Prečo voľby neberú do úvahy názor na LGBTI?
Caute, ja len rozmyslam, aku nenavist sirili politici kvoli LGBTI, aby sa dostali do vlady a teraz, ze Pelle kandiduje, zrazu LGBTI nikomu nevadi.
Co sa stalo?
Nechcu zrazu tradicny stat s tradicnymi rodinami?
Koho tato tema nezaujima, nech nepise a zbytocne nekomentuje.
Chcem vediet vase nazory.
PS: samozrejme ja nemam nic a ani som nemala proti lgbti komunite. ❤️🏳️🌈
Dakujem!
Najhoršie je keď sa medzi ľudí vnáša strach. Ten dokáže zatemniť mozog.
@thirstymonk vsetci volici Harabu nepôjdu volit, tobôž nie 80% z nich, kedze cast z nich mu dala hlas z trucu. Je to otvorene, uvidime
Tu je len vidno ze Smer spinavo vyuzil komunitu LGBTQ+ aby v ludoch vyvolal strach a volili ho. Teraz ked mu to vyhovuje, tak "nebezpecenstvo" LGBTQ jednoducho pre neho neexistuje. Je to len tema ktorou si ziskava homofobnych volicov, ked sa mu to hodi, a oni mu to zeru aj s navijakom
@walentina7 Má to nejaký vplyv na tvoje rozhodovanie? Pozri, ja som volil Kollara, aj keď s jeho haremom nesuhlasim... ale je to uplne šuma fuk, čo robi vo svojom súkromí, to predsa nemá na krajinu žiaden vplyv. Podstatné sú názory a hlasovanie. Opäť opakujem.
Jeden je možno gej a možno si sem tam potiahne travičku. A ten druhy, hoci možno to nerobí, má rodinu a pod... ale tvrdí, že by to malo byť normálne a bežné. Je uplne nepodstatny sukromny život človeka pre chod krajiny. Ale úplne podstatné sú jeho postoje a názory.
@portret7 autorka ti link nepošle. Neexistuje nič také ze by sa priznal. Není to povinnosť. Pellegrini nikdy nedementoval tieto "klebety" je trošku čudne že nikdy sa po jeho boku neobjavila žiadna žena okrem sestry. Nedá sa stále len podla linkov dedukovat. Pošlem ti link kde Fico tvrdil ze budeme mat diaľnicu BA- KE no a nemáme. Pošlem ti link kde Pellegrini povedal ze nebude podržtaška a je. Ešte aj Benova sa vystriedala pri otázke ci pôjde do vlády so Smerom. Fico ho pevné drží za gule.
No keby fakt zavážili iba postoje a názory, to by bola iná politika.
@ahhola ano, suhlasim ze nieje povinnostou politika informovat s kym zdiela postel, ale tento konkretne je vo vladnej koalicii so stranami, ktorych predstavitelia vystupuju proti tejto komunite, uchadza sa o hlasy volicov, ktory su proti tejto komunite. Sam hlasoval za .. a teraz zase inak hovori.
https://www.aktuality.sk/clanok/XOCfpgV/peter-p...
Nemozem si pomoct ale Pelle mi pripomina toto:
Kam sme sa to dostali ked uz vadi aj to ze lgbti niekomu nevadi 😂
Ku Pelleho homosexualite len tolko, ak mi kamos hovoril pravdu, tak Gay je, ak nie, neviem, ale je mi to jedno, nechcem aby tam mal Fico podrztasku.
Kamos mal bokovky zapajal rôzne multimedialne systemy, ci telky v Bratislave a bol vraj cosi zapajat v luxusnej vile a bola tam tato komunita aj Pelle. To mi tvrdil pred rokmi. Vymyslel si? Neviem. Vtedy Pelle nemal extra poziciu.
Ludom vacsinou nevadia slusni gayovia a lezby. Skor im vadi trans , inter a dalsich 80 pohlavi a nasilne pretlacanie zvratenosti. Tehotny muzi v knihach pre deti a podobne. Pripadne to ako sa prezentuju na Pride.
