Predškolská a elementárna pedagogika
vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?
@lovelizoe 750€ za rok v PO
@lovelizoe za rok
Ahojte, nie je tu náhodou niekto, kto študuje alebo študoval na Trnavskej univerzite Pedagogickej fakulte odbor predškolská pedagogika externe magisterské?
Ahojte baby, je tu niektorá, čo nastupuje v septembri na PEP do Bratislavy externe? Ak máte niektorá literatúru, ktorú by som využila v prvom semestri a posúvate ďalej, rada kúpim 🙂
@patij ja som skončila teraz 1.rocnik. Klidne IP 😊
@patij kludne IP
@andreafranova môžem ti napísať ss?
@monameri Áno píš, čo treba?
@andreafranova písala som ti spravu, prišla?
@majka4848 za 3 roky si Bc
Dievčatá nemáte niektorá skriptá na predškolskú a elementárnu pedagogiku v PO? rada by som odkúpila 🙂
@dajda459 klamať ti nechcem, že táto novela zákona bude určite prijatá, lebo zatiaľ je to asi iba zahrnuté v plánoch Ministerstva školstva. Ale dĺžka štúdia, resp. možnosť jeho skrátenia, záleží na jednotlivých vš. V BB majú prváci možnosť si hneď vybrať ci chcú študovať 3 alebo 4 roky externú formu štúdia bez poplatku, inde sa za poplatok dá skrátiť na 3 roky Bc štúdium ako aj Mgr. Ja dúfam, že táto zmena bude prijatá, lebo aj ja sa chystám aj na Mgr štúdium, tak verím, že to bude trvať už len 2 roky 🙂
Ahojte, kúpim študijné materiály (poznámky z prednášok, knihy,...) pre odbor predškolská a elementárna pedagogika, najlepšie od niekoho, kto študuje/študoval na Univerzite Komenského. Vopred ďakujem za ponuky.
predam studijny material pre Prešovsku Univerzitu p. a elementarna pedagogika
Ahojte, dievčatá. Tie, čo ste začali študovať externe pedagogiku v neskoršom veku, šli ste do toho s tým, že máte akú-takú istotu, že vás v okolí zamestnajú, alebo si budete prácu v školstve hľadať až časom? Veľmi ma láka pedagogika, učiteľstvo na 1. stupni alebo v MŠ, no zakorenili sme v "hladovej doline" a mám strach, či by sa mi podarilo v tomto odbore zamestnať v našom okolí, kde sú pozície už roky rokúce obsadené rovnakými osobami.
A sikovnice vo vyššom veku, ktoré už máte po štúdiu, ako dlho ste si hľadali prácu? Nebol problém, že ste napriek veku nemali dostatočnú prax? 🙂 Ďakujem za vaše postrehy. ;)
ahojte. je tu niekto, kto chodi do BB na predskolsku a elementarnu pedagogiku? zaujimaju ma prijimacky - ako dlho trval test? bol len jeden, ci kazdy predmet mal svoj test? dakujem 🙂
@danciacik ahoj.. čítala som staršie komenty, ty si navštevovala predškolskú v Ružomberku? Vedela by si mi napísať viacej info, ohľadom prijímačiek, učiva,v ktoré dni sa chodi do školy a či sa to da zvládnuť popri práci, deťoch?
@jakubjakovae ja som v septembri začala. externe prijímačky boli iba formou krátkeho pohovoru, prečo tam chceš študovať, aké máš ciele do budúcna, a samozrejme pri Rátali k tomu aj body za vysvedčenia, priemer. za mesiac prišlo rozhodnutie koho prijali a koho nie. Veru až okolo 80 žiakov, čiže šanca je dosť vysoká. dokopy za jeden semester tam ideme 9 krát, z toho iba dvakrát to bolo v piatok ostatné je všetko v sobotu od rána do cca 14.
Dobrý deň,chcela by som sa spýtať, že či tu nájdem niekoho kto študuje predskol.a elementárnu pedagogiku na uk v ba ? Stále rozmýšľam, že či sa prihlásiť. Chcela som sa spýtať, že či ste aj písali diktát na prednáške ? A či sa to dá zvládnuť pri dvoch deťoch ? Dalujem

V Nitre tento odbor jeden semester 250€.