Predala som auto, môžu žiadať peniaze späť?
Ahojte, predala som staré auto, kupujúci ho odo mna kúpil za 1200€ a dnes mi vola s tým, že chce časť penazi spat lebo je tam niečo pokazene. Avšak auto kúpil za 1200€ (chcela som povodne 2000€ ale keďže tam niečo pukalo a sam ma na to upozornil keď sa bol odviesť) tak som ho predala za 1200€. Čo mám robiť? Podľa mna nárok na vrátenie penazi nemá,..
Kolegyňa predávala tiež spoluobčanom. To sú ich ťahy, presne toto na nich skúšali. A keď im teda chceli pomôcť a riešiť to, oni začali nachádzať ďalšie a ďalšie chyby. Nedali pokoj. Povedala že nikdy viac
Keď niekto kupuje auto za 1200€ snáď nemôže čakať, že bude v dokonalom technickom stave a s nejakou investíciou jednoducho musí počítať. Minimálne rutinné výmeny bŕzd, oleja… to snáď nečaká, že to dáš na poriadok za tie peniaze. Kašlala by som na nich. Keď sa jedna o rómov, nechcem generalizovať, ale asi nemajú ani mentálnu kapacitu a ani financie na to aby to riešili s právnikom. Zablokuj číslo a dovidopo
Povedz mu do telefónu, že ho bude coskoro kontaktovať tvoj právnik a rozlúč sa bez zbytočneho vysvetlovania.. neboj už sa neozve 🤪
Toto sa stalo aj kolegovi. Presne predal staré autom rómom. Teraz sa na tom smejeme, ale otravovali ho dosť dlho. Nakoniec im vynadal a vyhrozil. Ale tak s chlapom je to iné. Netreba sa s nimi maznať, presne vedia čo chcú....
@lenkakravcova auto je už prepisane, ale ide o to že mi nonstop volajú, vypisujú z xy rôznych čísiel a nedajú pokoj absolútne
Zablokuj, a ako ti písali ak neprestanú obrat sa na políciu.
@lenkakravcova a myslíš že pomôžu, keď len otravujú?🙈🙈🙈
Neviem. Pri najhoršom tá pošlú do kelu, že sa máš ozvať až keď sa niečo stane. 🙁
Skúsis to ale môžeš. A spoluobčanom pohroz, že sa na políciu obrátiš keď neprestanú. Možno cuvnu už po tejto informácii.
zdvihni telefon a povedz im nech prestanu ta obtazovat, inak zavolas policiu, pripadne to daj raznemu chlapovi vybavit tento telefonat. Kupili auto, vedeli v akom je stave.. na spravy by som ani neodpisovala a ani nereagovala.
@simca06022011 moj chlap cakal v aute kym ja som sa s nimi vonku vadila takze toľko k tomu
@colsami tak možno je ozaj lepšia možnosť dať ho do šrotu a máš pokoj
riadny gentleman..
Vážne ťa nechal muž sa s ním doťahovať? A kde stratil "klenoty" ? (krajšie povedané) 🙄
@autorka. Ano toto su presne och praktiky...ale ked im nik nechce nic predat, prenajat tak vtedy vedia vyblakovat ze rasizmus ale to ako sa spravaju to uz nevidia...aj na mna toto skusali...na nich pekne slovo neplati, jednoducho povedat nie a zablokovat cislo...po par skusenostiach sme uz auto predavali len cez bazare a bolo po probleme
@lavender94 a Romovia pravnici?
@julish Róm právnik asi bude dostatočne inteligentný na to aby predpokladal, že auto za 1000 eur asi nebude v najlepšom stave.
Razne ich poslat do prdele a upozornit,ze si ich uz nahlasila na policiu a ukazala aj sms. Ak nedaju pokoj, zazalujes ich.
Odpovedala by som stručne na kazdy telefonát, nech riešia veci písomnou formou.
Prosim ta ,a aka je znacka toho auta,?lebo moja Fabia ma 14 rokov, a neviem za aku cenu ho mozem predat
Mnuz "cigan ostane ciganim👌a ty sa len zmier, oni to maju vkrvi.. A este sa ti budu vyhrazat, zaplatis
Pozor na to. Skúsenosť je vraj aj taká, že lacno kúpia, povymieňajú diely, ktoré potrebujú a následne sa snažia auto vrátiť späť.
Nic dobre neprislo od gadzov? A kto im cely zivot financuje ich povalacstvo, nove pribytky a deti, o ktore sa nevedia postarat?! No predsa my gadzovia.

@simca06022011 tak ano, najrychlejsie terenne auto na dráhe je zasadne firemny pickup 😄😋