Prečo sú ženy tak zlé?

8. feb 2023

Prečo ak som slobodná mamička tak ma ženy osočujú že radšej som mala tehotenstvo ukončiť ako trápiť to bábätko že bude vyrastať bez otca, bez mužského vzoru, a bez otcovskej lásky. Ak by som konala tak, tak by som bola zase osočovaná že som zabila vlastné dieťa. Prečo sú ženy tak arogantné a hnusné stvorenia ? Nemajú kúsok sebareflexie a nevedia ako daná veta, poznámka može človeku ublížiť.

syslik81
8. feb 2023

no neviem s kym sa obklopujes ,ale ja som slobodna matka a v zivote mi nikto nic take nenapisal ci nepovedal ...

gemerka17
8. feb 2023

Prestaň sa stretávať s toxickymi ľuďmi, keď ťa takto osočuju. To nie je vhodná partia a treba ich odstrihnut. Ak si slobodna mamička je tvoja vec a ak by si išla na potrat, tak je to tiež len len tvoje rozhodnutie.

coco1
8. feb 2023

Kravy.. vobec ich nepocuvaj. Ty mas svoj zivot v rukach, ziadna z nich Tvoje dieta nevychovava. Ani by som sa s nimi o tom ( a vobec o nicom nebavila) obklop sa ludmi, ktori Ti budu oporou, s ktorymi sa citis dobre. Vela síl prajem

mesiacikluna
8. feb 2023

aww, je mi to ľúto, že také počúvaš, ono sa toho ťažko zbaviť, ono to nemá cenu sa nad tým zamýšľať, aj ked je to ťažké😘❤

haley7897
8. feb 2023

Pridám sa k dievčatám nado mnou, takýchto ľudí si nepusti do blízkeho kruhu. Aspoň dúfam, že to nieje rodina ktorú nevieš úplne vylúčiť. Proti blbcom zvonka sa ti len ostáva obrnit a nechať tak. To máš ako s psychicky chorými ľuďmi - neoplatí sa ti ani argumentovat a ani hnevať. Mne bolo tiež tu na mk povedané, že som nemala mať mladšiu dcéru lebo teraz kvôli mojej blbosti bude musieť čeliť rasizmu 🙈😂 to nevymyslis 🤷🏽‍♀️

77daniela77
8. feb 2023

Nech sudia svoj zivot,do tvojho ich nic nie je.Venuj sa dietatku snaz sa zit tak ako najlepsie vies.Nikto nema pravo ti do zivota kafrat!🍀

monuska112
8. feb 2023

asi sa stretavas s ludmi, ktori maju potrebu si nieco najst...nieje nic lepsie ako nahovarat si ze som nieco spravila lepsie a to je dovod, preco mozem potopit cloveka a teda uspokojit sam seba hned dva krat - dokazat si ze som lepsi a nakydat na niekoho svoj vlastny vnutorny hnoj - narcisticka spolocnost. smutne ale je to tak. ak by si nebola slobodna matka nasli by si nieco ine, napriklad ockovanie - este aj teraz ked kovid nikoho nezaujima su ludia co si nenechaju ujst prilezitost a kopnu si. niekde to tu zas viselo. proste treba obcas svoj zivot od takychto odfiltrovat a uvidis ako ti bude dobre

bloger
8. feb 2023

Bohu žiaľ ženy vedia byť veľmi kruté. A pritom aké by bolo krásne keby držali spolu. Keby sa podporovali a pomáhali si. V každom prípade aj slobodná mamička dokáže vychovať dieťa správne. Aj ty mu vieš dať veľa potrebnej lásky. A zároveň si najkrajším vzorom. Rozhodla si sa pre život. Tak ti prajem veľa síl a dobrých ľudí okolo seba.

viestta
8. feb 2023

Kolke zeny, ktore porodili deti v manzelstve, vo vztahu nakoniec vychovavaju dieta same, bez partnera, bez muzskeho vzoru. Netreba si pripustat reci takych zadubenych ludi. Je to tvoj zivot a zijes ho ako najlepsie vies, nie ako sa paci tym "mudrym"

dusankomoj
8. feb 2023

Radšej sama,ako slobodná mama,ako mať na krku debilov o ktorých píšu baby aj tu na MK. Čo ponižujú vlastné ženy,psychicky im ubližujú,sem-tam jedna výchovná. Také prostredie je fakt super,hlavne,že MÁŠ chlapa🤢 Také reči ani nepočúvaj.

terry658
8. feb 2023

To nie je len o ženách ale ľuďoch všeobecne. V poslednej dobe je čoraz viac odsúdenia ako kedysi. Ľudia prestávajú byť empatický.

