icon

Prezidentské voľby - Koho idete voliť?

radsej_knihu
4. mar 2019

Ahojte zienky a dievcata, chystate sa ist volit o dva tyzdne? Ak ano, koho a preco? Sama som zatial nerozhodnuta, sondujem v okoli a zaujimaju ma vase nazory.

dskjhfdlkdjhl
11. mar 2019

@ritter a dufam, ze Ti je jasne, ze sibnutim prutika sa nezlepsi vsetko, ale pokial sa neustale bude drzat pri moci banda zlocincov, tak cesta spat (k normalnemu fungovaniu) bude stale narocnejsia a narocnejsia.

ritter
11. mar 2019

@mircalla kam patrim.no div sa ani jedna z tychto skupin.

belllinka
11. mar 2019

@ritter niekto lepsi ako smer??? Lepsi v com? V drancovani krajiny, vrazdach a ostatnych spinavostiach? Si fakt vymleta hlava

ritter
11. mar 2019

@belllinka pocúvaj.otázka bola koho by ste volili za prezidenta.ja som napisala sefcovic.a teraz vedrá urázok.nech si každa jedna volí koho mieni. A koniec.

mircalla
11. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl nenajde....

ukulela
11. mar 2019

@ritter smer vitazi preto, ze je tu jedina lavicovo - populisticka strana, ktora v janosikovskom duchu slubuje bohatym brat a chudobnym davat. keby sa pravica dokazala skonsolidovat rovnako do jedinej strany, mal by smer silneho protikandidata a necrkol by si. takto - ked je rozbita na konzervativne a liberalne strany a aj tie smery si uzurpuju viacere strany, tak jej jasne, ze kazda ma jednociferne cisla.

dai
Odpoveď bola odstránená
ritter
11. mar 2019

@dai toto je dikusia o tom koho volit v prez. Volbach.nechapem na co je tebe kde ja pracujem.

vroni
11. mar 2019

Baby prestante. Clovek, ktory voli Smer a po x rokoch zlodejstiev tvrdi, ze je to to najlepsie je absolutne neschopny sebareflexie a usudku. Vsvetlovat mu to je zbytocne, nema kapacitu na to, aby pochopil a nadavat mu je pod uroven.

bodka70
11. mar 2019

@vroni , súhlasím, jedna vec je nesúhlasiť s nejakým názorom, aj ja sa občas v diskusii vyjadrím trochu ironicky, či si robím srandu. Ale ako sa hovorí - odtiaľ potiaľ 🙂.

dai
11. mar 2019

@bodka70 beriem ze som to prehnala ale keď vidím týchto ľudí aki sú ešte pyšní nato ze volia zlodejov, zlocincov... Normálne rozum zostáva stat:(

dskjhfdlkdjhl
11. mar 2019

@dai ale neurobis s tym nic, takyto ludia to nepochopia ani keby si im to nakreslila, bohuzial.

jaron
11. mar 2019

Kiska spôsobil to, že som bol prvý krát hrdý ako Slovák na nejakého nášho politika a to rovno prezidenta. Veľmi mi je ľúto, že už nekandiduje. Ak by som mohol voliť (nebudem, pretože budem v ČR), tak by som volil Čaputovú, aj keď pre mňa asi nie je taký ideál, ako bol Kiska, aj keď s ňou možno nie vo všetkom súhlasím. Ale kto vie, možno budem znova hrdý na prezidenta, teda prezidentku...

bodka70
11. mar 2019

@dai , však ja chápem, aj sa si občas musím obrazne povedané kúsnuť do jazyka, aj moji rodičia volia Šefčoviča, čo narobím, sú to moji rodičia, nebudem to hrotiť.

rik01lulaka
12. mar 2019

@lucilaines myslim,, ze je dost toho na internete, staci zadat do google-u...v skratke je to propagacia viac nez dvoch pohlavi, ucenie o, tom, ze to je spravne ked si chce niekto vybrat cim chce byt, prava lgbt aa inycha zvratenosti, oi aj pedofilov

viellik
12. mar 2019

Podľa mňa každý má nejaký názor a na základe niečoho ten názor má, ja osobne neodsudzujem nikoho, veď čo si zvolíme to budeme mať

lucilaines
12. mar 2019

@rik01lulaka ja som si to praveze vygooglila, len nie som si ista, ci aj ty. Nasla som niekolko definicii a clankov, medzi inym aj podobnu tvojej, ale tie v podstate len na slovenskych pofidernych strankch. Na najznamejsej sociologickej stranke urcenej pre univerzity som nasla uplne inu definiciu : Gender ideology refers to attitudes regarding the appropriate roles, rights and responsibilities of men and women in society. Traditional gender ideologies emphasizes the value of distinctive roles for women and men where men fulfill their family roles through breadwinning activities and women fulfill their roles through homemaker and parenting activities.

