icon

Prečo zomrela Diana Hô Chí?

10. aug 2023

Neviete niekto či bola vážne chorá alebo čo sa stalo? Úplne ma to šokovalo. Normálne neverím...taka mladá a vitálna a zrazu zomrela? Hrozne mi to je ľúto....

Strana
z4
martinmmartin
10. aug 2023

@mamamasama Citala si to cele??? Zaujimavy clanok ktory presne hovori ze kesonova choroba freediverom nehrozi pri jednom ponore vôbec. Hrozi ale tym freediverom co cely den lovia tie perly okolo japonska lebo to opakuju furt dokolecka a z kazdym nadychom idu zas do hlbky opakovane vela krat za den......celkom logicke
Ale zaujimavy clanok

mamamasama
10. aug 2023

@martinmmartin lenže ona tam vraj mala opakované ponory viackrát za deň.

martinmmartin
10. aug 2023

@mamamasama no hadat sa nebudem ak sa ponarala zhruba tolko krat ako sa nadychovala tak kesona nevylucime ..... ale to je , uznaj, dost nepravdepodobne . Par ponorov za den bude mat asi furt medzi ponormi dost casu si vyluftovat parcialne tlaky N2 a O2 na normalne hodnoty.

kvetinka75
10. aug 2023

@gabika0825 ziadne chytanie za slovicka. Myslim ze aj cudzincovi dobre padne ak ho niekto upozorni na nevhodne pouzite slovicka

moonlight1210
10. aug 2023

@gabika0825 nerob stres. Verim, ze ju potesilo, ze sa naucila nieco nove.

mamamasama
10. aug 2023

@martinmmartin pár hodín po ponoroch sa neodporúča cvičiť a vieme, že Di bola trénerka. Možno tam zohralo rolu viacero faktorov. Každopádne. Naše dohady jej život nevrátia. 😪Veľká škoda mladého života. Je mi veľmi ľúto jej priateľa, aj rodiny 😓

martinkamm
10. aug 2023

Našiel ju jej priatel ...siel ju zavolat ked jej dlhsie nebolo a nasiel 100m od brehu jej nevladne telo...niekolko hodin ju ozivovali...zomrela v utorok :(

slovakboy
10. aug 2023

Nič zle si neurobila a ani nenapísala.

avonladyba
11. aug 2023

Dnes som ju videla v časopise. 😔

eliska13
12. aug 2023

Niekde som čítala jej vyhlásenie, že mali veľa zákazok na fotografovanie pod vodou tak trénovala čo najhlbšie ponory, takže zase sú za tým peniaze a zákazníci:(

mixella234
17. aug 2023

@akiana prosím Ťa, nekonšpiruj 🙏

barus26
17. aug 2023

jej dcéra sa vyjadrila že nezomrela ani utopením a ani na následky freediving-u

Strana
z4