konečnú, ušetrila by prestupy.🙂 A pochybujem, že by Leo niečo vyriešil, nový prepravca príde, jednokoľaj zostáva.🤷‍♀️

j_m
1. dec 2023

V Japonsku chodia vlaky na sekundy… ak zmeškáte máte “smolu”… Na slovensku meškajú, aby ste ich nezmeškali… 😂

thunderdome
1. sep 2024

@marcellka32 ale autobus chodí zriedka z GA do BA teda ide viackrát denne ale nie na všetky zmeny mi to pasuje.
Sú také časti dňa keď všetko čo má odchod mešká. Idú trebárs 3 vlaky cez Galantu do Bratislavy a všetky 3 meškajú. Ja to už robím tak, že na poobednú a nočnú sa vyberiem so skorším spojom aby sa do toho zmestilo aj meškanie. Ale na rannú idem úplne prvým takže tam neviem ísť skôr a keď mešká do 10 minút ešte to vojde do toho ale jakmile 15 a viac už nechytím prípoj MHD a s ďalším by som už meškal do práce. Takže už keď vidím že meškáme moc, si už objednávam boltku (lacnejší internetový taxík).

isis234
2. sep 2024

@adrianap83 treba sa zamyslieť i nad tým, že napríklad poslanci a politici majú fajn platy a majú prepravu zdarma.

katkaseiner
2. sep 2024

@j_m toto by bolo super keby platilo pravidlo...meskam minutu, vlak ma pocka...fakt som parkrat meskala 1-2 minuty a ako na potvoru vlak isiel presne...monentalne kazdy jeden meska pretoze opravuju most cez Váh pri Šali a chodi sa len po jednej kolaji a aj to rychlostou slimaka na bicykli ..

cacianka
2. sep 2024

@katkaseiner teraz som viac x išla LV -BA, cez ten most je veru kamikadze jazda, a Kozárovce - Žarnovica = výluka, takže meškanie obomi smermi

thunderdome
2. sep 2024

@j_m mne sa toto stáva často že sa šuchcem tak mi občas aj pomôže to meškanie vlaku ako aj teraz napríklad mal ísť 9:04 ja som zabudol doma telefón tak som sa vracal a došiel som na stanicu 9:10 a vlak je ešte stále tu a ani nemám tušenia kedy vlastne odíde. Samozrejme v cieli mám byť o 11:00 ale všetky spoje za týmto už doma som pozeral a písalo že mešká, tak klasická taktika ísť o 4 spoje skôr. Inák sa to bohužial nedá.

adrianap83
2. sep 2024

@isis234 samozrejme, súhlasím!

Strana
z2