icon

Prečo vysoké ženy vyzerajú mohutne?

7. sep 2022

Som vysoká 176 cm, nie je to nič extra, napriek tomu pôsobím mohutne. A to som štíhla. Cítim sa ako chlap. Dá sa a tým niečo urobiť? Napríklad schudnúť? Alebo je to kostrou, ktorú majú vysoké ženy širšiu ako menšie ženy? Necítim sa byť ženou 🙁 Možno mám širšie ramená a preto tak pôsobím.

maialeo
7. sep 2022

takze máš skôr problém s názorom kamaráta? Kamaráta pošli do ....

babovka2321
7. sep 2022

Kasli na takych, co ti povedia, ze si mohutna, riesia si vlastne komplexy. Ja mam viac nedokonalosti a nikdy mi ich nikto nesplechol do tvare, kazdy ma tie svoje.

autor
Autor odpoveď zmazal
maialeo
7. sep 2022

ved más normálnu postavu

autor
7. sep 2022

@babovka2321 Lenže to nie len kamarát, ale aj mama a babka.

babovka2321
7. sep 2022

Mama a babka su modelky victoria secret?

autor
7. sep 2022

@babovka2321 Sú menšie a mama je taká útla

jana2679
7. sep 2022

Ahoj, absolútne štíhla krásna mladá žena, vôbec sa netráp, môžeš byť úplne spokojná, vystri hruď, kráčaj sebavedome s úsmevom a maj krásne dni 🙂

54tinka54
7. sep 2022

Nepôsobíš mohutne a určite nemáš chlapskú postavu.. veď ani tie ramená nemáš nejaké široké… takže na hlúpe reči kašli 🙂

rivini
7. sep 2022

Tak napriklad vojvodiyna Kate ma 175 cm a teda rozhodne neposobi mohutno…a mam vela kamosiek, ktore maju 180 cm a su teda take vilovske…cize je to individualne…

januska12323
7. sep 2022

Máš super postavu, neviem kam sa ľudia, ktorí ti povedia, že vyzeráš mohutne pozerajú. Aj 10 kíl môžeš pribrať a stále budeš dobre vyzerať.

autor
7. sep 2022

Ďakujem baby. Mňa dosť porovnávajú so sestrou ktorá meria 165 a je teda veľmi štíhla. Dávajú mi ju za vzor.

janickacrazy
7. sep 2022

ale prosím ťa, to sú také hlúpe reči, ved máš peknú normálnu postavu, podľa mna úplne akurát, samozrejme, že sa nemožeš porovnávať so sestrou, ktorá je oveľa nižšia, keby boli všetci rovnakí, tak je tu nuda, nie?

ropucha6
7. sep 2022

To nie je vyskou, ale typom postavy. Kazdopadne sa mi nezdas vobec mohutna, tak si predstavim uplne ine zeny.

martul
7. sep 2022

176 a si vysoká? Srandujes? To je úplne obyčajná výška.

martul
7. sep 2022

Ja umrem, normálna pekná baba so super postavou. Spýtaj sa mamy a sestry aký komplex si riešia cez teba.

martul
7. sep 2022

Najb keď to budú riešiť povedz jej ,,jaj ty môj trpazlicek, ale nevadí mám ťa aj tak rada".

maryetta
7. sep 2022

Mam 178. Momentalne 66-67kg.
Tiez som sa tak citila kym som nezmenila satnik.
Skus mozno sukne saty. Uz to ta urobi krasne zenskou 😉
Postavu mas perfektnu 😉

tanyan
7. sep 2022

Máš peknú postavu. Ak sa necháš zdeptať nemiestnymi poznámkami, tak si to môžeš akurát tak pokaziť...

kleopatra114
7. sep 2022

Mat takú postavu ako ty , tak si poskakujem blahom 🤭postava topkova😊

jumama
7. sep 2022

Mas velmi peknu postavu. Ak sa chces citit zenskejsie, oblec si saty. Aj materialy a farby casto dodaju ten spravny pocit. Môžeš byť ženou dračicou v čiernej čipke alebo jemnou princeznou v kvietkovaných ružových šatách... pozri si taky test stylu na stranke https://www.tanahavlickova.cz/stylovy-test-3/ , možno sa ti uľaví, ak zistíš aký si typ a že tých typov žien je viac a každá ma svoje 🙂 A daj ten test urobiť aj svojej mamine a sestre, resp. tým najväčším kritikom. Porozprávajte si aké ste mali výsledky. Môže to byť zábavné popoludnie a konečne aj sa prejavíš a povieš mamine, že ty to máš so štýlom tak a tak a basta...

Napr. ja som ležérny typ a moja dcéra od škôlky miluje šatičky, teraz je pubertiačka a riadne by experimetovala... aj materiálovo aj štýlovo mi celkom uniká - čipky, tyly, ligôtky, maľovačky, farbenie vlasov, pančuchy, opätky, obtiahnuté veci, zamat - je proste taká malá pravá zvodná žienka. Ja chcem byť nenápadná, ona dokáže byť extravagantná. Tiež sme si robili ten test a vždy jej to pripomeniem, keď sa zasa k sporom na tému šaty dostaneme.

moonlight1210
7. sep 2022

Kazda ste pekna po svojom. Ty, aj sestra (aj ked ju sme nevideli). Ty vobec neposobis mohutne. Posobis normalne a vyvazene. Kamarat nech si vytrie zrak.

Ale ak mas komplexy pre ramena, su strihy, ktore to pekne vyvazia a zamaskuju. Sice to nepotrebujes, ale budes sa citi lepsie sama so sebou.

sojorez
7. sep 2022

Uplne normalna postava podla mna a neposobis na mna mohutne. Ja mam teda trochu menej cm - 170, sirsie ramena a prsia po ocovi (rozumej ziadne) + svojho casu som liezla a od oca som dostala "kompliment", ze mam lepsi chrbat jak jeho kolega, ale nejak som sa nikdy necitila chlapsky alebo mohutne. A to prevazne nosim nohavice a vlasy mam nakratko. A teda sestry obe maju cez 180, ten typ postavy "rici, aj cici",vlasy do pol chrbta a ja som pri nich taky krpec.

ankare
7. sep 2022

Vôbec nie si mohutná, máš krásnu a ženskú postavu.

autor
7. sep 2022

Tak sestra je polovica zo mňa 🙂

bluka2
7. sep 2022

Nie si mohutná. Nechápem čo ti to rodina hovorí. Tiež mám 176cm a postavu hruška a necítim sa mohutne 😳
A mne to ani nikto nehovorí a nemyslím, že vyzerám štíhlejšie ako ty. Mám 65 kg.
Inak máš aj pekné nohy

autor
7. sep 2022

Ja by som dala dole 4-5 kg. Bola by som spokojnejšia.

autor
7. sep 2022

Tak ale baby úprimne, keď mi to viac ľudí povie, tak na tom niečo bude...

janickacrazy
7. sep 2022

asi je tvoja sestra veľmi útla, ja mám kamošku, ktorá má 168cm a 44 kg, je utla ako dieťa, vedľa nej nikdy nebudem vyzerať krehko, chápeš?

ankare
7. sep 2022

Nemôžeš sa porovnávať so sestrou. Každy sme iný. To ako keď porovnávas hrušky s jablkami.