icon

Predlžovanie vlasov a vaše skúsenosti

lucia37
28. jún 2012

Baby , silne uvažujem o predĺženi vlasov, máte s tým niektorá skúsenosti? Oplatí sa to? Akou metódou?

alenka2812
8. máj 2015

@minie88 ako sa vola ta baba,Monika?Ja som s s nou teraz dohodnuta,tiez mi odporucala keratin,aj vysvetlila preco,tiez je to o kvalitnej praci

wera233
27. máj 2015

Treba si vybrat hlavne dobreho odbornika,ktory vam nadpoji vlasy a kvalitne vlasy. Euroloky su najlepsie na predlzenie vlasov a ked je to urobene dobre nehrozi vam ziadne vypadavanie ani nic podobne. Neodporucam keratin,to je ta najhorsia metoda zo vsetkych. Ja mam kupene naozaj kvalitne ruske vlasy 70 cm a stali 330 eur 140 pramenov. Viem,ze su dievcata ktore by chceli predlzit vlasy a hladaju co najnizsiu cenu,ale na to si treba dat pozor. Nizka cena sa nerovna kvalitnym panenskym ludskym vlasom,za nizkou cenou sa vacsinou skryva nekvalitny tovar za kt.zbytocne vyhodite peniaze a z vlasov nebudete mat radost,lebo za kratky cas skoncia v kosi.

mamina_007
16. jún 2015

@minie88 k tej babe co pises ze chodis berie vlasy zo Salon IX. :D takze potom bola chyba asi niekde inde..... KEd ty pises ze ti padali vlasy ...

minie88
19. jún 2015

Ano Monika sa vola. Zalezi to aj od vlasu ci ten keratin udrzi, ale vo vacsine pripadov je najlepsi si myslim.

minie88
19. jún 2015

@mamina_007 Keratín spaja vlasy cize logicky ked keratin je zle urobeny tak vypusti vlasy aj keby boli kralovske 😀 nezalezi to od vlasov ale od prace

monika908
23. jún 2015

Ahojte, viete mi niektorá z vás poradiť, kde v Bardejove by som si mohla dať predĺžiť vlasy?

mamina_007
23. jún 2015

@minie88 ja som nad mieru spokojna 🙂 Uz 3 roky 😉 aj moje zname ku nim chodia. Tieto fora mi pridu take ucelove, ze si tu sami ludia pisu aby ku nim chodili na biznis..... Lebo ja som si pozerala tu Moniku o ktorej hovorite. Na facebooku ma napisane MONIKA MINIE KRIVOVA, takze ste to podla mna vy a pisete tu zle veci aby ste si konkurenciu znicili? 😒 to je smutne

alenka2812
23. jún 2015

@mamina_007 a ako si ju pod takym menom nasla,mne neukaze,len VIP salon

alenka2812
23. jún 2015

@mamina_007 maju aj nejaky cennik,lebo na ich stranke som nenasla

mamina_007
24. jún 2015

@alenka2812 mne to ukazalo na facebooku.. som hladala VIP SALON. Maju tam fan page a ta MONIKA MINIE KRIVOVA je tam administratorka.
https://www.facebook.com/pages/Predlžovanie-vla...
Tak podla toho mi to pride ze si to pise sama to dievca a ohovara tu inych, lebo Salon Ix. je kazdemu v predlzovani konkurencia 🙂

monika908
24. jún 2015

ďakujem, nakoniec som to skúsila pri FM - hair: http://www.fischbach-miller.sk . este raz vam vsetkym dakujem

dicinka1
24. jún 2015

baby..ja chodim do Michaloviec...a som spokojna...platila som 220 eur. teraz som bola posuvat tak 80 eur..podla toho kolko pramenov mate.prvy krat mi vypadol len jeden pramen a teraz zatial ni.mam tie eurolocky co sa skladaju ako knizka..treba si zvyknut.uz mi to nerobi problem ako na zaciatku... 😉 a kvalita vlaskov je suprova.mam ruske vlasy.nemotaju sa...neuzlia..rano pekne precesem špeci kefou a upravim.ked mi ich minule dala dole,tak som sa uz blbo citila bez tych dlhych vlaskou..take čudne to bolo...pre mna už neprirodzene :D

glloria21
8. júl 2015

@wera233 prosím ťa a odkiaľ si si objednávala vlasy? Poprípade kde si si ich dala robiť?

petra3452
14. júl 2015

Klamu takmer vsade... Určite neodporucam salon 9 alebo inak menovany ez hair kupovala som si tam vlasy no katasrtrofa tyzden ich mam na hlave tak ma bolia vlasy z nich ze hroza...uplny muchel ani rozcesat sa to neda.. Znama mi hovorila ze ani vratit sa nedaju tak nvm co budem robit vyse 200e ma stali co nieje mala suma...takze radsej si pozistujte vopred kde maju dobre vlasy

minie88
11. aug 2015

@mamina_007 Tak toto bolo trapne. To ze su so salonom 9 zlé skusenosti a vas to trapi Zuzanka, lebo asi vy ste majitelka toho salonu, tak to neznamena ze niekto si na tom potrebuje budovat meno. Spinit moze hocikto hocikoho ale práca hovori za vsetko a to ze sa mi nieco paci a nieco nie to je moja vec a nemusim preto vlastnit vsetky podniky 😀 ale bolo by to fajn.

monika908
27. aug 2015

Ahojte, tak neviem prečo sa hádať. Stačí poradiť a povedať, prečo nie alebo prečo áno. Napríklad ja som zobrala svoj prameň vlasov, zaslala Do FM-Hair, alebo Fishcbach+Miller čo sídlia v Bardejove a oni mi presne podľa môjho odtieňa zafarbili vlasy. Konkrétne som kupovala Clip in: http://eshop.fischbach-miller.sk/25-clip-in-vlasy .

