Prečo voliči zvolili Harabina?
@prvecominapadlo aj mne to prišlo na mail som nevedela či sa smiať alebo plakať
@markusrasford ked si na zenskej stranke, tak sa tu preberaju menzesy. Najdi si stranku pre chlapov a mozes diskutovat o chlapskyvh veciach
Niekde som pocula ze Harabina volili jeho znami a rodina a známi jeho znamich a rodina jeho rodiny, plus par zaplatenych hlasov a podplatenych iných pomocnikov, ludia co mu su daco dlzni atd atd.
Nikto pri zmysloch predsa hento hovado volit predsa nemôže, nikto pricetny mu hlas neda. Jedine nejaký saboter, co nerozumie sebe ani svetu ani ničomu.
@markusrasford je to ich rozhodhodnutie. Kazdy ma pravobsa rozhodnut.
@prvecominapadlo toto som uz citala. V prvom rade, ucitela, co siel na takyto VZDELAVACI seminar, by uz v zivote nemali pustit ucit deti. A ministerstvo skolstva sa malo prve vyjadrit a odsudit tuto stupiditu.
@prvecominapadlo
to je čoooo? 🤣🤣 preboha
@mondolina To seriozne vazne chodilo hromadne ucitelom na skolske maily, najprv pozvanka na seminar a potom toto ukrivdene kvicanie, ako je cely svet spiknuty proti buditelom naroda. Teda chodilo to celym skolam az na psychologov,tym to neposielali, lebo ti uz zrejme pricuchli aj pocas studia fujki fujki liberalnym praktikam a su voci obrode rezistentni asi.
@stanulienkat Ministerstvo sa den to prvom maily vyjadrilo, ze seminar vyrazne neodporuca a distancuje sa od toho. Ono zas tie maily su verejne dostupne na edupage, tak si len nejaky chytrolin dal pred volbami brigadu a zrejme to postahoval z netu.
@krajinka to bolo psycho, najskor sa clovek smial, ze ved to je nejaky kvalitny trolling alebo sa niekto iba sfetoval alebo co. A potom udiv, ze kks niekomu fakt takto solidne prasi a mysli to tak vazne, ze este ide vzdelavat ucitelov.. a pritom tie reci v tom prvom maili boli tak stvave a hecujuce, ze potom prislo cloveku aj uzko a strasne smutno..
@prvecominapadlo ale to sa muselo na edupege objavit s niekoho suhlasom. Kto to zavesil na edupage? Toho idiota by mali hned odvolat. Predpokladam, ze sämson sloviänsky blb z SNS.
@stanulienkat To chodilo do sukromnych mailov, tie maily si zrejme niekto z edupage iba pozistoval. Ako je aj moznost, ze to alo jednoduchsie -ze tie mail.adresy niekto natajnasa hromadne ukradol a dalej, ale takyto level hackerstva podla mna slavieni neovladaju. A ak aj, to sa asi nebude uz po tom patrat, ledze exiatuje aj ta jednoduchsia verzia, ze niekto len ako blb sedel na nete a kopiroval adresy verejne zavesene v udajoch skol
Vyber zo Zomri: Treba jednoznačne pogratulovať Ví-ťa-zo-vi volieb, ktorý získal presne o 11,73% viac, než by bolo v normálnej krajine možné.
@zafir01 ale žiaľ dedko má veľkú pravdu....
Som si prečítala celý email a teda to je katastrofa, to je úplný Príbeh služobníčky, beda nám.
@prvecominapadlo och,.. s vypätím všetkých síl som to dočítala (prvú časť o seminári som čítala inde) a teda... dobrý matroš si idú 😀
@zafir01 A myslím si,že ma úplne pravdu,presne pre toto som aj ja volila Harabina.
Musíme byť samostatný štát a sebestačny štát, nepomahat Ukrajine...Rusko s Ukrajinu by sa malo zmieriť a Ukrajina by sa mala pripojiť k Rusom.Nenechajme sa ovládať Ameriku,odtiaľ prihodilo a aj príchode najväčšie zlo.
