Premiér a jeho politika DPH: Bude úspešná?
Len davam do pozornosti
@rusalinka boze tie tanecky som aj zabudla...ano suhlasim. Znama to stale riesi na fb...smutno mi je...
@rusalinka tak no … už ani drahši benzín , platba za mobil , telku , internet nebude vadiť 😺 a ešte plno iných veci , pár veci kozmeticky zlacnie a zvyšok sa navýši … som zvedavá komu sa teraz napcha rožok do huby
@jednoduchomaria89 ono tu je vidno ze volici Smeru naozaj nevolia racionalne ale na zaklade emocii. Lebo Smeraci vo vlade si mozu podla nich dovolit hocico,premier moze vyzvat opoziciu, aby drzala hubu, moze im zvysit DPH, moze v podstate hocico a oni si to vzdy vedia nejako vysvetlit a tolerovat to a este premiera aj budu nadalej podporovat. Mne uz je to na smiech
@jednoduchomaria89 jasné, že nevadí, veď to sa predsa musí začať navyšovať 🙂 Musí sa plniť kasa po predošlých vládach... v ktorej sa, ako keby zázrakom, hneď po pár mesiacoch našlo 300 miliónov na 13 dôchodky (nie, naozaj ich nikomu nezávidím), zdvihnutie platov vládnej koalícii a nové ministerstvo. Až tak strašne prázdna tá kasa bola... napriek celosvetovej pandémii a vojne vo vedľajšej krajine.
Ibaže by tá pandémia vlastne ani nebola... počkať... veď vlastne u nás nebola!
Bože môj, toto už ani smiešne nie je...
@carolynka mne to naháňa strach … budeme čierna diera ako za meciara …. 1000 EUR brutto plat , 500 EUR štátu , drahé služby , potraviny , benzín atd , míinmalne zahraničné investície , to aký dopad bude mat tá dan z transakcii sa tiež nevie , alebo ani sa to neriešilo , ktorý investor tu príde ?!!! … ved pôjde do Rumunska , tiež EU krajina … a ešte by to tiež malo naštartovať infláciu .
@rusalinka nebolo to 300 miliónov ale tuším pomaly 900 , skoro 1! Miliarda …. Mame okolo 1 500 000 dôchodcov berú sa aj invalidní … absolútne fakt nikomu nezávidím tie prachy , 500 eur je nič , doprajem aj viac , ale adresne . Ale zároveň sú tu aj ini obyvatelia čo to platia , ktorých len ošklbáva táto sociálna demokracia … ved bol x rokov vo vláde , všetko len rozdrbal , dochodky /pridavky navýšil o pár eur, nič neušetril … Matovič musel nakupovať aj Ruska , ochranné pomôcky , štátne hmotne rezervy boli prázdne a aj špajza
@jednoduchomaria89 ano, je to ako zombieland, desive. Najviac desive su tie klapky na ociach a kam nas slepa dovera volicov koalicie dovedu
@luxus10 prosím napíš, čo mu v Bruseli nakázali-či zvyšovanie cien potravín, nehnuteľností, daní, benzínu, elektriky, plynu, vodného stočného, zvysenie dialnicnej znamky, dan na knihy, daň z dýchania zo vzduchu, zvýšenia si premiérskeho platu, nasadenie mafie do čela štátu, doživotná renta a všetko to čo sa tu od októbra udialo. Napíš mi, čo všetko mu z tohto nadiktoval Brusel že musí urobiť.
Nie to, čo vám gupkám na Facebooku káže, aby ste si mysleli. Len to, čo reálne Brusel nadiktoval. Len to nie čo si máte myslieť a co furt vocca o.iela dokola.
Už nieje vinný len Matovič,Odor,Čaputová a spol ale najnovšie je vinný Brusel .Manipulátor ako vyšitý ,ale husičky mu to ešte stále žerú
@luxus10 ty sa krot s tym habanim majetku statom! Toto tu robili v 50tych rokoch komunisti, samozrejme najprv si vymysleli triedneho nepriatela... Pri tejto smerohlasns mafii by nedokazali predlozit povod majetku ziadni ludia, okrem tej luzy pri moci a ich prisluhovacov... vsak oni by uz nejaky rychly zakon prijali, aby bol usity na habanie majetku poctivym ludom a jeho odovzdanie smerohlasns mafii a ich podrztaskam.
@mapa ale vsak uz habanie majetku maju na stole. Zostatnovanie pozemkov pod vodnymi tokmi. Len som zvedava ako sa budu starat o svoj majetok, konkretne o potok co tecie cez zahradu u babky. Ked sa naposledy vylial, tak Povodie Bodrogu a Hornadu poslalo liebesbrief, ze sa ma postarat o vycistenie koryta, pretoze sused to nahlasil ako skodovu udalost a poistovna vymahala skody od nich.
jeden dezolat mi dnes povedal ze Fico znizi dph na potraviny, som mu povedal nech sa stavi so mnou o tisic euro ze ceny tych potravin v obchode nebudu nizsie ,aj ked budu mat 5 percetnu dan
on si tvrdi svoje ,ze budu nizsie ,lebo Fico povedal
co s takymi ludmi
Tak ja sa priznám.. toto som volila aj ja! ALE!! Je mi to nesmierne ľúto. Vôbec som nečakala, že sa to takto zvrtne. Volila som ich s nádejou a vidinou lepšieho zajtrajšku, aj keď sa politike rozumiem asi ako hus pivu.
Prosím, neukamenujte ma.
@nufafa naco o tri roky ich zvolis znova ,lebo slubi lepsie zajtrajsky -- rybicka Dory
@luxus10 co to splietas…ak by si aspon nejaky cas zila v niektorej z vyspelych krajin EU, pochopila by si mozno, ze europske spolocenstvo nie je ziaden „bruselsky diktat“, ale spojenie, fungujuce na principe solidarity. Nikdy si sa sama seba nespytala, preco sa teda krajiny ako Nemecko, Dansko, ci Francuszko maju dobre, ked su tiez pod „diktatom Bruselu“ a platia do spolocnej kasy najviac odvodov? To, ako sa ludia na Slovensku maju, je vysledkom len a len neschopnej vlady, ktoru si obcania stale nanovo volia. Nie chybou Bruselu🤦🏼♀️. Zial, vacsina volicov im naozaj zozerie populisticky styl politiky, zalozeny na hladani „vonkajsieho“ nepriatela a sireni iracionalneho strachu.
Tak sa to robí, do psej matere.
A myslím, že toto je len začiatok, buď sa ľudia zobudia a pôjdu do ulíc ešte teraz ,,za horúca" alebo to dopadne pre nás veľmi zle. Lebo tento nás pomaly ale isto uvarí za živa ako žaby, tým že bude prilievať vriacu vodu. Ani sa nenazdáme a budeme tu ako v Severnej Kórei, tento autokrat sa o to postará

@katkaseiner Ja len pevne verim a dufam ze toto otvori oci ich volicom. /// neotvorí. Ich voličov stále trápi "špáranie v nose, handra na ústach, tanec Šimečkovej ženy a vypitý bar." Toto sú ich problémy, čo tam po zvýšenej dani pre všetkých a doživotných rentách pre vyvolených.
Ako som už niekde písala, im je jedno, že nič nebudú mať. Dôležité je, aby ani sused naľavo a napravo nič nemal. Tým sa to vyrovná.