icon

Prečo zomrela Diana Hô Chí?

10. aug 2023

Neviete niekto či bola vážne chorá alebo čo sa stalo? Úplne ma to šokovalo. Normálne neverím...taka mladá a vitálna a zrazu zomrela? Hrozne mi to je ľúto....

viestta
10. aug 2023

@liv1 pri strngani sa pohar drzi za stopku, aj vinovy aj ten na sampanske. Konakovy a casa na cervene vino sa moze zohrievat v dlani aby sa rozvinuli vone

liv1
10. aug 2023

A autorka mne sa to tiez nezda vhodne, kedze tuto diskusiu nevies ani vymazat…

kvetinka75
10. aug 2023

@liv1 ja za stopku veľakrát nedržím nič, pretože ma niekedy tak bolí 1 klb na prste, že sa bojím, že ten pohár vylejem. A je mi je dno, kto si čo myslí,

simonatom
10. aug 2023

Ja som vážne pokrutila hlavou, že sem človek napíše takúto otázku. Veď pred hodinou, minimálne, už boli články na internete o tom, čo sa pani stalo osudným. Ďalej, ak je človek v šoku a je potreba niekde napísať vyjadrenie úprimnej sústrasti pozostalým, tak nech sa to urobí, tam, kde je na to reálne miesto a truchliaci budú o tom vedieť, nie tu na MK. Veď aj ich stránka zdieľala napr. na Instagrame sústrasť, tak tam je poprípade cesta a podpísať sa pod to. Toto je iba môj pohľad na vec.

tykat
10. aug 2023

@bolarazjedna mozno si len zle pocula, niekedy sa nehovori "vyjadrujem uprimnu sustrast" ale len podas ruku a povies "uprimnu sustrast". Ale vela slovakov to tiez robi tak ze "praje". Ono staci upozornovat a casom sa hadam naucia, nikto hadam nechce priat tomu druhemu nieco zle, len nevie ze sa toto spojenie nepouziva resp. ze je nevhodne.

luccija
10. aug 2023

Zvláštny je ten status sestry, ale veľká tragédia. Ani som nevedela, že mala dcéru.Uz druhý človek čo zomrel po potápaní nedávno ten 18 r chlapec v HR

slovakboy
10. aug 2023

@luccija môjmu synovi zistili maly šelest medzi srdcovým komorami. Lekárka povedala že sa nemusí obmedzovať ale nesmie sa hĺbkovo potápať. Keby si ten šelest nevšimla pozorná pediatrička, nešiel by na vyšetrenie USG.tam zistili že jedna komora prepúšťa krv Alebo kyslík už neviem do druhej. Povedala že by sa mu mohol dostať kyslík do mozgu

bolarazjedna
10. aug 2023

Podľa mňa by mohli adminky alebo autorka vymazať túto tému. Zomrel človek, a my tu riešime stavu z kompótu, to je už naozaj nevhodné, nedôstojné. Autorka co mohla, sa dozvedela ohľadne svojej otázky, tak lepšie by bolo už radšej celú diskusiu vymazať.....

ibrunova
10. aug 2023

@slovakboy presne toto má aj môj syn, absolútne žiadne obmedzenia nemá, ale jediné, čo má zakázané, je hĺbkové potápanie.

riamia91
10. aug 2023

@patus_2 veľmi sa mýliš, priať úprimnú sústrasť je dosť morbídne.

h2
10. aug 2023

Ako som už písala, včera som pozerala ten spomínaný dokument. Veľmi silný film, ale to najdôležitejšie, čo som sa o freedivingu dozvedela, je, že je to najnebezpečnejší šport, ľudia pri ňom kapú, ako muchy. Aj tí najskúsenejší. 😥

feeewa
10. aug 2023

Vyjadrenie jej sestry z pred hodiny…
Ale tu všetci už vedia všetko skôr.. klasika

autor
10. aug 2023

Verte žienky, že ak by sa dalo, už by som ju dávno vymazala, ale nemám tam tú možnosť. Takže poprosím adminov o zmazanie. Nevidím nič zlé na tom, že ma zaujíma, čo sa stalo mojej obľúbenej inštruktorke, keďže sama som na jej videá cvičila a zrazu taký šok. A toto je diskusné fórum, nie? Nijak hanlivo som sa o nej nevyjadrila, keďže sama som ju mala veľmi rada.