Neviem, ci rozumies po anglicky, v podstate sa tam hovori tolko, ze gender ideologia je proste charakteristika postavenia pohlavi v spolocnosti a rozdelenie ich uloh. Nic viac. Neutocim na teba, len sa ti snazim trocha otvorit oci, ze papagajovanie pojmov a pravd, co si niekde precitam alebo to vypusti niekto z ust s cielom sirit paniku bez toho, aby som ai trocha overila informacie pred tym, kym to prijmem ako pravdu, je nebezpecne a nie uplne stastne.

elizita
12. mar 2019

U nas ma prezident hlavne reprezentativnu ulohu, realne toho moc nezmoze. Nechcem aby nas prezident bol hanba a na posmech okolitym statom, ci chudak s mafianskou minulostou ci sucasnostou.

rik01lulaka
12. mar 2019

@lucilaines samozrejme nepresviedcam nikoho o mojom nazore, ano je to tam tak nevinne pisanena, ale historickyto vsetko zacina nevinne🤔
Na zaver dodam len tolko, ze kazdy si jednu a tu istu vec vylozi po svojom a rozhoduje sa podla svedomia...netvrdim, ze moj nazor je ten spravny za kazdu cenu, ale napisem ho...

abbey1
12. mar 2019

@rik01lulaka Áno, aj upalovanie čarodejníc a odsun židov začali nevinne. Jedno mali spoločné s vašim súčasným postojom: to iné je zle a treba sa ho zbaviť. :(

opicka2
12. mar 2019

kandidátku Čaputovú určite nie,nepodporujem lgbt

nanulka24
12. mar 2019

Po zhliadnutí prezidentských diskusii sa mi najviac pozdáva pán Chmelar. Rozpráva k veci a je blízko mojim názorom.

opicka2
12. mar 2019

@radsej_knihu ahoj! ja napr. viem, ako je to v detských domovoch, robila som tam. Ale nikdy nepodporím LGBT, je to proti zdravému rozumu, a deťom by to len ublížilo. Mám aj adoptované deti, čakali sme na ne roky, takže sa nebojím, že by sa pomohlo detičkám v DD, aby ich adoptovali napr. dvaja muži. Dieťa má právo vyrastať v rodine - otec a mama.

ukulela
12. mar 2019

@opicka2 a pocuvas, co hovori? LBGT nie je prezidenstska tema ... ale OK, ludia sa radsej budu bat teplosov, akoby sa zamysleli, dokedy budu davat hlasy studovanym kadrovanym komunistom/ludom, co ohybaju pravo a spravodlivost podla svojich predstav/ludom, co na zalozenie politickej strany nevahaju pouzit falosne podpisy/ludom, co popieraju holokaust/ ... lebo ano, refgistrovane partnerstva, aby homosexuali mohli po sebe detit, pripadne po smrti jedneho mohol ten druhy sa postarat o dieta, ktore do vtedy zilo s oboma - to je nas najvacsi narodny problem. fakt najvacsi.

opicka2
12. mar 2019

@ukulela áno, čítala som čo napísala, len som jej napísala svoj názor- k jej reakcii. Viac sa nevyjadrujem, každý má rozum a slobodnú vôľu pri voľbách.

bodka70
12. mar 2019

@opicka2 veď je jasné, že šanca, že sa dieťa dostane do adopcie homosexuálnemu páru je takmer nula celá nula nič. Drvivá väčšina detí v DD a profesionálnych rodinách nie je právne voľná a na tie zvyšné sa čaká roky v poradovníku. A poradovníku sú manželské páry, len vo výnimočných prípadoch osamelý rodič. Takže predstava, ako tu LBGT ide rozbíjať naše rodiny a brať deti z decákov je mierne povedané prehnaná. Jediné deti, ktoré vyrastajú a sú vychovávané homosexuálnymi pármi, sú ich vlastné - t.j. jeden z páru či obaja (zvyčajne sú to ženy) majú svoje vlastné deti. Sama poznám taký pár - ona žila s mužom, mali dve deti, potom sa rozviedli a ona začala žiť s partnerkou. A je to tak roky, takých párov je pomerne veľa a čuduj sa svete, spoločnosť sa nezrútila, ani klasické rodiny to neohrozilo, ani deti nemajú traumu z toho.

ukulela
12. mar 2019

@bodka70 ved to. a prave taketo pary mozu mat problem - po smrti bio rodica dieta ten druhy nedostane, hoci s nim zilo v jednej domacnosti, ma citovu vazbu, .... ale skratka nie je to mozne.

vroni
12. mar 2019

Tak to zhrniem. Podľa rozsiahlej ankety modrého koníka by prezidentske voľby dopadli nasledovne:
1. Caputova
2. Harabin
3. Chmelar
4. Miklosko
5. Kotleba
6. Sefcovic
Percenta sa mi rátať nechce 😉
Hlasy "moja celá rodina" som v štatistike nezohladnila, nevieme, či naozaj a o koľko kusov by išlo.

mijo53
12. mar 2019

@alex666 ľudia tak rozmýšľajú ako píšeš, že zbytočný hlas, aj by volili Mikloška, ale zbytočný hlas, tak ak sa im páči, nech volia a nech nerozmýšľajú, že zbytočný hlas, podľa vlastného svedomia

bodka70
12. mar 2019

@ukulela , však na tom nezáleží, dôležité je zachovať "tradičnú rodinu" 🤐