Prekliala ma?
Žienky, možno Vám prídem ako blázon. Ale mám pocit, že som prekliata! Viete mi niektorá pomôcť? stretli ste sa s niečím takým? :/
@ohnicekatoast Nemyslim si,ze si blazon. Ja s muzom mame rovnaky pocit. Lebo veci,co sa nam deju...to uz nie je normalne.
@ohnicekatoast Akonáhle život nie je ružový, bum, som prekliata. Pokiaľ veríte v dobro, viac než v zlo, pokiaľ veríte, že dobro je silnejšie (Ježiš preto zomrel na kríži, aby bolo), prekliatie je nezmysel. Je to len marketingový ťah veštíc, jasnovidcov, atď.
@asia83 Není 🙂 ja v tie sily,energie, duchov verím. Nemusíš to sem ani písat’. Odíd, Dakujem.
@zahrajzlato načo píšete l’udom takéto hlúpe komentáre. Človek chce úprimne pomôct’ a vy tu blbcov zo seba robte...
@ohnicekatoast tak musíš čakať aj odpoveď tipu - asia83 a nielen to, čo chceš Ty počuť...ak chceš len pozitívne odpovede, vyhľadaj si tu tému o prekliatiach a mágii a podobne, je ich tu dosť....
Prekliatie je zvolavanie zla na cloveka. Je realne, ludia nevedia, neuvedomuju si to alebo to bagatelizuju, ale aj vety typu " bodaj by ta..." a vselico skarede co si v hneve alebo krivde navzajom "popraju" ma svoje ucinky. Realne i ked casto neuvedomele zvolavaju takto na druheho zlo.
Naopak pozehnanie je zvolavanie dobra a Bozej pomoci na cloveka, predmet, situaciu. V tom co ste napisali je najlepsie ist za knazom, dat odsluzit za veci v ktorych sa nedari sv. omsu a poprosit ho o ich pozehnanie. Minimalne poprosit o to pozehnanie. Takisto pomaha vysvatenie bytu knazom, nech v nom nema sancu zlo posobit. A odstranenie z bytu vselijakych sosiek ktore maju akoze priniest harmoniu, vesteckej literatury a tomu podobnych predmetov.
@ohnicekatoast Idem, ďakujem. 😂👍 Najbližšie, moja milá, ak neviete prijať iný názor, nezačínajte diskusiu, do ktorej môže prispieť ktokoľvek. Ja nebudem písať čo vy chcete počuť, ale to, čo si myslím.
@asia83
@ohnicekatoast
ja tiež verím, že úprimnosť a dobro skôr či neskôr zvíťazia, len koľko a akých obetí to dovtedy prinesie?...
@ohnicekatoast a aj vies, kto asi ta preklial ? Ja takymto veciam verim, skus najst nejaku vesticu, ktora ti vie s tymto pomoct. Alebo potom farar ma napada, ten by tiez mohol s tym nieco spravit. Skusila by som aj ocistit byt, zapalit levandulovy olejcek, ten vraj v takychto veciach pomaha. 🙂
Ahoj. prekliatie odhali jedine exhorcista. Ziadne olejceky, bylinky, vestice, ritualy a nebodaj amulety alebo sosky. Citaj nieco od patra Amortha.Pochopis.
aj ja verim na prekliatie..urcite su to neni blbosti a nemam dobry pocit z tychto veci.. urcite vyhladaj nejaku pomoc, asap..

Napis @jansticka, ona ma dar to vidieť. 😉