@laurita285 A prečo by mali byť hlúpi,to sa ty pozri do svojej hlavičky či tam máš všetko v poriadku. Zato,že niekto voli Harabina prečo by mal byť hlúpi?To môžeme povedať aj opačne, kto voli Korcoka,je hlúpi. Korcok je obyčajný Americký ko...
Ten by nás zapredal Amerike.A ťahať z Ameriku, to by bola najväčšia chyba čo by Slovensko spravilo.
@jamacka Môžem sa opýtať - ak sa má Ukrajina pripojiť k Rusom a súdruh Putin sa rozhodne, že aj Slovensko sa má pripojiť k Rusom, tak to bude podľa teba v poriadku? Alebo sa rozhodne, že Slovensko sa má pripojiť k jeho kamarátovi Orbánovi a Maďarsku, tak to bude v poriadku? Ruskom sa môžeme nechať ovládať, ale Amerikou nie (to teda tvrdíš ty, že nás bude s Korčokom Amerika ovládať, nie ja). Môžeš mi na toto odpovedať, prosím?
@krasavec007 Prečo sa všetci trepu do Ameriky?No preto lebo väčšia časť Slovákov je hlúpa.Ale česť výnimkám,poznám ľudí čo sa ťahajú skôr do Ruska.A keď mienis byť otrokom Ameriky,tak si buď, ale si uvedom,že odtiaľ vždy ide najväčšie zlo.Amerike nikdy nešlo o to,aby sa mali Slováci dobre,oni všetko robia len pre svoj prospech.
A kto nám pomohol vo vojne v dávnych rokoch,boli to Rusi,Amerika sa na nás vysrala.Ale poznám pár tupych ľudí, ktorý sa to snažia vyvrátiť.
@markusrasford toto sa snazis pochopit? To sa neda🙈
@prvecominapadlo hnus...
Fakt neuveritelne.. nadradena rasa? Chce sa mi zvracat.
@krasavec007 mne sa páči ,ako niekto ,kto nevytrcil päty z rodného mesta bude rozprávať ,že z Ameriky je všetko zlo 🤌🫣 .
Teda žije mi po svete rôzna rodina ( USA viacerí dlhé roky ,aj generácie , Taliansko ,južná Amerika , Rakúsko , Srbsko ,Maďarsko, ) , a síce nikde to nie je ideal ,a snáď nie je krajiny ,kde by bolo všetko top . Aj USA je veľké ,a v rôznych štátoch sú rôzne problémy. No tvrdiť vseobecne,že z Ameriky pochádza všetko zlo 🫣 to je dogma jednoduchších

@markusrasford ak chceš vidieť do hlavy voliča Harabina, tak takúto agitku posielali jeho stúpenci na oficiálne maily učiteľov,pedagog.a odborným zamestnancom škôl. Posielam rovno druhý diel, kde v závere teda zhrnie že práve Harabin postaví školstvo na nohy.
V skratke , aby si mal kontext, prvý diel (mail) pozýval a burcoval uvedomelých učiteľov na školiaco seminár s témami Ježiš Kristus bol Slovan (genetické dôkazy), ako národ sme nadradená rasa lebo tiež genetické dôkazy nepustia, v duchu Mor ho! sa nemáme báť za pravdu liberálnemu nepriateľovi stínať hlavy (a to doslova prakticky reálne) lebo čo?sme hrdá slovanská rasa a máme na to právo a nárok . Samotné vzdelávanie by okrem iného malo prebiehať bez modernej inklúzie, zato chlapci/dievčatá oddelene lebo 40 rokov vzad v školách vzdelávanie bolo omnoho kvalitnejšie.