No asi takto nejako ma znieť rada. Chceš mať predlžované vlasy presne podľa tvojho otieňa? Daj si tam, do výroby. Chceš lacnejšie a to že odtieň nebude na 100% ti je jedno? Tak si daj inde - google ti poradi 😉 .

martiny923
8. sep 2015

@kaska
ahoj mozem ta poprosit kontakt na kadernicku,ktora nadpaja vlasky metodou bond plus?
dakujem

markina8
8. sep 2015

Ahojte, pri riedkych a jemnych vlasoch neodporucam predlzovanie. Nijakym sposobom! Mam 2 rocnu skusenost a to co som mala na hlave potom bolo do placu. Taktiez jemne a riedke vlasy nedokazu zakryt spoje, nech kadernicka tvrdi cokolvek - takto som nemohla nosit ani cop ani rozpustene, bolo to nieco hrozne, motali sa a bolo ich vidiet. Alternativou su clip in vlasy, ktore sice tiez nenosim uplne rozpustene (maximalne polorozpustene, kde ich mam tak pozapinane, ze nie je nic vidiet a nemusim sa stresovat) ale v cope sa daju nosit velmi pohodlne, ked sa pripnu len na temeno hlavy a zvysnymi vlastnymi vlasmi sa zakryju v cope. Trva to 3 minuty. Ja som mala vtedy najdrahsiu metodu na predlzovanie vlasov, tiez kvalitne vlasy, ale pre jemne vlasy jednoducho predlzovanie nie je. Vyvarujte sa tomu a neurobte taku chybu ako som urobila ja a aj teraz niekolko rokov potom si davam vlasy stale dokopy.

mamina_007
8. sep 2015

@minie88 Takze ste to vy MONIKA??? :D Mala som pravdu....A pisete si tu same sebe komentare Slecna MOnika? Ja sa poznam so Zuzanou, je to fajn osoba. Hned som jej napisala email a povedala som jej o tejto stranke a co tu pisete.... Ze ju vy ani vase hry nezaujimaju, maju tisice spokojnych klientov 🙂 A ze vas pozdravuje... 😀 Ze vas pozna!!! Ze ste sa jej pchali do salonu, ze ste tam chceli robit, potom ste vlasy od nich brali...Toto je normalne show! :D Ste sa zaregistrovali aj pod inym menom? PETRA3452 - ten uzivatel bol zaregistrovany aby napisal iba ten jeden koment...
Ste mi nasmiech vazena slecna Monika Krivova aj s vasim VIP SALONOM a s tymi cinskymi produktami co tam ponukate, vsetko som si preverila. Ale takto daleko nezajdete 🙂 Poctivost naodvsetko, ale to vy asi nepoznate. 😉

salon_ix
18. sep 2015

@minie88 Dobry den MONIKA, tu je Zuzana Muranska, majitelka Salon IX. Ako sa mate Monika? Po telefonate s nasou zakaznickou, ktora ma upozornila na toto forum, mi nedalo nepozriet sa, co tu robite. Vam sa toto zda fer co robite? Ociernovat nasilu aby ste si nahnala klientelu? Vytvarat tu dalsie prihlasenie alebo niekoho nahovarat(PETRA3452) aby drzal vasu hru. Viete Monika, ja som si uz prezila vselijake spinave hry pocas podnikania. Nie je to lahke, lebo ludia zavidia a chcu sa dostat tam kde sme vy, za mesiac ...Neuvedomuju si, ze za tym je mnoho hodin/mesiacov neustale dobrej prace a prebdenych noci nad marketingom, vyberom/skolenim zamestnancov, zhananim len toho nakvalitnejsie tovaru a neposledne kazdenny servis, ktory musi byt vzdy 101%. Mam hranicu tolernacie voci takemuto konaniu ale tu to konci. Chodili ste do naseho salonu skoro 18 mesiacov. Obdivovali nasu pracu, dokonce ste mi viac krat ponukali vase sluzby- chceli ste sa ku nam zamestnat (VID PRILOHA). Odkukavali od nas sposob ako pracujeme a dokonca odoberala od nas vlasy. VIem, ze sa zaujimate o pravo a preto si na tomto mieste dovoľujem upozorniť na ustanovenie § 373 ods. 1 Trestného zákona, podľa ktorého kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý je spôsobilý značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u spoluobčanov, poškodiť ho v zamestnaní, v podnikaní, narušiť jeho rodinné vzťahy alebo spôsobiť mu inú vážnu ujmu, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.
Rovnako upriamujem pozornosť na ustanovenie § 11 a 13 Občianskeho zákonníka upravujúce ochranu osobnosti. Podla IP adresy vieme s urcitostou povedat, z akeho pocitaca bol prispevok odoslany.

