icon

Presťahujme sa: Slovenky v Čechách II

androna
19. júl 2007

tak uz som na to prisla tak sa presunieme?

musko
15. aug 2007

Ano! A nám to doporučovali na predpor. kurze, keby sme mali nejaké problémy s hojením... Kúpiš v lekárni, ale mohol by Ti to predpísať aj Tvoj Dr.

kate77
15. aug 2007

Joj to si nechám radšej kúpit v lekárni..Dr.teraz nechce, vidiet..žiadneho!
Ahoj Zittka-blahoželáme k Markétke...nech je zdravučká..

musko
15. aug 2007

Kate, verím Ti....
Zittka - blahoželáme a prajeme zdravie, šťastie a pohodu.

zittka
15. aug 2007

ak vám možem niečo doporučiť, tak na hojenie stehov po porode som poutívala gel z dubovej kory - je na hemoroidy a praskliny, ale je výborný. a samozrejme - vetrať!

musko
15. aug 2007

Tá dubová kora, to je fakt, dajú sa z nej robiť aj kúpele 😉

zittka
15. aug 2007

ja nemám trpezlivosť na kúpeľ, ten gel je pohodlný. vždy som si dala pod seba prebaľovaciu podložku, vložku preč a natrela tým gelom, aspoň 20 minút vetrala ráno aj večer a moc to pomáhalo.

kate77
15. aug 2007

No ten gel mám..ehm používám ho práve na hemoroidy..či čo to sa mi po porode objavilo..to možem tým pomazat aj to šitie a taak?

androna
autor
15. aug 2007

zittka tak tiez gratulujeme k Marketke. 😎

kajacz
15. aug 2007

Tak som pridala do albumu len 3fotky, pretože dalšie sú velké a ja ich neviem zmenšit tak počkám na manžela. Išiel na Slovensko pre maleho, vlastne už velkeho 🙂 zajtra sa vrátia a budeme konečne komplet... 😵

zittka
15. aug 2007

kate77 áno, pomaž si ním aj tie stehy

vachovka
15. aug 2007

baby gratulujem k miminkam a prajem hodne zdravicka. 🙂
Ja som na stehy pouzivala caj z repika.

betka007
15. aug 2007

kajacz : ahojky , úprimne blahoželám a prajem všetko len to NAJ 😉 . Super, že ste OK obaja 😎

betka007
15. aug 2007

kate77 : Katka ahojky 🙂 , rada ta vidim po dlhom čase aspoň na nete 🙂 . Áno, dnes som bola na kontrole v Podolí a stretla som sa so susik77 - Zuzkou. Vyzerala fakt dobre a má sa fajn. Vravela, že rodila 13hodín dokopy a hovorila o tom akoby to nič nebolo 🙂 . Držala sa ozaj statočne 😎 . Mala Veronika ma novorodenecku žltačku, takže jej ju nosia zatiaľ na kojenie,ale inač v poho. V piatok ich asi pustia domov, ak bude mala OK.

Ja sa mam furt rovnako. Nejako sa snažím zmieriť s tým, že ,,TO,, na mňa nepríde klasicky, ale že mi s tým pomúžu. Hlavne,aby bola mala OK. Ja som ako na ihlach. Nervozna a plačlivá.

Dúfam, že ti je už aspoň trošku lepšie a keby náhodou, tak sa kľudne ozvi, budem rada.

betka007
15. aug 2007

zittka : ahojky 🙂 , srdečná gratuláciu k bábu. Takže zž aj ty to máš za sebou 🙂 . To je fajn, hlavne, že malá už je na tom dobre a môžete si vychutnávať jedna druhu 🙂

betka007
16. aug 2007

krásný dník všetkým 😎

androna
autor
16. aug 2007

betka myslim na teba 😎

betka007
16. aug 2007

androna : vďaka, je to od teba mile 🙂

kajacz
16. aug 2007

ahojte- teraz som tu mala detsku dr., všetko v poriadku, buduci týžden mame príst do poradne, Šimonko je zlatý, nakojím ho a spí. Možno je to trochu aj žltačkou, celý den ho mám pri okne, aby sa stratila, potvora jedna... 😠

kajacz
16. aug 2007

betka007- indukcie sa neboj, ja som mala oba porody vyvolane a všetko bolo bez komplikacií 😉 možno je to fakt rychlejšie ako prirodz.porod, ale ja som bola rada, už som to chcela mat rýchlo za sebou a držat v rukách náš poklad 😵 u 1.porodu tie fakt silné kontrakcie som mala 3hod., teraz iba hodinu a pol... 😉

musko
16. aug 2007

Ahojte!!
Tak Kaja, fajn, že ste v poriadku!
Betka, ako Ti je?

betka007
17. aug 2007

ahojky baby, prajem pekný deň. Ja furt nič ☹ . Straším tu a nerodím. Zajtra idem ráno na monitor no a tak to vyzerá, že v pondelok asi fakt indukcia. Vonku od včera prší a mna to nie a nie chytiť. Manžel mi včera urobil radosť, zmontoval postieľku a ja som si ju vyparádila 🙂 . Za chvíľu ku mne príde svokra na návštevu, chcem jej ukázať tu postieľku a aspoň si s niekým pokecám 😉 .

Kajacz: indukcie sa nebojím,ale chcela som rodiť prirodzene. Hlavne, že sa niečo bude diať 🙂 v ten pondelok. Koľkokrat chodí domov detská dr? Alebo ako je to s kontrolami po pôrode? Myslím tvoje a bábätkove.

androna
autor
17. aug 2007

betka tak nic.ja uz som dufala.detska doktorka pride k tebe domov 1x a potom musis ty do ordinacie po 14dnoch 1mes 3mes ale kludne aj medzi ked to bude tvoja doktorka chciet.ty osobne ides na kontrolu po sestinedeli.

kajacz
17. aug 2007

betka-domov chodí len raz a to do 48hod.po porode, potom už máme íst v štvrtok do poradne. Dalej potom neviem ako. K gyn.dr. mám íst po šestonedelí, takže tak ako píše androna

zittka
18. aug 2007

betka - ja som mala tiež oba porody vyvolávané, ono sa to berie ako spontánny porod,aj v papieroch to tak bude, len ti pomozu,aby si mala kontrakcie,to je všetko. Moj sen bol tiež normálny porod,ale nevyšlo 🙂

zittka
18. aug 2007

ďakujem za gratulácie

pekný dník všetkým

bianca
18. aug 2007

ahojte 😉

musko
18. aug 2007

bianca čau!!!
Som rada, že Ťa vidím.... 😉

bianca
18. aug 2007

musko :ahoj

betka007
19. aug 2007

Ahojky baby, prajem vam krásnu nedeľu. Včera sme boli s manželom na výlete v Telči- Južné Čechy, tak som sa paradne odreagovala a načerpala sily. Pochodila som tam toho dost , rozchodila bolesť v zadku od toho môjho priškripnuteho nervu a fajne ma vytriaslo v aute, ale aj tak som neporodila 😠 . Vcera ráno sme boli v Podolí na monitor. Fyziologický nález ako vždy, tak sme vyrazili na ten výlet. Takže zajtra ráno mastím do Podolí opäť s tým, že už si ma tam nechajú na indukciu,ak bude voľné miesto. Ak nebude voľno, tak v utorok mam na isto miesto.

betka007
19. aug 2007

bianca : ahojky, dlho si sa neukazala, stalo sa niečo?