Tento druhý mail je už rozšírený o priamu radu voliť Harabina a okrem boldu a podčiarknutých pasáží autor pridal už aj capslock takže situácia v školstve je naozaj vážna
Dobrý deň,
na základe nášho zámeru robiť "nezávislé" vzdelávania učiteľov základných škôl sa rozpútala neuveriteľná nenávisť proti nášmu predsedovi občianskeho združenia (aj OZ) Slovenská národná rada obrodenia, pánovi Schmidovi. Pritom naše OZ má v Stanovách zapísané, že budeme vzdelávať verejnosť.... Tak nech Ministerstvo vnútra zruší všetky občianske združenia a jasne povie, že nikto tu nebude odporovať hlavnému prúdu- "meinstrímovým názorom ".... Ani vo sne by ma nenapadlo, aká nenávisť zožiera všetkých týchto ľudí, ktorí teraz na internete a všade rozdúchavajú emócie zlosti a nenávisti proti pánovi Schmidovi.... a nášmu OZ . A konkrétne poukazujeme na odbor komunikácie a marketingu Ministerstva školstva, pod ktorým samozrejme nie je podpísaný konkrétny pracovník, takže z toho usudzujeme, že sa jedná o nejakú mimovládnu organizáciu, ktorá určuje trend pre štátnu inštitúciu, ktorá je dotovaná z príjmov od občanov Slovenska. Ďalej poukazujeme na firmu VIDEOPRESSAGENCY s.r.o., od ktorého sme dostali tlačovú správu z Ministerstva školstva. Ďalej média, ktoré si túto správu zaradili do svojich správ, jedná sa o TASR, o portál Aktuality a o portál a denník SME, ktorí si nič neoverovali a len slepo zaútočili.... žiadne informácie z našej strany neoverovali .... Majú sebavedomie „progresívno-liberálneho„ zmýšľania. Aj v Televízii v Ružomberku asi vládnu progresívni? Ružomberčania a viete, čo máte na Mestskom úrade? Neuveriteľné ... tieto zmyje si vybrali osobu p. Schmida a zástupne teda aj jeho rodinu a kamarátov, voči ktorým teraz zahájili "hon na čarodejnice"... Ako v stredoveku.... Preto mi p. Schmida navrhol, že on odstupuje z postu predsedu nášho OZ a až do chválenia nového predsedu OZ podľa Stanov ma poveruje dočasným vedením nášho OZ a zastupovaním. Pritom p. Schmida urobil veľkú prácu pre Slovensko v oblasti umeleckej fotografie. Na internete má sledovanosť jeho fotografií viac ako 1 milión po celej planéte! V Prílohe uvádzame faktografiu... Aká len nenávisť zožiera týchto liberálov a „cudzinecký“ parazitický meinstrím. A všimnite si, že na veľkých mestských úradoch a rôznych štátnych organizáciách (významných mocenských pozíciách) sú už všade dosadení títo nepriatelia Slovenska a Slovákov. Však prečo im všetkým vadí, že ideme odkryť sfalšovanú históriu a ideme objavovať pravdu? A že sa snažíme nachádzať iné metódy vzdelávania?
Celý seminár a Program pre ZŠ vypracoval filozof a psychológ Pavol Peter Kysucký. Jeho knihy, krátke články a videá si môžete pozrieť na www.obrodaslovanov.sk. Tiež P.P. Kysucký je hlavným autorom návrhu „Novej ústavy“ a aj „Charty Slovanskej Svetovej Organizácie Národov“, ktorú sme založili ako konkurenciu proti nefunkčnej OSN..... Ďalej nie je pravda, že sme nemali zaistené priestory. Mali sme to dopredu ústne rezervované a bolo dohodnuté, že priestory budú môcť byť vymenené za menšie, ak sa prihlási menej učiteľov. Ale chápeme, že títo ľudia zo strachu odmietli povedať pravdu... Takže toto školenie rušíme, pretože vlastizradcovia a „cudzí paraziti“ masívne nenávistne napadli nielen kolegu p. Schmida, ale aj všetkých, ktorí by sa potenciálne aj chceli zúčastniť nášho semináru. Ako svorka besných psov...
