icon

Predala som auto, môžu žiadať peniaze späť?

30. sep 2024

Ahojte, predala som staré auto, kupujúci ho odo mna kúpil za 1200€ a dnes mi vola s tým, že chce časť penazi spat lebo je tam niečo pokazene. Avšak auto kúpil za 1200€ (chcela som povodne 2000€ ale keďže tam niečo pukalo a sam ma na to upozornil keď sa bol odviesť) tak som ho predala za 1200€. Čo mám robiť? Podľa mna nárok na vrátenie penazi nemá,..

Strana
z2
egonsk
30. sep 2024

@simca06022011 tak ano, najrychlejsie terenne auto na dráhe je zasadne firemny pickup 😄😋

mamutka
30. sep 2024

Kolegyňa predávala tiež spoluobčanom. To sú ich ťahy, presne toto na nich skúšali. A keď im teda chceli pomôcť a riešiť to, oni začali nachádzať ďalšie a ďalšie chyby. Nedali pokoj. Povedala že nikdy viac

lavender94
30. sep 2024

Keď niekto kupuje auto za 1200€ snáď nemôže čakať, že bude v dokonalom technickom stave a s nejakou investíciou jednoducho musí počítať. Minimálne rutinné výmeny bŕzd, oleja… to snáď nečaká, že to dáš na poriadok za tie peniaze. Kašlala by som na nich. Keď sa jedna o rómov, nechcem generalizovať, ale asi nemajú ani mentálnu kapacitu a ani financie na to aby to riešili s právnikom. Zablokuj číslo a dovidopo

jana_eyre_2
30. sep 2024

Povedz mu do telefónu, že ho bude coskoro kontaktovať tvoj právnik a rozlúč sa bez zbytočneho vysvetlovania.. neboj už sa neozve 🤪

stanka_k
30. sep 2024

Toto sa stalo aj kolegovi. Presne predal staré autom rómom. Teraz sa na tom smejeme, ale otravovali ho dosť dlho. Nakoniec im vynadal a vyhrozil. Ale tak s chlapom je to iné. Netreba sa s nimi maznať, presne vedia čo chcú....

autor
30. sep 2024

@lenkakravcova auto je už prepisane, ale ide o to že mi nonstop volajú, vypisujú z xy rôznych čísiel a nedajú pokoj absolútne

lenkakravcova
30. sep 2024

Zablokuj, a ako ti písali ak neprestanú obrat sa na políciu.

autor
30. sep 2024

@lenkakravcova a myslíš že pomôžu, keď len otravujú?🙈🙈🙈

lenkakravcova
30. sep 2024

Neviem. Pri najhoršom tá pošlú do kelu, že sa máš ozvať až keď sa niečo stane. 🙁
Skúsis to ale môžeš. A spoluobčanom pohroz, že sa na políciu obrátiš keď neprestanú. Možno cuvnu už po tejto informácii.

simca06022011
30. sep 2024

zdvihni telefon a povedz im nech prestanu ta obtazovat, inak zavolas policiu, pripadne to daj raznemu chlapovi vybavit tento telefonat. Kupili auto, vedeli v akom je stave.. na spravy by som ani neodpisovala a ani nereagovala.

autor
30. sep 2024

@simca06022011 moj chlap cakal v aute kym ja som sa s nimi vonku vadila takze toľko k tomu

janickacrazy
30. sep 2024

@colsami tak možno je ozaj lepšia možnosť dať ho do šrotu a máš pokoj

simca06022011
30. sep 2024

riadny gentleman..

zuzanita1609
30. sep 2024

Vážne ťa nechal muž sa s ním doťahovať? A kde stratil "klenoty" ? (krajšie povedané) 🙄

lenocka8894
30. sep 2024

@autorka. Ano toto su presne och praktiky...ale ked im nik nechce nic predat, prenajat tak vtedy vedia vyblakovat ze rasizmus ale to ako sa spravaju to uz nevidia...aj na mna toto skusali...na nich pekne slovo neplati, jednoducho povedat nie a zablokovat cislo...po par skusenostiach sme uz auto predavali len cez bazare a bolo po probleme

timilv
Autor odpoveď zmazal
julish
30. sep 2024

@sisska96 si rasistka. To co bolo za auto a kolko najazdene?

julish
30. sep 2024

@lavender94 a Romovia pravnici?

lavender94
30. sep 2024

@julish Róm právnik asi bude dostatočne inteligentný na to aby predpokladal, že auto za 1000 eur asi nebude v najlepšom stave.

petulda333
30. sep 2024

Razne ich poslat do prdele a upozornit,ze si ich uz nahlasila na policiu a ukazala aj sms. Ak nedaju pokoj, zazalujes ich.

pieksamaki
1. okt 2024

Odpovedala by som stručne na kazdy telefonát, nech riešia veci písomnou formou.

vorkola
1. okt 2024

Prosim ta ,a aka je znacka toho auta,?lebo moja Fabia ma 14 rokov, a neviem za aku cenu ho mozem predat

riyadh
1. okt 2024

Mnuz "cigan ostane ciganim👌a ty sa len zmier, oni to maju vkrvi.. A este sa ti budu vyhrazat, zaplatis

julish
1. okt 2024

@riyadh to nie je v krvi, to je castokrat jedina sanca prezit. Od gadzov este nic dobre neprislo, ukazalo aj posledne storocie

riyadh
2. okt 2024

@julish jo a od ciganov prislo tooolko dobreho doslo za posledne "storocie" 😂vychcana zbe...ba,zvieratka

lintu
2. okt 2024

Pozor na to. Skúsenosť je vraj aj taká, že lacno kúpia, povymieňajú diely, ktoré potrebujú a následne sa snažia auto vrátiť späť.

la_dolce_vita
2. okt 2024

Nic dobre neprislo od gadzov? A kto im cely zivot financuje ich povalacstvo, nove pribytky a deti, o ktore sa nevedia postarat?! No predsa my gadzovia.

julish
2. okt 2024

@riyadh nikdy nepachali masove vrazdy, velkw transakcne podvody, neprivatizovali za par korun milionove podniky… na rozdiel od gadzov

Strana
z2