icon

Prečo vysoké ženy vyzerajú mohutne?

7. sep 2022

Som vysoká 176 cm, nie je to nič extra, napriek tomu pôsobím mohutne. A to som štíhla. Cítim sa ako chlap. Dá sa a tým niečo urobiť? Napríklad schudnúť? Alebo je to kostrou, ktorú majú vysoké ženy širšiu ako menšie ženy? Necítim sa byť ženou 🙁 Možno mám širšie ramená a preto tak pôsobím.

Strana
z3
tanyan
7. sep 2022

Tak ale úprimne, mama a babka (aj s celým zvyškom rodiny) môžeš počítať len za jeden hlas, ktorý vôbec nie je objektívny. Obzvlášť, ak je vedľa teba sestra s úplne iným typom postavy. Nie si ani malá guľa, nie si ani plochá... Akurát ti chýba sebavedomie (napríklad aj následkom nevhodných rodinných poznámok). Naozaj v tvojom prípade stačí začať sa mať rada. Vnútorná spokojnosť sa krásne prejaví na pozitívnom vyžarovaní.

sisaka
7. sep 2022

Že mohutná! Máš úplne super postavu, tak akurát, nemusíš vôbec chudnúť.

autor
7. sep 2022

@janickacrazy Mne je to jasné. Ale prečo potom do mňa rýpu? Jasné, že nemôžem byť ako sestra, ktorá je o min 10 CM menšia, vždy bude ona vyzerať útlejšie ako ja.

nurielka
7. sep 2022

Vyzeráš super, je to o nastavení v hlave. Mala som toľko čo ty pred 2 rokmi(cca 65kg) a teraz mám 175cm a 56kg, keď sa pozriem na fotky tak na tých stehnách a na tvári tam to bolo vidno. Aj pri takej váhe sa mi suchali o seba, lebo tam sa mi najviac ukladalo. Záleží kde sa ti tuk ukladá. Ale naozaj vyzeráš 👍čo vysielaš do okolia to sa ti vracia. A hlavne sa neporovnavaj s inými, si jedinečná♥️

janickacrazy
7. sep 2022

Lebo niektorí ľudia proste musia do iných rýpať a keby nerypali do postavy, našli by si niečo iné. Ty ich musíš odpinkat. Napríklad povieš, ja som so sebou spokojná, nemáte inú tému na programe? A začni o počasí.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
eeffka
7. sep 2022

Ak bezne stojis ako na foto tak si zhrhbena a plecia zvesene, proste sa vyprs. A hned to inak bude vyzerat. Vyska/sirka je uplne OK.

wudz
7. sep 2022

Vieš, čo si všímam? Že ľudia, ktorí majú komplexy zo svojej postavy, ju často kritizujú iným. Podľa fotiek máš peknú postavu, podľa mňa vôbec nie si mohutná. Ja mám 172 cm, keď som mala 58 kg, vraveli mi, že som príliš štíhla. Moje optimum je 62-64 kg. Niekedy ma fakt štvalo, že som taká vysoká, mám aj dlhú nohu a narážok na to bolo, ajajáj, moja svokra mi rada hovorí, že mám chlapské nohy. Môj muž je totiž rovnako vysoký ako ja, má rovnakú nohu... Ale ja to neriešim. S výškou nič nespravím, o váhu mi nejde, skôr o kondičku. Dosť sa hrbím, akoby sa snažím splynúť s menšími ľuďmi, ale snažím sa to zmeniť. Vedome som začala dvíhať hlavu vyššie, vypínať plecia a hruď a hneď to vyzerá inak, lepšie. Hlúpe komentáre nerieš, sú to fakt ľudia, ktorí nemajú spracované zranenia sami v sebe, preto potrebujú zraňovať ďalej...

autor
7. sep 2022

@wudz Vieš čo,je stále niekto niečo kritizuje, mama a sestra plus babka, na tie už som si zvykla, keď som bola v puberte a stavala sa zo mňa žena, menila sa mi postava, tak som bola guľatejšia a smiali sa mi, krstný ma volal prasiatko. Tiež narážky na moju výšku. Jedného času som aj prestala jesť, to už mi padali vlasy, bolo to zlé. Ale potom aj iní ľudia, napríklad kamoškin známy, poznámky že mám veľké boky, že mám lýtka tučné a že toto a tamto. Ale asi som aj chodila do nesprávnej partie tak sa mi vidí. Asi mi z toho všetkého zostali komplexy a bohužiaľ aj ja už sa tak vidím. Teraz ten kamarát, že mám mužské ramená.
Ale mne to nepríde, že by som bola nejaká priestorovo výrazná.

drimonna
Autor odpoveď zmazal
babydesire
7. sep 2022

Suhlasim stymi ramenami..mam sice 172cm ale stava sa mi, ze si cudzi myslia ze som profi plavkyna prave kvolo sirokym ramenam...a ja sice plavam rada,ale iba rekreacne a malo

autor
9. sep 2022

@babydesire Myslíš, že ich mám široké?

jozef11111111
9. sep 2022

Veď obyčajnú máš , chudá nemozeš byť veď by si ani von nevládala vyjsť ..

stanka2612
9. sep 2022

Vôbec nevyzeráš mohutné, máš peknú chudu postavu. Naozaj. Ja mám 185cm, 72kg a dám ti sem foto s otázkou, či vyzerám mohutné? Lebo ja si to nemyslím 😁 a to mám viac kíl ako ty 😁

majamat
9. sep 2022

na tej foto ani nevyzera, ze si vysoka. ja som prakticky vyzerala vlemi podobne, ked som bola stihlejsia, ale s tym, ze v mensom prevedeni, lebo ja kmama 164cm.

cize pomer chrbat boky a pod k postave uplne rtovnakoa ko ty. teda aspon z foto nemam dojem, ze by si mala velky chrbat, ci ramena.

majamat
9. sep 2022

preco sa k tebe rodina tak sprava, to netusim,a le co viem isto, ze to co povedia, nei je zakonite pravda. sama musis zvazit, ci to pravda je a ci si to mas vobec brat k srdcu.
netusim kde oni na to prisli, poznam zeny so sirokym chrbtom a ty sa na ne enchytas ani zdaleka.

majamat
9. sep 2022

pre srandu, pridaj foto tvojej rodiny ( bez tvare, zakry co sa da, ide mi len o postavu )

majamat
9. sep 2022

ludia, resp vysoke zienky, viete ako som ocumovala v pubertemodelky a ako som im zavidela?
bola to era klipov eorga Michaela, kde mal modelky. a semttam aj ini spevaci.

to este nebola ta era, ked boli modelky moc vychudnute, boli stihle, ale pekne a strasne vysoke s vynimkou Kate Moss. ostante 175-181cm

drimonna
18. dec 2022

Máš krásnu postavu,
tak sa na ich blbé reči vykašli... ❤️

janulka1802
18. dec 2022

Hruška nikdy nemá široké ramená. Som ňou, takže veľmi dobre poznám prednosti a nedostatky tohto typu postavy. 😉Na foto vyzerá Tvoja postava veľmi pekne, aj prsia, aj boky, dlhé nohy. Tvoje príbuzné majú zvláštnu optiku, keď na Tebe vidia len nedostatky.

Strana
z3