Filozof a psychológ Pavol Peter Kysucký vyzýva Ministerstvo školstva na verejné diskusie na RTVS o filozofii a psychológii, aby jasne preukázal svoju vysokú kvalifikáciu viesť aj takýto seminár. Dúfam, že na Ministerstve školstva nájdu aspoň 2 pracovníkov, ktorí budú schopní s p. Kysuckým diskutovať verejne o filozofii a psychológii. Témou na začiatok navrhujem diela nemeckých filozofov F. Nietzscheho „Tak hovoril Zarathustra“ a „Antikrist“, A. Schopenhaurea „Svet ako vôľa a predstava“ a teória o ľudskej psyché od geniálneho švajčiarskeho psychiatra C. G. Junga. Diskusia musí byť v priamom prenose a bez oneskorenia 10 minút, aby súčasná zločinecká mafiánska RTVS nemohla mazať jeho vyjadrenia! A údajne ste všetci demokrati... Smejem sa. Na Facebooku som v sobotu 16.3.2024 doobeda pozeral nejakú „parciálnu“ diskusiu k Programu tohto vzdelávacieho semináru. Bolo uvedené, že Komentárov bolo 174, tak som ich začal čítať a všetky boli nenávistné proti p. Schmidovi. Tak som si ich potom všetky zobrazil a spočítal.. Ale bolo ich tam len 92?! Tak kde sú ostatné komentáre 174 – 92 = 82? No kde asi? Facebook ich vymazal.... Pretože to boli opačné názory, ktoré týmto duchovne pomotaným slniečkarom a vlastizradcom a „koloniálnym vládcom zo Západu“ nevyhovujú.... Aká sloboda slova?! Však sa neustále hráte na demokraciu, tak aká sloboda slova? Facebook je jasný nepriateľ demokracie a preto navrhujeme okamžite zakázať a zrušiť Facebook na Slovensku – v súlade s našou súčasnou (aj keď koloniálnou) Ústavou – a povoliť len slobodné demokratické sociálne siete!
A k Ježišovi Kristovi. Všetci vedomí vedia, že Ježiš Kristus mal modré oči, svetlú pokožku a svetlé vlasy. Preto nikdy nemohol byť geneticky semita, teda žid. Ja osobne som čítal v Biblii, v Novom zákone, že Ježiš hovorí svojim učeníkom doslova toto : „Choďte na západ, choďte na východ, na juh. Ale na sever nechoďte, tam sídli veľký národ, ktorý vie o Bohu oveľa viac ako vy:“ A kto bol na severe od Izraela? No Karpaty a Podunajsko! A kto žil v Karpatoch a v Podunajsku? No naši predkovia Sloveni. Teda Ježiš Kristus bol predok súčasných Slovákov, bol Sloven, teda geneticky Slovák. Pretože dávno pred Vatikánskym kresťanstvom sme my Sloveni vyznávali „pravé“ kresťanstvo“ Ježiša Krista.... Však ak existujeme 8000 rokov?! A vy demokrati progresívni magori (PS, KDH, Matovičovci a SAS) chcete znevažovať genetické vedecké výskumy? Vedecký experiment je to, čo dokáže akékoľvek laboratórium zopakovať a výsledok je ten istý! Teda je vedecky dokázané, že my Slováci sme najstaršie pôvodné autochtónne obyvateľstvo v Európe a naši predkovia žili na Slovensku už pred 8000 rokmi! Teda jasne slovenčina musí byť najstarší jazyk v Európe a ostatné jazyky vznikli zjednodušovaním zo starej pra-slovenčiny.... Jasné?! Nikdy nebolo žiadne sťahovanie národov!! Totálny podvod... A Vy učíte naše detí týmto hlúpostiam? To nie sú sfalšované Vatikánske a ostatné Západné dokumenty. Ako sú totálne sfalšované dejiny Európy a Slovanov a hlavne nás Slovenov, si prečítajte (ktorí viete po rusky) napr. aj na vebe Ruskej akadémie vied www.chronologia.org . Skutočne ste tak nevzdelaní, že neviete nič o Veľkej Tartárii? Naši predkovia Sloveni Ostrogóti, Vizigóti, Huni, Avari, Góti, Markomani, Kvádi ... z oblasti Karpatska a Podunajska boli Sloveni a ONI zničili Rímsku ríšu! Teda my Sloveni sme zničili Rímsku ríšu a nikdy nebolo žiadne sťahovanie národov. Homér bol Slovan. Etruskovia boli Slovania. Chetiti, ktorým hovoria „morské národy“ (asi prišli z Moravy?), boli Slovania. Ich písmo je veľmi podobné Vinčanskému z Podunajska, staré 7500 rokov a doniesli železo 1000 rokov pred n.l.. Samozrejme, pretože prvý nález železnej dýky v Postpotopnej dobe je z Gánoviec na Slovensku a je datovaný do r. 1650 pred n.l. Teda na Slovensku sme vyrábali železo 650 rokov pred Chetitskou ríšou. A to už nehovorím, čo píše Cyril A. Hromník v jeho knihe „Sloveni a Slovensko“.
