Preskakujete niektoré komentáre v diskusiách?
Mate aj vy niektore prispievatelky, ktore v temach uz radsej preskakujete a necitate, lebo ich uz skratka mate plne zuby (hlavne, lebo su skoro v kazdej teme, a an vsetko najmudrejsia odpoved, alebo skratka uz viete ze su jednoduchsie)?
Ja preskakujem viestu..
Tak vidim, ze nie som sama, kto uz nevenuje pozornost istym prispievatelkam a skroluje.
@alchemilkazltozelena ty hlavne uzivaj...za par dni idete do tepla...🌴 rezervujem si ten slnečník vpravo😁
Nepreskakujem. Precitam a niekedy sa bad ,,perlami,, bavim.
@poleva dopraj a bude ti dopriate 💃
@alchemilkazltozelena boli ste v tom teple? 😁 som ti aj dopriala,tesila sa z tvojho uspechu a karta sa neobratila😂
@poleva jasné. Dali sme Kostariku 💃 zas a znova... Čistá závislosť 🤔 poslem ti fotky, sem nemôžem, lebo by ich rozdrapilo vieš... Tie ktoré nechapu že treba makať a budu si užívať aj oni 😘😘😘
@alchemilkazltozelena veď viem; že makate obaja, 😁 my tiež makáme, a zas len na šíravu vyšlo..Ale nevadí nam to, my sme skromní..Tie pandy na dvore ešte máte? My sme si 3 sliepky od susedy vzali...
@poleva my máme lamy moja, nie pandy 😁 áno, ešte ich máme, to je ďalšia moja závislosť, len tie výkaly nikto nechce za nimi odpratávať, chlapík dal výpoveď, tak asi budem musieť ja do slaka, fuj 🤮 a kde silvestrujete?my sme zas na Mal Divach, už ma to nebaví, nudím sa, už sedemdesiatysiedmy krát sme tu.. otrava je to 😭
@alchemilkazltozelena hneď by som s tebou menila😁ale asi makáme málo😁a málo sme skromní...
@poleva malo Makaš moja. Zapoj ústa a ruky, už som ti to stokrát vravela, nedáš si povedať. Zamakaj ako ja a pôjde to, uvidíš 💃
@alchemilkazltozelena ja viem , vy máte dom, bazén, chalupu, dovolenky v teple..A vždy si skromná.😁
Áno pamätám si pár nickov ktoré viem že nebudem s nimi súhlasiť a dokonca sa ma niekedy ich názory aj dotknú ale prečítam si ich ak mám čas.. ale pri niektorých jednoducho nereagujem, lebo viem že je to totálne zbytočne minuty čas..
@alchemilkazltozelena
@poleva absolutne netusim ci na niekoho narazate ale akonahle som si precitala Vase komenty, v sekunde sa mi v hlave pripomenul jeden profil tu na MK 😃. Netusim nazov ale keby zbadam,hned viem ze to je ona
@poleva
@alchemilkazltozelena 😀😀😂😂zlate ste 😊
@ivik4 chces napovedu? 🤣
@alchemilkazltozelena však som písala, že zas len na Šíravu ostalo..tak tu sme..tiež po 77 krát..Máš muža podnikateľa, iní to nechápu, že čo to obnáša..Že máš všetko zaslúžene..Chlapík nedal isto výpoveď; si ho vyhodila.Pamätám si tvoj status.Môj išiel na dvor, naháňa tie 3 sliepky teraz...Inak ma napadlo..Keby moj došiel? A robil u vas toho upratovača.Verim že buduci rok uz by potom bolo na maldivy😁
Samozrejme! Čítam, len to, čo chcem. Zbadám určitý nick a idem ďalej.
@alchemilkazltozelena dala som si predsavzatie, že budem skromnejšia🙈prešlo pár dní a už zas vyberam dovolenku do Turecka😄nikde to ani nepíšem..ja nie som z tých čo píšu o sebe čo koľko stojí a kam idem...
@alchemilkazltozelena utorok obed..užívame Šíravu🤭😙
@poleva zaaaaassss???

@poleva len pridávaj fotky nech ťa aj zožerú 🤣