Budujem svoje podnikanie s podctivostou a svedomitostou, takze ludi, ktory sa takymto bezocivym sposobom snazia znicit co budujem, nenecham len tak. Velmi rada zajdem za Vami aj osobne, som v Banskej Bystrici kazdy tyzden. Na internete, doma za pocitacom vie byt kazdy hrdina.

So zelanim pekneho dna

Zuzana Muranska
SALON IX. & EZ HAIR

minie88
19. sep 2015

Odchadzam z tejto skupiny, lebo aby tu niekto klebetil o niekom, to nie je nic pre mna, to robia len debili.... Overte si IP adresy láskavo a potom sa choďte hanbit za tie vase prispevky. Lebo ohovaranie je to, čo robite vy teraz, ale za to by vas mala udat dotycna. 🙄 Nikoho ani obhajovat nebudem, mne je to jedno, ale niekoho to zaujimalo, kde predlzuju dobre. A uvedomte si, ze ked budete predlzovat cinskymi alebo uzbeckymi vlasmi a poviete ze su to ruske, je to podvod, mam to zistene, len aby sa toho niekto nechytil. Dovidenia

mamina_007
19. sep 2015

@minie88 To je v poriadku Monika, ale ked sa niekto pyta kto kde dobre predlzujete, tak nemozes zacat ociernovat niekoho a seba vyzdvyhovat.... To nie je spravne.

chihuahua81
19. sep 2015

Monika- to bude ta Cernakova priatelka, ze? 🙂

neratka
14. okt 2015

@belluc ja nerozumiem, preco sa ale cudujete, ze sa vam vo vlasoch spravili dredy, ked ste si ich pol roka nedali prepojit!

zojuska888
19. nov 2015

DREAM HAIRS🔝🔝🔝🔝
Milé dámy vlasy sú korunou ženskej krásy a ktorá žena nechce byť krasna?Už davno to nieje len záležitosť celebrít,ak aj vy túžite mať krásne dlhé a husté vlasy,ponúkam vam predlžovanie vlasov z možnosťou odtieňov na mieru,EUROLOCK alebo NANORING (je minimálne viditeľný,vynikajúco drží,a to najdôležitejšie -nepoškodzuje váš vlas)metódou.Na predlžovanie používam RUSKÉ alebo EURÓPSKE vlasy v tej najkvalitnejšej podobe aku na slovenskom trhu dostať!Vlasy neboli nikdy strvalnené a už vôbec pokryté nejakým umelým silikónovým leskom!cena vlasov zavisí od farby,dĺžky a počtu prameňov.cena za prácu Metoda EUROLOCK-70e NANORING-100e
Predĺžujem ak mate aj vlasy už zakúpené,a to aj v pohodlí vášho domova!!!ŽILINSKY kraj ...bližšie info na tel.č. 0915 853 672
Alebo na e-mailovej adrese: Malikovazoja@gmail.com

lilina111
27. nov 2015

Ja mam predlzene vlasy 8 rokov. Som zo.ziliny a chodila som do prievidze ku Zuzane ale davala mi stale a stale mensiu gramaz aj ked som platila za vacsiu.. potom som naslana inzerat a skusila som v ziline salon Bianka. Robila ma taka mlada kocka , dala som.si eurolok a je to uplne ine. Zaplatila som za posun polovicu 50 eur a pramen zatial jeden nespadol. Odporucam

zojuska888
27. nov 2015

@lilina111 s toho salonu v ziline ktory tak chválite by som si len tazko dala nieco na hlavu,mam od nich uz tri zákaznícky ktore boli maximálne nespokojne,kvalita vlasov ktore su zevraj detské boli uz na pohľad strasne..pramene boli hrubé,navyse pospájané asi z odpadových vlasov..mam ich dokonca odložené v sufliku hanby ktore mi tam nechala jedna zo zákazníciek s toho salonu..ale tak sto ludi sto chuti🙂)a taktiez pristup mi pride maximálne neprofesionálny,neviem si predstavit ze by mi kaderníčka predlžovala vlasy v polovičke svojej prace by sla robit ďalšiu zákaznícku a mna by medzi tym dokončili ďalšie dve kadernicky..ale Metoda ktorú tam robia(eurolocky) su super,odporúčam urcite viac ako keratin

nikaaaaa
23. dec 2015

Pedlzuje tu niekto lacno s Nových Zámkov microring vlasy mam ?? ?

painkiller12
26. dec 2015
Používateľ painkiller12 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od painkiller12.

caute mate niekto skusenost s predlzovanim vlasov metodou Speed tape?

laskonka22
27. dec 2015
Používateľ laskonka22 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od laskonka22.

@painkiller12 videla som na amosk ze vyucuju tuto metodu v ramci kurzu. robila som si tam masersky kurz.