Navrhujeme, aby okamžite Akadémia vied vypracovala nové učebnice dejín Slovenska pre ZŠ a zahájila sa likvidácia súčasných sfalšovaných dejín Európy a aj Slovanov a Slovákov. Ak to táto inštitúcia nedokáže, tak my ľahko dáme dokopy kolektív slovenských autorov!
Na túto nenávisť a útoky s cieľom zničiť p. Schmida a neskôr určite aj ďalších našich členov OZ odpovedám takto. Toto je pre „temných“ (ZLO) ... Vyzývam „Ducha“, aby všetci tí, ktorí zaútočili, ohovárali, škodili pánovi Schmidovi, nech dostanú „odplatu“ podľa princípu „oko za oko, zub za zub“, ako každý z nich uškodil p. Schmidovi. Ďalej v absolútnej sebaobrane, v stave „duchovnej neutrality“, vyhlasujem túto KLIATBU : „Máme právo na odpoveď, na útok proti nám. Preto DUCH - v mojom stave neutrality - Ťa vyzývam, aby si adekvátne poriešil všetkých tých, ktorí zaútočia proti mne, mojej rodine, mojim kamarátom, mojim spolupracovníkom, členom nášho OZ a aj proti všetkým nášho zmýšľania. Ty DUCH rozhodni, čo s nimi urobíš. Ak sa rozhodneš ich eliminovať, urob tak. Ak sa rozhodneš, že ochorie ťažkými nemocami aj celá rodina útočníka, urob tak. Je to len na Tebe, čo a ako urobíš. Útočník proti nám je každý, kto vie, čo robí a je jedno, že útok realizuje aj niekto iný. Zodpovedný je aj ten, kto vie, ale neodporuje. Táto Kliatba sa vzťahuje aj na toho, ktorý nič nevedel a jednal z nevedomosti.“ A vyslovením tejto „Kliatby“ v neutrálnom stave ju už nemôžem odvolať.
Ďalej ku kvalite súčasného školské systému základných škôl. Pozrite si tento link, kde Minister hovorí, že úroveň základného školstva sa prepadla... https://hnonline.sk/slovensko/96119037-pisa-202... . Asi sme najhorší v EU? A čo robí toto Ministerstvo školstva? Nič! A pozrite sa, čo si myslia iní ľudia o novej generácii, ktorá vyrastá v našich školách. https://honzik-k.cz/2024/03/video-marek-vasut-v... . A naše OZ prišlo s iniciatívnou hľadania nových riešení pre ZŠ a pomáhať..... A oni všetci sa do nás pustili ako besní... Myslím si, že zo súčasných potenciálnych prezidentských kandidátov jedine JUDr. Harabín je schopný „nezávislého“ myslenia a jednania. Pozrite si napr. toto jeho vystúpenie : https://www.ta3.com/clanok/929879/prezidentske-... . Myslím si, že JUDr. Harabín naštartuje zmeny aj v školstve na Slovensku. V prílohe prikladáme aj od RNDR. Smutného, ako sú sfalšované dejiny Slovenska.
S pozdravom
Ing. Pavol Pijak
Poverený dočasný predseda OZ
Slovenská národná rada obrodenia
www.snro.info
info@snro.info