Pre tie, čo to zaujíma, tak jej sestra dala medzitým storku na IG, že ani sami nevedia prečo zomrela, keďže čakajú na pitvu a že média si strašne navymýšlali.

Viac sa už ani nebudem zapajáť, lebo ani nemám slov, ako sa to tu zvrtlo.

mamickalisticka
10. aug 2023

@h2 ja som revala veľmi, ale som hrozne citlivá a absolútne som ten koniec nečakala 😵 ale bolo to super, zaujímavé

h2
10. aug 2023

@mamickalisticka Ja som tušila, že niekto zomrie, ale myslela som, že to bude ona. Súhlasím, veľmi zaujímavý film. Nečakala som, že ma táto tematika natoľko upúta.

h2
10. aug 2023

Autorka, nič si z toho nerob, nič zlé si nenapísala. Okrem toho, vždy, keď niekto slávny zomrie, má tu na stene fotku a komentár. Minimálne od jednej, niekedy aj od viacerých prispievateliek.

mamickalisticka
10. aug 2023

@h2 videla som aj, že je na netflixe film Hold your breath(the ice dive) aj to si chcem pozrieť. Tak posúvam ďalej, (ak ešte stihnem)

h2
10. aug 2023

@mamickalisticka Ďakujem, pozriem.

martinmmartin
10. aug 2023

@bolarazjedna Dekompresna choroba urcite nie. Ta je iba vtedy ked si v hlbke urcity cas a furt dychas pod vodou normalne z bomby, pod tym tlakom sa ti pomaly preplnini krv plynmy ktore potom musis pomalicky zas vydychavat ked stupas.
Ak ides na jeden nadych tak tento problem nemas, mas v krvi iba tolko plynu kolko si z jedneho nadychu donesies, a nie viac.
Veleryby sa potapaju do 1000 m hlbok a dekompresovat cestou hore tiez nemusia lebo v tej hlbke nedychaju ale drzia huby

moonlight1210
10. aug 2023

@bolarazjedna michelinske hviezdicky mozu byt aj za jedlo s kompotom. Tam ide o celkovu chut a vynimocnost jedla ako takeho. O zazitok.
Dokonca ani restauracia nemusi vyzerat high-end. Kludne to moze byt vyvarovna.
Michelinsku hviezdu ziskal aj poulicny stanok s jedlom v hlucnej ulicke trhoviska s lacnym tovarom.

aurora33
10. aug 2023

Autorka, tiež som cvičila veľa jej videí a sledovala som ju všade kde sa dalo. Bola to úžasne žena a od včera mi je z tiho blbo. Di tu bude veľmi chýbať

barus26
10. aug 2023
barus26
10. aug 2023
dominikamacakova
10. aug 2023

@patus_2 a o tom ako sa žere kompót 🤦🤦🤦

liv1
10. aug 2023

@luccija aj nas kamarat zomrel v 100 cm vode v bazene. Trenoval potapanie ☹

pkgirl30
10. aug 2023

@slovakboy ani ja, žiadnu soc. sieť

pkgirl30
10. aug 2023

@slovakboy neuveriteľné...a veľa je takých čo zomreli lebo nevedeli že majú nejaký problém so srdcom

camelie12
Autor odpoveď zmazal
gabika0825
10. aug 2023

Vám tu dobre kuruje, ženy niektoré 🙄 sa tu chytáte za slovíčka jak v škole, 20 komentárov o tom že niekto niečo zle napíše. K tomu cudzinka. Bože môj, toľko sa stalo… 🙈🙈🙈🙈

mamamasama
10. aug 2023

@martinmmartin vieš po anglicky? Tak si to prečítaj a nepíš hlúposti 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️https://www.deeperblue.com/decompression-and-fr...