Takze ci uz P. je alebo nie, ludom nevadi, pretoze posobi slusne.
Hlavne ho ludia poznaju, nie ako Korcoka, o ktorom si ani ty este par mesiacov dozadu netusila, ze existuje.
Druha vec je, ze ludia vojnu nechcu, ci uz bude mat pravomoci alebo nie, nesuhlasia s nikym, kto by ju verejne podporoval.
A poprel to niekedy? A bežne sa len tak nálepkujú ľudia, keď nie je na tom ani kúštik pravdy? Aj keď si myslím, že je to absolútne jedno. Dôležité je aká je osobnosť. Na a druhú stranu, sme predbehli mnohé štáty a mali sme ženu prezidentku. Teraz pôjdeme na vyšší level. Môžme mať prezidenta z lgbti+. Vôbec nie sme takí nenávistní. Podotýkam, ak je gay. ak nie je, aj to je ok.
@walentina7 "A odkial vlastne vznikla táto fáma že pelle je gay?"
Takato fama vznikla lebo ho nikto nikdy so ziadnou zenou nevidel, tak logicky je gay 🙈 a kedze to nevyvratil tak je to 100% praUda.
@markusrasford vsak ja tomu rozumiem, ze to nie je pivinnost, a kedze sa k tomu nepriznal, neviem o tom, ze by bol nafoteny s nejakym muzom, na zaklade coho by som mala vediet/verit, ze je gay? Argument fico-dialnica a tie ostatne uvedene priklady - to je troska mimo, lebo fico slubil a dialnica nie je- to je ine, viem si k tomu urobit nazor na zaklade slub- vysledok. Ale krdze pelle sa k otazke svojej orientacie nikdy nevyjadril, tak je to iba klebeta, alebo ako to nazvat vhodnejsie? Co teba konkretne presvedcilo, ze to je pravda? Kvoli tomu, ze si ho nevidel so zenou?
@bu1bu ja si spomínam so začiatku pandémie, keď narastala panika a rúška boli nedostatkovým tovarom, myslím to bol utorok keď vystúpil s vyhlásením, neviem presné slová ktoré použil, význam toho bol, že:
...nerobiť paniku, vláda zabezpečí aby každému sa dostalo rúško
o 2 dni vo štvrtok vystúpil znovu
...nemôžete čakať že všetko za vás vyrieši vláda, musíte sa postarať aj sami o seba a zabezpečiť si rúška
tu nejde o to, ze je gay ale o to, co je zac ako osobnost. Ale mas pravdu, ti co nadavali na slnieckarov, boja sa homosexualov, cudzincov idu volit presne to naco do teraz stekali. To bude nizkym IQ, sedlacinou a tym ze veria vsetkym zvastom smeru😀
@maranco ak by som mala parafrazovat vsetko co povedal a nasledne poprel tak by som tu stravila par dni bez pauzy. Celkom dobre je to zhrnute tu:
https://www.youtube.com/watch?v=hCMXN-taREoAle tato diskusia je o inom…
@walentina7 Tak len otázka, je Korčok v súlade s týmito menovanými zvrátenosťami?
@gribka1 Korčok priamo síce nie, ale strana, ktorá ho najviac podporuje, rozhodne áno!!!
@portret7 poznám človeka ktorý má blízko k Hlasu a ten mi to potvrdil ze je to pravda.
@thirstymonk Ale tu volíme jeden kus prezidenta, vládu sme si už zvolili, tá má všetky kompetencie riadiť štát podľa svojich voličov. Tak prečo sa z neho robí akýsi boh, ktorý dokáže zmeniť celé smerovanie nášho štátu, jedna jediná figúrka.

@walentina7 Neboj sa, korčoko nema šancu. Harabinovych 13% môžeš rovno ratať pellemu, alebo aspoň 10%. Neexistuje, že by harabiňak volil korčoka. Buď bude voliť peleho, alebo voliť nepojde. A veľa ľudí radšej bude voliť peleho ako menšie zlo, tak uvidíme.