icon

Prekliala ma?

ohnicekatoast
13. aug 2018

Žienky, možno Vám prídem ako blázon. Ale mám pocit, že som prekliata! Viete mi niektorá pomôcť? stretli ste sa s niečím takým? :/

ankare
13. aug 2018

Napis @jansticka, ona ma dar to vidieť. 😉

tatianaba
13. aug 2018

@ohnicekatoast Nemyslim si,ze si blazon. Ja s muzom mame rovnaky pocit. Lebo veci,co sa nam deju...to uz nie je normalne.

asia83
13. aug 2018

@ohnicekatoast Akonáhle život nie je ružový, bum, som prekliata. Pokiaľ veríte v dobro, viac než v zlo, pokiaľ veríte, že dobro je silnejšie (Ježiš preto zomrel na kríži, aby bolo), prekliatie je nezmysel. Je to len marketingový ťah veštíc, jasnovidcov, atď.

ohnicekatoast
autor
13. aug 2018

@asia83 Není 🙂 ja v tie sily,energie, duchov verím. Nemusíš to sem ani písat’. Odíd, Dakujem.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
libawet
13. aug 2018

@ohnicekatoast ak teda veríš, že si prekliata, načo sem píšeš Ty?

ohnicekatoast
autor
13. aug 2018

@zahrajzlato načo píšete l’udom takéto hlúpe komentáre. Človek chce úprimne pomôct’ a vy tu blbcov zo seba robte...

ohnicekatoast
autor
13. aug 2018

@libawet Lebo chcem pomoct?????? Logicky

libawet
13. aug 2018

@ohnicekatoast tak musíš čakať aj odpoveď tipu - asia83 a nielen to, čo chceš Ty počuť...ak chceš len pozitívne odpovede, vyhľadaj si tu tému o prekliatiach a mágii a podobne, je ich tu dosť....

kreata
13. aug 2018

Prekliatie je zvolavanie zla na cloveka. Je realne, ludia nevedia, neuvedomuju si to alebo to bagatelizuju, ale aj vety typu " bodaj by ta..." a vselico skarede co si v hneve alebo krivde navzajom "popraju" ma svoje ucinky. Realne i ked casto neuvedomele zvolavaju takto na druheho zlo.
Naopak pozehnanie je zvolavanie dobra a Bozej pomoci na cloveka, predmet, situaciu. V tom co ste napisali je najlepsie ist za knazom, dat odsluzit za veci v ktorych sa nedari sv. omsu a poprosit ho o ich pozehnanie. Minimalne poprosit o to pozehnanie. Takisto pomaha vysvatenie bytu knazom, nech v nom nema sancu zlo posobit. A odstranenie z bytu vselijakych sosiek ktore maju akoze priniest harmoniu, vesteckej literatury a tomu podobnych predmetov.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
asia83
13. aug 2018

@ohnicekatoast Idem, ďakujem. 😂👍 Najbližšie, moja milá, ak neviete prijať iný názor, nezačínajte diskusiu, do ktorej môže prispieť ktokoľvek. Ja nebudem písať čo vy chcete počuť, ale to, čo si myslím.

beky1813
13. aug 2018

Vau 😂😂😂😂 tu sa stretli dobre pripady.

zuzanka.zuzu
13. aug 2018

šmáriapano 🙏

eva8
13. aug 2018

@asia83
@ohnicekatoast
ja tiež verím, že úprimnosť a dobro skôr či neskôr zvíťazia, len koľko a akých obetí to dovtedy prinesie?...

vlasica19
13. aug 2018

@ohnicekatoast a aj vies, kto asi ta preklial ? Ja takymto veciam verim, skus najst nejaku vesticu, ktora ti vie s tymto pomoct. Alebo potom farar ma napada, ten by tiez mohol s tym nieco spravit. Skusila by som aj ocistit byt, zapalit levandulovy olejcek, ten vraj v takychto veciach pomaha. 🙂

stefankulin
13. aug 2018

Ahoj. prekliatie odhali jedine exhorcista. Ziadne olejceky, bylinky, vestice, ritualy a nebodaj amulety alebo sosky. Citaj nieco od patra Amortha.Pochopis.

ohnicekatoast
autor
13. aug 2018

@vlasica19 asi viem.

klarissa25
13. aug 2018

Staci zdravy rozum, mysliet pozitivne, a neverit na blbosti...

neenka
21. aug 2018

aj ja verim na prekliatie..urcite su to neni blbosti a nemam dobry pocit z tychto veci.. urcite vyhladaj nejaku pomoc, asap..