icon

Predvolebné výsledky: Analýza výhier Korčoka a Pellegriniho

eva8
6. apr 2024

Je zaujimave, ze vsetci sa trepu do Bratislavy za pracovnymi prilezitostami. Preco? Pretoze tam vyhral Korcok.
A v krajoch, z ktorych ludia odchadzaju, vyhral Pellegrini. Sme hlupy narod.
Nedakujem volicom Pellegriniho za pohrdanie neznou revoluciou a demotivaciou mladych

Strana
z2
dadis
8. apr 2024

@ktochytavzite To je gender ideologia 🤯🤯? Tak som mimo ja alebo ty.

eva8
autor
8. apr 2024

@silvia2013 Korcok robil svoju pracu. A okamzite sa postavil voci utlaku

eva8
autor
8. apr 2024

@ktochytavzite PS bola amaterskou stranou v prvych volbach. Do septembrovych vyzrela. Aj Simecka. Dolezite je, ze by nevladli samy. A boli otvoreni spolupraci, kompromisom.

eva8
autor
8. apr 2024

Za registrovane partnerstva hlasoval aj Pellegrini

ktochytavzite
8. apr 2024

@eva8 a ako vyzreli? Nejde oen o nazor ale aj odbornost

ktochytavzite
8. apr 2024

@dadis Ale to tak zacina.Pozri si Skotsko .A plus ta sexualna vychova na skolach-ja som proti.A to chceli presadzovat,namiesto dolezitejsich veci riesili taketo trapnosti.

eva8
autor
8. apr 2024

@ktochytavzite nabrali skusenosti.
Predovsetkym, Trubana nahradil Simecka. Su tam celkovo vzdelani ludia. A ta "teoriu" by so spolupracou (aj pomocou) uz zbehlych v zivote (t.j. napr. ako to u nas na uradoch, celkovo v praxi) by mohla byt prevedena do praxe.
Viac statnych uradnikov sa stazovalo na to, ze ti, co nastupili po Smere (predcasne volby) nevedia, ako system, napr. aj komunikacia funguje, zatoaj co pri smerakoch to slo lahsie

silvia2013
8. apr 2024

@eva8 ked smer zabil Lucanskeho, tak kto zabil novinara ?

eva8
autor
8. apr 2024

@silvia2013 podla mna, obidvoch smer. Este je moznost, ze si vzal zivot sam (nepredpokladam)

ktochytavzite
8. apr 2024

@eva8 No ved Fico vie riadit stat,nie je chaos ako za Matovica,a tazko to je podla mna my nikdy sa nepoucime lebo sme do toho stadia este nedosli,ludom je jedno ze u nas moralka nema dno.To ked sa nezmeni ,tak tazko tu bude vlada podobna severskym krajinam.

eva8
autor
8. apr 2024

@ktochytavzite u mna je moralka na prvom mieste

ktochytavzite
8. apr 2024

@eva8 Ale podla mna ,zasa dobre ze Pele vyhral,mozno to oslabi Hlas a v buducich volbach Smer nebude mat s kym tvorit koaliciu.A PS bude mat vyssie sance.

eva8
autor
8. apr 2024

@ktochytavzite naozaj neviem.
Ostava len dufat, ze P. bude ferovy. Ze "zmierenie" spolocnosti nenastane ako vedlasi produkt diktatury.
Som vecny optimista. Zvladneme to. Nic ine neostava

Strana
z2