lilyianka
8. feb 2023

Poznám niekoľko slobodných matiek okolo seba a teda žiadna sa s ničím takým nestretla. Možno berú rozdiel ak ju partner opustí ešte pred narodením dieťaťa a pripadne až keď je dieťa narodené. Avšak je to úplne jedno.
Takých ľudí posli do riti a nech sa každý stará o seba! Je o tvoje dieťa dobre postarané? Oblečené? Sýte?
Tak potom kde je problém?
Kašľať na druhých

luccija
8. feb 2023

Dieťa môže mať vzor v dedovi, babke, učiteľovi, trénerovi na krúžku, susedovi s tým si vôbec nelám hlavu.Každý, keby sa staral o seba.Slobodna matka či rozvedená, samozivitelka to majú veľmi ťažké neviem si predstaviť takú hnusnu neempaticku ženu čo Ti to povedala.

olimuc
8. feb 2023

Mozno Ti iba zavidela, ze to zvladas a ona ma doma za zatvorenymi dverami peklo … len navonok sa hra na pani dokonalu 🤷🏻‍♀️ Nestretla som sa s tym, ze by bol niekto hnusni kvoli tomu, ze som slobodna matka … skor len s konstatovanim … mas to tazke, je fajn, ze to tak dobre zvladas.

petamich
8. feb 2023

som dieta slobodnej matky a teda neviem, ci ten vzor, ktory som akoze mohla mat, ked by s nou otec zostal mi az tak v zivote chybal 🙂

viem, ze take slova zabolia a zatnu do ziveho a uprimne ma to mrzi, takych ludi len vylucit zo zivota a ked su to cudzie osoby, tak ja verim na karmu, drz sa!

kittykat22
8. feb 2023

Tieto reci sa sirili v 80 rokoch 😅 Dufam, ze v tvojom meste nestoji Tuzex a nemas v penazenke bony 😅

autor
9. feb 2023

Boli sme so známou na káve a pridala sa ku nám jej známa najprv sme sa rozprávali normálne a potom prišla téma na deti a tak. Hodinu som počúvala o tom že nieje správne aby dieťa vyrastalo bez otca že musí mať aj chlapskú výchovu že ona by nemohla priviesť dieťa na svet ak by musela byť na dieťa sama že by mu chýbal otec a neviem čo všetko a potom z ničoho nič povedala že nechápe ludí ktorý sa vzdajú bábatka že nevinné dieťa ktoré za nič nemôže príde o šancu na život. Reálne som nechápala túto konverzáciu. Ale najviac čo ma zabolelo je že moja kamarátka to počúvala a ani pol slova nepovedala aj keď vedela že o moje dieťa je lepšie postarané ako v úplnej rodine že má viac lásky aj za matku aj za otca. Celý čas jej len pritakávala ano náznakom si ma nezastala. Tiež som dieťa slobodnej matky mne otec nikdy nechýbal neskor sa o mňa staral nevlastný otec ktorý ma bral a lúbil ako vlastnú. Keď som aj povedala že al si niekedy najdem muža tak mije bábo bude lubiť a brať ako svoje a bude mať aj tú “otcovskú lásu” na to mi ale zase bolo odvetené že ale nevlastný otec nieje biologický. Podla mňa otec je ten ktorý sa stará a nie ten ktorý splodí.

mimka1402
9. feb 2023

Tieto sprostosti.. Neviem čo dodať poznám príliš veľa žien,ktoré kvôli tomuto proste nikdy neodídu od chlapa, lebo veď mužský vzor. Tak sa nechajú otĺkať. 😀 A deti majú väčšie traumy než keby mama bola single.😀 Kašli na takéto názory. Tiež som názoru, že radšej nevlastný ako biologicky, ktorý nestojí za nič. Sama som z rozvedenej rodiny a keď vidím ako mali vždy "skvele" rady kamarátky, ktoré doma majú otca alkoholika a tyrana... Tak môj nevlastný tatuso, ktorý si ma našiel s mamou tak je úžasný táto, ktorého by som nevymenila za nič. Pozor na to aby si nebola s niekym kvôli týmto dogmam. Poznám ženu, ktorá silou mocou hľadala otca pre dieťa, že si s ním spravila druhé a to prvé je doteraz týrané a odsuvane.

a_adamcova
9. feb 2023

A prečo si sa prosím ťa neozvala ty? Prečo mám pocit, že ty sama sa za to hanbíš? Ja o svojej minulosti málokedy hovorím pred ľuďmi - lebo sa za ňu hanbím. Hanbím sa za to, že som nebola rozumnejšia a nevolila si svojho partnera zodpovednejšie.

stanulienkat
9. feb 2023

Pouzila si mnozne cislo, ze ta zeny osocuju. Pritom mala poznamku iba jedna zena. Nezvelicuj.

sbear
19. feb 2023

Ber to proste ako nezhodu s nejakou zenskou, ktora proste na teba pustila emocie. Ja som tiez slobodna matka a je to vela krat naprd. Hlavne ked vsetci ospevuju partnerstva a zdravy sexualny zivot. Ta zenska, ktora sa do teba pustila, ma proste dobry a bezpecny zivot a zije si vo svojej zidealizovanej bubline. Mne ked je naprd, pozriem si spravy a hned mi je lepsie. Vojna v Ukraine, zemetrasenie Turecko, zneuzivanie deti v krajinach 3 sveta... A hned sa citim ako v raji.