Prečo znepríjemňujete inzerciu zbytočnými kolonkami na vyplnenie?
Strašne odradzujúce sú vaše požiadavky , ktoré sú úplne zbytočné pri pridávaní inzerátov.
ja suhlasim, myslim, ze niektore veci su zbytocne, napr. teraz je otravne, ze musim vsetky vetrovky prepisovat, ci su na zimu, ci na prechodne obdobie...vzdy to mam v inzerate napisane a ked si niekto da *prechodna vetrovka*, tak najde, co hlada. A pri dalsich veciach som bola zase v pomykove, lebo som mala napisat, ci je komplet prilezitostny, ci sviatocny. Podla mna je na obe moznosti, ale ked niekto stlaci to druhe, tak sa mu uz moj inzerat nezobrazi...
Chapem, ze chcu len *nase dobro*, ale potom by som bola vdacna, keby dali moznosti si vybrat napr. aj viacere kategorie, napr. viacero druhov farieb, ci velkosti, tak ako je to na ebay.co.uk
Vkladanie inzeratov je dobrovolne. Ak nesuhlasis s pravidlami, kludne mozes ist aj na stranku, kde to take "neprijemne" nebude 🙂 Lebo co je pre teba zbytocne, je pre ineho uzitocne a myslim si, ze z toho jedneho kliku navyse pri zaradovani do kategorii si ruku nepresilis a kupujucej pomozes 😉 Ci je podla teba efektivnejsie dodatocne kazdej zaujemkyni odpisovat, zakladne info o tom, ci je bunda napr. na zimu, alebo na jesen?
tiež tu niektoré veci nechápem..načo píšeme k inzerátu farby,zaradenie chlapčenské,dievčenské,unisex..keď potom kliknem na bazár,zadám,že hľadám veľkosť 140 pre syna,ale už nemám kde kliknúť,že chcem pozerať len veci chlapčenské a trebárs len modrú farbu...teda myslím,ak nechcem pracne klikať po jednej kategorii,ale chcem si pozrieť všetko tej veľkosti na bazare
Mne to delenie vyhovuje, len dnes som sa stretla s takou vecou, že som vložila dámske šaty a v mojich inzerátoch mi ich nezaradilo do štýlu dámske. Neviete poradiť prečo?
No, aj ja keď som tam napríklad dávala topánky pre deti, takže ešte aj značku to odo mňa chcete a pritom tam vôbec žiadna značka nie je, lebo veď topánky nemôže človek zaradaiť medzi 30 značiek, keď tam tá jeho nie je a ja to musím vyplniť 😒

a co je podla teba zbytocne? 😉 neuvadzas..podla mna zbytocne nie je nic, kazda hladame podla velkosti, niekto farby, niekto znacky.. 🙂 mne sa to paci, ked nieco hladam, tak ti vyfiltruje iba to co treba.. kym by som preluskala 1500 inzeratov danej velkosti, tak by ma asi slak trafil 😀