icon

Prečo stále vyhráva rovnaká osoba v súťažiach?

28. mar 2025

Viete mi to niekto vysvetlit? Znama ktoru mam na fcb v priateloch stale vyhrava kadejake zdielacky
Minimalne 10 uz vyhrala. Ako je to mozne ze vzdy vyzrebuju prave ju?

Strana
z2
autor
28. mar 2025

Takze zapojila som sa do sutaze DK napis psychologicku temu aka by ta zaujala( predpokladam: inspirujme sa si divakmi lebo nam uz v relacii dochadzaju napady na temy) naco inak by taka podmienka bola taky koment..Napisala som temu v hned pondelok. Dnes zrebovali a vyhrala pani ktora tu istu temu napisala pomne stvrtok cize ja som bola prva. Napisala
Som ako je to mozne . Do messengeru mi napisali, ze zrrboval pc a ze tema bola podmienka sutaze. No pisem im ok ale zvlastne ze pc byzreboval prave temu, ktora bola v temer 750komentoch len 2x. Ostatne napr sikana bola naj astejsia a pc hľa vybral
Si tu kde bola iba 2x. (Nato mi uz neodpisali)Prrco zrrbovanie nenahravaju?? Napr? Neverim im co som im aj napisala
Z

autor
28. mar 2025

@jaskolka ja odpadnem! Nechapem normalne nechapem

lenka.25
28. mar 2025

Moja mladšia dcéra vyhra skoro v každej súťaži , alebo v tombole do ktorej sa zapojí . Minuly tok si kúpila 5 tombolovych lístov čo majú na konci roka v športovom klube záverečnú akciu a vyhrala 4 - telefón , sluchadla , batoh a darčekový kôš . Rok predtým vyhrala 3 ceny už si nepamätám čo . Z táborov toez vždy donesie mikiny , trička , batohy . Bola na basketbalovom zápase na Pasienkoch a tam ju vybrali z pomedzi divákov hádzať cez prestávku na kôš , len zrazu pozerám a decko mám na ihrisku 🤣 a podobne . Podľa mna sa narodila pod šťastnou hviezdou , za to jej staršia sestra na žrebe nevyhrá ani len 50 centov 🫣

tanisha
28. mar 2025

Ja keď som bola na materskej a mala veľa času tak som sa zapájala do sútazi na instagrame - ale fakt veľa, aj 15 denne. A tým ze sa zapajas a veľa označujes a zdieľas, tak si myslím ze ma tie appky, ktorými to zrebuju, nejak preferovali a vyhrávala som veľmi často. Potom po nástupe do prace som na to nemala čas, tak som sa nezapajala vôbec aj viac týždňov. A potom som sa už len občasne, keď bola nejaká fakt top výhra a to sa mi už nedarilo vyhrať. Tak podla mňa to kleslo tým, ze som sa stala malo aktívnou. Ono väčšinou keď ma vyžrebovali tak očakávali, ze potom do príbehu dám aspoň foto výhry atď, tak tie appky podla mňa vyberajú aktívnych ľudí s viac sledovatelmi. Často bolo v príbehu video žrebovania ako to zreboval počítač a vybral mňa. A to nie som influencer ani som tam okrem sutazi nič nedávala a nezdielala. Followerov získaš tak, ze vždy začneš niekoho kto robí súťaž sledovať a často oni hneď začnú sledovať teba. Ja som tak mala 1500 followerov a to som tam nič vlastné nepridávala. Ale ten algoritmus žrebovaní ma asi nejak lepšie vyhodnotil. Ale nevyznám sa v tom nejak odborne, píšem len čo som odpozorovala. A zapajala som sa iba na instagrame, na fb vôbec, tak neviem, ci to tam je rovnaké

lienka.7
28. mar 2025

@autorka ono každá súťaž sa da zmanipulovať...ja si pamätám, že kedysi dávno, keď sa 1x hralo na Exprese o veľkú sumu, zrazu bol "problem" s telefónom, obsadene, volali ešte raz, hoci je to proti pravidlám, ale vtedy to šlo... Potom nesedelo meno výherkyne a pod. Taktiež raz dávno jedni nasi známy robili súťaž o auto (musela si si kúpiť dačo za min. 20 euro a bola si v zrebovani). Kupila som si kulmu a reku som sa "potesila" ze možno "motyka vystreli". No hneď ma "schladil" ich syn, ze to auto výhra ich sesternica. A to podotykam ze bolo žrebovanie akoze pod dohľadom notarky!
Ďalej som si všimla, že keď sa v nejakých FB skupinách robia také tie rôzne "tomboly" tak vyhrávajú určite osoby- dedukujem, ze kamosky (priateľov majú skrytých, takže to priamo nevidno). Zrebuje akoze adminka. Samozrejme nezapajaju sa stále, ale keď už sa zapoja, vždy vyhra jedna z tych 3 osob. A tie ich akoze tam dane screenshoty zo žrebovaní sú úplne k smiechu... zrebujem predsa pokial nevyzrebujem to "spravne" číslo a potom tam dám screenhot.
Ale zase aby som všetko iba nenegovala, tak sestra vyhrala už pár krát s DM, plienky, kremiky aj tuším s Dr. Max. 😁😁😁 cize niekedy je to naozaj o šťastí, niekedy tomu šťastnú sa proste "musí pomoct". Asi veľké firmy nemajú dôvod podvadzat, preto aj ja som v Lidli vyhrala 300€. 🙈🤣

liv1
28. mar 2025

Ja som ta, co “zrebuje” . Vsimla som si, ze x ludi ma niekolko profilov a so vsetkymi sa do sutazi zapajaju. Tych zasadne nevyberiem 😁

autor
29. mar 2025

@tanisha
Zaujimavy postreh

autor
29. mar 2025

@lienka.7 aha chapem aj ja si mSlom ue za pani co s Dk Vyhrala bola znama niekoho ked nie rodina

macilka
29. mar 2025

@liv1 a to sa ako dá, že ich nevyberies? Ak vyžrebujeme, zrebujes ďalej? Či nezahrnies do žrebovania?

misanthropicdann
29. mar 2025

Jednoduché.
Ak sa zapojis do 100 súťaží je pravdepodobne ze dáku vyhráš.
Kolegyňa rovnako súťaží všade a každoročne vyhra lístky minimálne na 2-3 festivaly, víkendový pobyt, oblečenie, estetický zákrok.
Proste ak niekto stále súťaží bude vyhrávať častejšie ako niekto kto sa zapojí do 2-3 súťaží

jesenzima
29. mar 2025

@klarissa25 závidí. Jasná vec

veverkaa2
29. mar 2025

@misanthropicdann no žiaľ sú aj ľudia, ktorý sa rovnako zúčastnia a nevyhrajú vôbec nič. Ešte sa mi nestalo, žeby som vyhrala napríklad pobyt alebo vstupenky. Naposledy som vyhrala keď bol syn malinký cez Hami autosedacku no to bolo dosť dávno

Strana
z2